Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayy cnm benim benim eşimde uzun bi süre kalp atışını taklit ediodu o sesi çıkarıp duruodu çook tatlı değilmi aynı babasının kalp atışı diodu:)
evet cnm biz yolu yarıladık çok şükür

erkekler daha mı heyecanlı oluyo ne tatlım eşim öyle hevesliki bebeği olacak diye bazen diyorum bu kadar istediğini bilseydim daha önce yapardım:)
birde normalde top patlasa uyanmayan eşim yatakta her kıpırdandıkça beni kontrol ediyor hatta dün gece hapşurunca öyle telaşlandıki bişey mi oldu diye:)
maşallah sizede güzelim nasıl geçiyor peki hamilelik yemek yemeğe başlayabildin mi?
ağrıların var mı?

evet sanırım onlar daha heyecanlı ve pimpirikliler ufacık bi sancı kramp olsa elimi karnıma koysam ne oldu hayatım bişimi oldu canın ne istio şunuda ye şu çok yararlıymış falan filan
cnm hamilelik ii gidio çok şükür 2 . trimestra hamileliğin balayı dönemi diolarmış :)
iizde iştahım çok yok cnm ya geçenki kontrolümde bu aya kadar 2 kilo almışım az biraz inş biraz daha açılır iştahım şekerim sen nasılsın nasıl gidio ilk günler beslenmen nasıl

benim bu duyguları yaşamama çok var daha.en az 1 sene şu ilaçları bi bırakabilsem.ALLAH beni en kısa zaman da bu ilaçlara ihtiyaç duymayacak duruma getirsin inş.

hımm bak bunu bilmiyordum canımcım
benimde iyi gidiyor tatlım bulantım yok çok şükür ama ağzımda tat yok yediklerimden tad alamıyorum hiç birde grip oldum 2 haftadır geçmiyor malesef beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bu aralar hep pasta böreklerden gidiyor malum misafirler olunca yapıp yiyorum:)

benim bu duyguları yaşamama çok var daha.en az 1 sene şu ilaçları bi bırakabilsem.ALLAH beni en kısa zaman da bu ilaçlara ihtiyaç duymayacak duruma getirsin inş.
iyi akşamlar birsamcım
inşallah zaman çabucak geçecek ve sende anlatacaksın bize dualarımda hep seninle canımm

evet birsamcım inş biran önce kurtulurusun seni anlayabişliorum o illet ilaçlarıda biliorum malesef başla bi dert bırakması bidert Rabbim biran önce kurtarsın cnmm
jnazcım kilo durumu nasıl neler yiyip içiosun doktorun uyardımı hiç

iyi akşamlar cnm.saol iyi dileklerin için.inş o günlerde gelecek:Saruboceq:bebişinin kalp atışlarını duymuşsun.herşeyin yolun da olmasına çok sevindim cnm

saol cnm inş.evet başlaması ve birakması ayrı dert.

tatlım kilo aldım bile ama benim dikkatsiz beslenmemden kaynaklanıyor
doktorumda bir liste verdi canım yok yok nerdeyse ama klasik olarak çay ve kahve yok dedi öyle çok sınırlama yapmadı kilo içinde 12-15 kilo aralığı için normal dedi birde şişkinliğim için kayısı kompostosu yememi önerdi
iyi akşamlar cnm.saol iyi dileklerin için.inş o günlerde gelecek:Saruboceq:bebişinin kalp atışlarını duymuşsun.herşeyin yolun da olmasına çok sevindim cnm
rica ederim canımm ne demekk
sende çok sağol tatlım çok şükür herşey yolunda

öle jnazcım çok kasma kendini canın istediği şeyleri ye ama şunu unutma her lokmanda bebişin gelsin aklına o zamna zararlı bişi yiyemiosun canın
maden suyu tüketiomusun cnm

canlar biz çıkıoruz görüşürüz öpüyorumm
çıkınca ışıkları kapatın boşuna yanmsın angelim açar ışıkları sabah

öle jnazcım çok kasma kendini canın istediği şeyleri ye ama şunu unutma her lokmanda bebişin gelsin aklına o zamna zararlı bişi yiyemiosun canın
maden suyu tüketiomusun cnm
haklısın canımm ama çok şükür öyle zararlı şeyleri çekmiyor canım
maden suyunuda içmiyorum canım ama bugün bi arkadaşımla konuştum yeni doğum yaptı oda 40 ı çıkmadı daha her gün maden suyu içiyormuş doktoruda içebilirsin demiş
canlar biz çıkıoruz görüşürüz öpüyorumm
çıkınca ışıkları kapatın boşuna yanmsın angelim açar ışıkları sabah

hadi bakalım hoşçakalın tatlım iyi geceler size
unutmam ışıklarıda:)

günaydın canlarr
hepinize güzel bir hafta sonu dilerim
benim bugün hiç keyfim yok
bacaklarım kollarım belim heryerim ağrıyor(

merhaba kızlarrr
angel ım geçmiş olsun bitanemm ne oldu bakim sana

mrb canımcım
bilmiyorum ki ne oldu böle halsizlik mutsuzluk var üstümde ama neden bilemiyorum
bu iş yeride yoruyor beni bedenen değil ama beynen
primlerle ilgili bi gelişmede yok
vs. vs.
gelmek istemiyorum artık hiç
havada çok sıcak

sen nasılsın canımcım

Bugün angel cığım haricinde kimsecikler gelmemiş topiğimize.Herkesler addalara mı gitmiş acaba?

Ben de sabah erken saatlerde ablama gittim gelecek olan misafirlerine hazırlıklarımızı tamamlamak için.
Daha sonrada yakın bir arkadaşımla yeni açılan Özdilek alışveriş merkezine gittik epeyce gezdik birkaç parçada cici aldık.

Yarın işyerinde nöbetciyim bekliyorum sizleri canlar

selam canımcım
bende geldim annem var bizde dün gelmişti sağolsun evleri temizlemiş yemekte yapmış:))
kociş halasını terminale bırakmaya gitti.
bizde annemle oturduk resimlere baktık annem şimdi yemekyetize bakıyor bi taraftanda çay içiyoruz
öle işte canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…