Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazım senin adına çok sevindim gerçekten cnm ne güzel bir gün senin için
saol canım bende çok sevindim opuyorumnanaktan
bu müdürleri bacaklarından tavana asıp sallandırmalı
süper yöntem bizimkinide gönderiyorum yanındada md yardımcısını bi zahmet ayaklarından tavana asarmısınız kaydirigubbakcemile3
bende merak ettim yaaa

galiba ben delisi kuyuya taş attım herkeside etrafıma topladım :))

makarna kurabiyeMALZEME:
250gr.margarin
1 çay.bar.sıvıyağ
1 çay.bar.yoğurt
2 adet yumurta(birinin akı üzerine)
2 çay.bar.şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
5 --5,5 su.bar.un
1kaş.kakao
YAPILIŞI:
Un dışında tüm malzeme birbirine yedirilir,un koyulup hamur yapılır.Hamurdan bir parça ayrılır ve hamura kakao katılır.Hamur unlu bir zeminde merdane ile açılır,istenilen kalıpla kesilir(ben çay bardağı kullandım).Hamurların üzerine yumurta akı sürülür,Kakaolu hamur sarımsak sıkacağına koyulup kurabiyelerin üzerine sıkılır ve önceden ısıtılmış fırında pişirilir...

yanlış anladım galiba dr. nurtopu gibi dava açacağım deyince kaydirigubbakcemile3

bende sevindim angelim opuyorumnanaktan kociş şimdi yolda gece 11.30 da evde olacak evimizde olcaz inş opuyorumnanaktan izinler bu ara bol keseden sorma yani :lepi: sebebi şu galiba eşim şef, yerindeki astsubaya kredi çekti oda izinlerde anlayış gösteriyo bide yıllık izni yokya halimize acıyolar benneyaptımki

gönder alınyazım bekliyom kilolularmı urgan taşırmı cnm

müdür kilolu kısa boylu, elinde kaskla dolaşr deli gibi :) motorcu :) barlarda takılırdı evlene dek ver ağır işleri yapsın :lepi:

müdür yardımcısı zayıf uzun ona yapamayacağı işleri verki adam bozmak ne demekmiş anlasın uyuz :lepi:

heheh benim şefimde kısa ve şişman
bende göndereyim adam bozmak ne demekmiş

anlaştık mutlucum :))

kızlar ben kaçıyorum epinize sevgi dolu aşklı mutlu geceler güzel yarınlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…