Mrb canlarım.Csacım,angelcım,pamukcum,yaralım,dirimcim,haktancım,alınyazımsın bende sizleri özledim .Umarım birgün hepimiz aynı anda burada buluşuruz.
Csacım,pamukcum bebişleriniz nasıl?
günaydın bizdende şekerler
ahh mısram bitiyomu tatil gerçi tatil yapamdınki hiçç tatlım yaaa neyse artık bunada şükür dimi.. evet yaa bi gün buluşsak hepimiz süperr olurrrr .. mısram benim bebişler iyi sayılır şükür cinsiyetleride belli olur gibi oldu erkek dediler bakalım artık haftaya tekrar gidicez dr ye :)
jnaz cım gözün aydın canım ne güzel valla ama yorma kendini insan ister istemez yoruyo
dirimimm gelir inşallah yarın ya özledim şeker dillimi
annemler gelşmişti benimde çarşamba günü dün ikindi zü
eri uğurladık ama öyle çok kötü oldumki anlatamam kzılar çok dokundu hüngür hüngür ağladım saatlerce göz kapaklarım şişmiş annemde çok ağlamış hala ağlıyo bu sefer çok dokundu diyor. bebek çantamı hazırladık ütüledik yıkadık hep koşturmacayla geçti pek bişey anlayamadım açıkçasıannem karnımdan korktu çok şişmişmiş her an doğuruverecem sanıyor canım yaa.. bayrama kesin doğururum diyorlar bakalım ben bayramdan bir iki hafta sonrasını istiyorum :)
işte böyle bizde durumlar hala kendimi sarhoş gibi hissediyorum ben yaaa
angeliimm çok sevindim sizin adınıza daha daha ii olursunuz inş cnm kız kastamonulu demiştin ankarada oldu ama nişan dimi??
tabi yeni sayılır hatta bendende yeni bencee ben 8 ay 9 günlük evliyim :kedi:Herkese merhaba. ben de 10 aylık evliyim yeni sayılırım di mi kaydirigubbakcemile
canım iyiyim ben biz yani iyi olucaz inşallah.. ağrılar başladı artık tatlım.. senin en iyi dönemin bu dönemler en rahat geçiyor tadını çıkar.. sizden naber bu aradapamuğuumm nasılsınn oğluşlardan naberr
mısraammm çabuk gelsin artık şu çarşamba:)))
dövücen beni ama napimm
pamuğum ya üzme kendini eminim çok zordur Allah kavuştursun cnım
ama şükür ki uzakta bile olsalar hep yanındalar hepiniz sağlıklısınız senin bebişlerin sağlıklı maşallah.
keşke uzaklıklar hasretler olmasa ama napalım artık hayırlısı.
bu arada bebişler erkekmiş hayırlı olsun canımcım haberim yoktu:))
tabi yeni sayılır hatta bendende yeni bencee ben 8 ay 9 günlük evliyim :kedi:
canım iyiyim ben biz yani iyi olucaz inşallah.. ağrılar başladı artık tatlım.. senin en iyi dönemin bu dönemler en rahat geçiyor tadını çıkar.. sizden naber bu arada
canım hı hı hayırlısı inşallah..
sizinde hayırlı olsun tesadüf işte dimi kısmet olunca bi vesileyle tanışılıyor.. haklısın önemlisi sağlık Allahım kimseyi dermansız dertlerle imtihan etmesin..
anladım angelim kastamonuya gittin geldin ha bu arada 4 saat falan sürmüomu ankara kastamonu cnm
abimnde en çok bana düşkündübende ona RABBİM EN GÜSELLERİNİ YAŞATSIN SİZE CNM BİZE NASİP OLMADI
pamuğum cnm Allah yardımcın olsun
evet tesellim var çk şükür inş düşündüğümüz yerdedir yaklaşıo yıldönümü dahada zorlaşıo bu günler geçen sene yoktum buralarda yani memlekette biras daha ii olmuştum ama bu sene burdayım
amiinn pamuğum aminn isim konusunuda ailemle bi türlü konuşamamıştım abimin ismini vereyimmi die ablama sordurdum istemiolarmış çok sevindim çünkü bende kuzuma ismini vermek istemiodum çünkü ne zaman duysam o ismi tüylerm kalkıo ayağa abim geldi sanıorum ama ailem isterse koyacaktım çok şükür istememişler
amiin angelim Rabbim hiçkimselere yaşatmasın bu duygularıı
amannnn herneyse gityti demek kayınvaliden cnm biraz daha kalsalardı keşke
ayy cnm ya keşke onlarda ankarada olsalarmış
pamukkk neresin kayboldunnn
mısraammm çabuk gelsin artık şu çarşamba:)))
dövücen beni ama napimm
Hımmmmmmm demek şu çarşamba çabuk gelsin ha şimdi dayağı hakettinklava:
Zaten şimdiden stres oldum yan gelip yatıp 2 milyar maaş alan ikiyüzlülerle başbaşa kalacağım diye.Küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Pamukcum iki oğlan demek Allah kolaylık versin sana dualarım seninle.
Cssacım umarım sizde iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?