A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
kociş de çok severdi kola'yı :gitme:
anneme akşama makarna yap dedim,
makarnayı da çok severdi :gitme:
fotokobi vardı sabah o fotokobidende faks çekilcekti, fotokobilere şefe verdim kendi ayırdı faksları bana verdi çek diye, faksa gittim peşinden geldi aslı karışmış dedi, aslı bende değil, fotokobide unutmuşsun al gel dedi, g,ittim orda yok dedim size vermiştim dedim yalanmı söylüyorum dedi faks odasında sekreterin yanında,sonra odaya geçti bi memur var onun yanındada bağırdı yalanmı söylüyorum geçende aynı şeyi yaptın topu bana attın dedi, ya çok iyidr şefim babam gibi ama sinilenmiş bişeye deliye dönmüş acısı çıktı benden.hakları yok ama böyle davranmaya amirimizde olsa mafoldumbeninş canım saol
canım neden ağlattı ya
dün de ben tartıştım ilk defa
bana şuraya otur dedi,gergin bir şekilde
amirse amir ne hakkı var
ben ona saygı gösteriyorsam oda bana saygı göstermek zorunda :umursamaz:
noldu canım anlatmak istersen dinleriz :sm_confused:
ben azalttm kolayı sigaramda yok şükürjazmin cim hoşgeldin canım..
bende deli gibi kola içerim :) ama yanında sigra ile
kaydirigubbakcemile3 içme kız bırak gitsin artık masraflarda şirketten bırakmak içinanaaa benden başka sigara içen yok sanırım :)))
içme yaabende içiyorum arada bir
ben geldim kızlar ama sinirli ve üzgün bir şekilde mafoldumben kavga ettim işcinin biriyle beni çok sinirlendirdi izine ayrılacak pazartesi günü dünden beri izin kağıdımı yaptınmı yaptınmı diye saat başı gelip soruyor bende yaptım imzaya gönderdim dedim 2 saat önce gelmiş benim izin kağıdı geldimi imzadan diye bende gelmedi dedim ne zaman gelir dedi bende ben nerden bileyim odacıya sorun o getirip götürüyor dedim bana nasıl kafa tutarsın diye salak salak konuşmaya başladı bende bağırmadan konuş dedim birbirimize girdik ben zamanında yapmıyormuşum işimi öyle söylüyor sanki ben koşturacağım evrağının peşinde çok sinirlendim beni gitmiş ustaya müdüre ve sendika şikayet etmiş bir sürü fırça yedim :gitme:senağlama:çok üzgünüm:klava:
al işte tepeden baskı işten baskı sonra bu millet neden tahammülsüz diyolar nedeni varmı alalen ortada, sakinlik kalmadı kimsede sanki insanlar hamal, takma tatlım