denemekte fayda var, afiyet olsun canımalınyazım bi kaç kere öle yapsan emin ol bidaha yapmazlar..
ben yemeğe didiyorum kızlarrrr... görüşürüz gelince
maşallahı vardır sorma birsamım, tebrikler kilo içinkızlar slm herkesee.nasılsınız.az bişi okudum geçmişi.alınyazımsın maşallah demek istiyorum görümcene çalışan kadınlar yorulmazmış ta kim yorulurmuş acaba:)nese bu ara da 1.500 kg daha vermişim:)
haklısın canım öyle yapmakta susmak en iyisivalla ben surat yapıyorum böyle durumlarda,tek yaptığım hiç konuşmamak
boşver canım eşin burda bak ne güzel
sevinmelisin
artık tayin olana kadar eşine tolerans göstermeye başlarlar canım gelip gitme durumlarında
teşekkür ederim canım benim yavay anasını süpersin poka
ben olsam bozulurdum o yemektende yemezdim yanii
hoşgeldin birsamcım nasılsın canım
çok sevindim kg vermene maşallah sana
ay ne güzel canım ya keşke benimde yeğenim olsa
Allah nice yıllara sağlıklı ve mutlu bir şekilde eriştirsin inş.:Saruboceq:
aynen öle canım bu işler karakter meselesi:))
ne yazıkki seninkilerde de o yok o yüsden boşver takma kafana
angelcim hoşbulduk.yiğen demişken abimin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.erkekmiş.ilk yiğenim erkek.ayy tuhaf oldum.ama uzakta olcak halası.senede 2 kez felan anca görcek.ama olsun
teşekkür ederim canım benim ya
evet canım maalesef öyle[/QUOTE
boooşşşşvvveeeeeeerrrrrrrrrrrrrr:))))))
ay maşallah ne güzel hala olucaksın
bende çok istiyorum hala olmak zaten teyzen olamıcam ama teyzemin kızıyla anlaştık birbirmizin çocuklarına teyze dedirtcez:))
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inş. bi, an önce sağlıkla sıhhatle doğar bebeğiniz.
olsun uzakta olsan bilirsin ki yerin de sağ yeter sana oda :))
amin saol cnm.uzakta da olsa bi yiğenimim olduğunu bilmek çok güzel bir duygu.ben de teyze olamıycam.bi çocukluk ark ım var onun kızı zaten teyze der bana.benimd eolunca inş o da ark ma teyze dicek inş
ay maşallah ne güzel hala olucaksın
bende çok istiyorum hala olmak zaten teyzen olamıcam ama teyzemin kızıyla anlaştık birbirmizin çocuklarına teyze dedirtcez:))
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inş. bi, an önce sağlıkla sıhhatle doğar bebeğiniz.
olsun uzakta olsan bilirsin ki yerin de sağ yeter sana oda :))
amin saol cnm.uzakta da olsa bi yiğenimim olduğunu bilmek çok güzel bir duygu.ben de teyze olamıycam.bi çocukluk ark ım var onun kızı zaten teyze der bana.benimd eolunca inş o da ark ma teyze dicek inş
inş canım
neyseki kendimize teyze dicek birilerini bulmuşuzkaydirigubbakcemile2
biz geldiikk geçmişi okuduk alınyazımsın Allah sana müthiş sabır verio ben olsam hasta olmkala kalmaz ölürdüm heralde ben gelemem öle şeylere çoookk kırılganım hassasımdır neyseki bizdeöle bişi yok
hoşgeldin cssa cım nasılsın canım
bende onu diyorum zaten müthiş bi sabır var alınyazımda
ben zaten hem çok kırılgan hemde sulugözlüyümdür
hiç böle şeyler yaşamadım ama en ufak şeyden bile gözüm dolar katlanamam dayanamam yani keserim ilişkimi dinlemem kaynana falankaydirigubbakcemile3
biz geldiikk geçmişi okuduk alınyazımsın Allah sana müthiş sabır verio ben olsam hasta olmkala kalmaz ölürdüm heralde ben gelemem öle şeylere çoookk kırılganım hassasımdır neyseki bizdeöle bişi yok
hoşgeldin cssa cım nasılsın canım
bende onu diyorum zaten müthiş bi sabır var alınyazımda
ben zaten hem çok kırılgan hemde sulugözlüyümdür
hiç böle şeyler yaşamadım ama en ufak şeyden bile gözüm dolar katlanamam dayanamam yani keserim ilişkimi dinlemem kaynana falankaydirigubbakcemile3
keşke o sabrın yanına bide eşimle kavga etmemek için sabır verse herşey daha iyi olacakta neyse aman boşverinn
aa aynen angelim aynen hık demiş senin burnundan düşmüşüm böle derler yaaa kaydirigubbakcemile3
keşke o sabrın yanına bide eşimle kavga etmemek için sabır verse herşey daha iyi olacakta neyse aman boşverinn
keşke canım
ama biz işte kimseye bişey diyemeyiz herkese sabr sabır
sonra kocişlere gelince say dök dimi:))
sabır falan hak getirekötükedihüso
alınyazımsın inş düzelirler cnmm
hoşbuldum birsamcım kız iğne ipleğe döndün yeter:)
birsam hoşgeldin cnm...
cssa sizlerde hoş geldiniz hayatım...
dirimcim ne alıcaksın karar verdinmi :)
angel hayatım bende suratımı 5 karış astım. balkona gittim sigara içtim. gelmiyorum dedim.
binbir minnet getirdiler.. bende fenayım gelemem öle şeylereeee
birsam hoşgeldin cnm...
cssa sizlerde hoş geldiniz hayatım...
dirimcim ne alıcaksın karar verdinmi :)
angel hayatım bende suratımı 5 karış astım. balkona gittim sigara içtim. gelmiyorum dedim.
binbir minnet getirdiler.. bende fenayım gelemem öle şeylereeee
Ben geldimhihoyyyt
yani canım bizim onlardan ne eksiğimiz var
annemizin evinde el bebek gül bebek
bunlara gelince bide yaptığımız işi mi beğendiremeyeceğiz
kusura bakmasınlar
hoşgeldin ciciş
naptın bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?