Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyilik angel sabah 5 te kalktım kocişle kahvaltı yaptık sonra işe gönderdim daha sonra ortalığı topladım bulaşıkları makinaya koyup işe geldim

haaaa bak unuttum akşam kayınvalidemin evini su basmış çamaşır makinasından hortum çıkmış mutfağı berbet etmiş kayınvalidem halıları yıkamış bende yemek hazırladım yedik ve eve geldim

iyilik angel sabah 5 te kalktım kocişle kahvaltı yaptık sonra işe gönderdim daha sonra ortalığı topladım bulaşıkları makinaya koyup işe geldim

günaydın canım geçmiş olsun kayınvalidene:))
bu arada senin kociş ne iş yapıyor tatlım baya erken gidiyor ya :kedi:

günaydınlar canlarrrrr

nasılsınızz mutlu kız ve angel :)))

günaydın pokacım
nasılsın canımcım

bugün izne çıkıorum yuppiiiii. burayı görmücem 15 gün:)))))) sen nasılsın mutlucum:)

çok şükür iyim angel im :) günlerden cuma ve ben izne çıkıyorum:) sen nasılsın canım benim :)

bugün izne çıkıorum yuppiiiii. burayı görmücem 15 gün:)))))) sen nasılsın mutlucum:)

sevindim senin adına ve tabiki de kıskandım pokacım:))
ama insan burayı görmücem 15 gün deyip bide gülermi:))
bari şakacıktan sizi özlücem deseydin:)))

çok şükür iyim angel im :) günlerden cuma ve ben izne çıkıyorum:) sen nasılsın canım benim :)

bende iyiyim canım
dün gelinciğimiz geldi annemlerdeydim iyiydi dayımlar teyzemler falan herkes annemdeydi ve güzel geçti ama gece geç yattım sabahta zor kalktım(
bugünde kocişin amcasına gitcez halasıyla falan anlayacağın bugünde geç uyucam:kedi:

evet angel esnaf olunca ilçelere gidiyor o yüzden erken gidiyor cnm

anladım canım Allah kolaylık ve hayırlı iş versin inş.
akşam erken geliyomu bari işe

angelll burayı derken kk yı değil iş yeriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sizi tabikide çok özlücemmmm. hatta tatilde gelicem yinee yazmayaaaa

ben artık izne çıkamam cnm 2010 yılına kadar yok izin bana evet agel çarşamba ve cumartesii akşam 10 da geliyor diğer günler 5 te evde oluyor cnm

angel cım ilk hafta şarköyde olucam. 2. hafta istanbulda ramazan zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…