ayy cnm benim benim eşimde uzun bi süre kalp atışını taklit ediodu o sesi çıkarıp duruodu çook tatlı değilmi aynı babasının kalp atışı diodu:)
evet cnm biz yolu yarıladık çok şükür
hımm bak bunu bilmiyordum canımcımevet sanırım onlar daha heyecanlı ve pimpirikliler ufacık bi sancı kramp olsa elimi karnıma koysam ne oldu hayatım bişimi oldu canın ne istio şunuda ye şu çok yararlıymış falan filan
cnm hamilelik ii gidio çok şükür 2 . trimestra hamileliğin balayı dönemi diolarmış :)
iizde iştahım çok yok cnm ya geçenki kontrolümde bu aya kadar 2 kilo almışım az biraz inş biraz daha açılır iştahım şekerim sen nasılsın nasıl gidio ilk günler beslenmen nasıl
iyi akşamlar birsamcımbenim bu duyguları yaşamama çok var daha.en az 1 seneşu ilaçları bi bırakabilsem.ALLAH beni en kısa zaman da bu ilaçlara ihtiyaç duymayacak duruma getirsin inş.
hımm bak bunu bilmiyordum canımcım
benimde iyi gidiyor tatlım bulantım yok çok şükür ama ağzımda tat yok yediklerimden tad alamıyorum hiç birde grip oldum 2 haftadır geçmiyor malesef beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bu aralar hep pasta böreklerden gidiyor malum misafirler olunca yapıp yiyorum:)
iyi akşamlar birsamcım
inşallah zaman çabucak geçecek ve sende anlatacaksın bize dualarımda hep seninle canımm
evet birsamcım inş biran önce kurtulurusun seni anlayabişliorum o illet ilaçlarıda biliorum malesef başla bi dert bırakması bidert Rabbim biran önce kurtarsın cnmm
jnazcım kilo durumu nasıl neler yiyip içiosun doktorun uyardımı hiç
tatlım kilo aldım bile ama benim dikkatsiz beslenmemden kaynaklanıyorevet birsamcım inş biran önce kurtulurusun seni anlayabişliorum o illet ilaçlarıda biliorum malesef başla bi dert bırakması bidert Rabbim biran önce kurtarsın cnmm
jnazcım kilo durumu nasıl neler yiyip içiosun doktorun uyardımı hiç
rica ederim canımm ne demekkiyi akşamlar cnm.saol iyi dileklerin için.inş o günlerde gelecek:Saruboceq:bebişinin kalp atışlarını duymuşsun.herşeyin yolun da olmasına çok sevindim cnm
haklısın canımm ama çok şükür öyle zararlı şeyleri çekmiyor canımöle jnazcım çok kasma kendini canın istediği şeyleri ye ama şunu unutma her lokmanda bebişin gelsin aklına o zamna zararlı bişi yiyemiosun canın
maden suyu tüketiomusun cnm
canlar biz çıkıoruz görüşürüz öpüyorumm
çıkınca ışıkları kapatın boşuna yanmsın angelim açar ışıkları sabah
merhaba kızlarrr
angel ım geçmiş olsun bitanemm ne oldu bakim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?