Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

güzeldi cssa cım çok tatlı ve güleryüzlü bi gelinimiz var süper di kalabalıktı güzel geçti
gelinimizinde babası 3 ay önce vefat etmiş kanserden biizm pansiyonda kalmış annesi ve kızımız abimlede o vesileyle tanışmışlar dayımla abim onkoloji hast karşısında pansiyon işletiyorlar kanser hastaları gelip orda tedavi oluyorlar ailelerde bizim orda kalıyor 2.5 senenin ardından babası vefat etmiş eh şimdi dayımları falanda tanıyolar ilk görünce annesi falan bizimkilere abime dayma sarılıp baya ağladılar babası dermiş hep şu çocuk gibi bir damadım olsun başka bişey istemem diye:)) eh bizim acıda yeni zaten derken biraz hüzünlüydü ilk tanışmada ama sonra düzledik çalgı falan yoktu zaten ama çok güzeldi hiç yabancılık çekmedik yani.sanki yıllardır tanışıyoruz gibi.
süpperdiii

Mrb canlarım.Csacım,angelcım,pamukcum,yaralım,dirimcim,haktancım,alınyazımsın bende sizleri özledim .Umarım birgün hepimiz aynı anda burada buluşuruz.

Csacım,pamukcum bebişleriniz nasıl?

mısraammm çabuk gelsin artık şu çarşamba:)))
dövücen beni ama napimm

pamuğum ya üzme kendini eminim çok zordur Allah kavuştursun cnım
ama şükür ki uzakta bile olsalar hep yanındalar hepiniz sağlıklısınız senin bebişlerin sağlıklı maşallah.
keşke uzaklıklar hasretler olmasa ama napalım artık hayırlısı.

bu arada bebişler erkekmiş hayırlı olsun canımcım haberim yoktu:))

angeliimm çok sevindim sizin adınıza daha daha ii olursunuz inş cnm kız kastamonulu demiştin ankarada oldu ama nişan dimi??

angeliimm çok sevindim sizin adınıza daha daha ii olursunuz inş cnm kız kastamonulu demiştin ankarada oldu ama nişan dimi??

yok cnm kastamonuda oldu
inş daha iyi oluruz ya abim çok mutluydu gördüm gözündeki heyecanı
birde kızımız ve annesi falan hep dediler ki abin sana çok düşkün çok şanslısın falan:))
pek sevindim valla canım abim Allah ım herşeyin en güzelini en iyisini en hayırlısını ona versin inş.
:Saruboceq::Saruboceq:

Herkese merhaba. ben de 10 aylık evliyim yeni sayılırım di mi kaydirigubbakcemile
tabi yeni sayılır hatta bendende yeni bencee ben 8 ay 9 günlük evliyim :kedi:
pamuğuumm nasılsınn oğluşlardan naberr
canım iyiyim ben biz yani iyi olucaz inşallah.. ağrılar başladı artık tatlım.. senin en iyi dönemin bu dönemler en rahat geçiyor tadını çıkar.. sizden naber bu arada

canım hı hı hayırlısı inşallah..

sizinde hayırlı olsun tesadüf işte dimi kısmet olunca bi vesileyle tanışılıyor.. haklısın önemlisi sağlık Allahım kimseyi dermansız dertlerle imtihan etmesin..

anladım angelim kastamonuya gittin geldin ha bu arada 4 saat falan sürmüomu ankara kastamonu cnm
abimnde en çok bana düşkündü bende ona RABBıM EN GÜSELLERıNı YAŞATSIN SıZE CNM BıZE NASıP OLMADI
pamuğum cnm Allah yardımcın olsun

amin canımmm

evet canım tamamen tesadüf hayırlısı olsun haklarında güzel oldu yani boyları posları birbirine uygun:kedi:

canım 3,5 saat sürüyor
yorulduk baya dün gece 2 de geldik eve:)) sabahta kocişin halası falan geldi kahvaltıya onlarda çorludan geldiler kahvaltı yptık 10.30 ta falan kalktık (
sonra da kayınvalidemler çıktılar yola dittiler marmarise(

canım abinede Alah en güzel şeyi yaşattı senin gibi duygusal onu çok seven kardeşi var
ve şehitlik mertebesinde avuntun var en azından üzülme ne olur dua edelim cnm
:Saruboceq:

evet tesellim var çk şükür inş düşündüğümüz yerdedir yaklaşıo yıldönümü dahada zorlaşıo bu günler geçen sene yoktum buralarda yani memlekette biras daha ii olmuştum ama bu sene burdayım

amiinn pamuğum aminn isim konusunuda ailemle bi türlü konuşamamıştım abimin ismini vereyimmi die ablama sordurdum istemiolarmış çok sevindim çünkü bende kuzuma ismini vermek istemiodum çünkü ne zaman duysam o ismi tüylerm kalkıo ayağa abim geldi sanıorum ama ailem isterse koyacaktım çok şükür istememişler

canım benm Allah ım sabrını versin Rabbim mekanını cennet eylesin canım
olsun yanında eşin var annenler var Allah ım onları eksik etmesin başından ve tabi aslan oğluşun var

sevindim canım zor olur tabi ismini koymak her an duymak onun adını dayım ananemin adını koymuştu kızına yengem hamileyken vefat edince ananem dayım direk adını koydu emine diyeç bizde ilk zamanlar çok ağlıyorduk ananemin tek isteği dayımın kızı olmasıydı ama göredi
hayat işte herşey bizim için canım Allah sağlklı hayırlı ömürler versin:Saruboceq:

amiin angelim Rabbim hiçkimselere yaşatmasın bu duygularıı
amannnn herneyse gityti demek kayınvaliden cnm biraz daha kalsalardı keşke

amiin angelim Rabbim hiçkimselere yaşatmasın bu duygularıı
amannnn herneyse gityti demek kayınvaliden cnm biraz daha kalsalardı keşke

kayınvalidem baya hüzünlendi hiç öpmeseydi 5 defa döndü öptü
alışınca zor oluyor dedi
ama kayınbabam acele ediyro tekrar marmarise gidiyorlarya
bayrama kadar ordalar
bu kadar bile iyi durdular yani:))

ben çıkıyorum canlarımm
cssa cım
pamuğum öpüyorum ikinize bebişlerinizde kocamannn
iyi geceler Allah ım rahatlık versin hepinize de

ayy cnm ya keşke onlarda ankarada olsalarmış
pamukkk neresin kayboldunnn

keşkee
kayınvalidemle iyi anlaşıyoruz burdada iyi olurduk eminim
geldi 10 gündür evi nasıl düzene soktu bi görsen
poğaçalar börekler yaptı doldurdu buzluğu bi sürü bişeyler aldılar sağolsunlar sölemeden :))
reçeller yaptı kaç çeşit
çok iyi fedakardır kayınvalidem abimin nişanı için kaldılar dün amcamları falan götürdüler işte olmasalardı zorlanacaktık
neyse hayırlı gidip gelsinler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…