inş canım aksilik çıkmaz bekliyorum telini :))Aynen canım.opuyorumnanaktanBen atamıyorum beklemem lazımmış yeni msj için.kaydirigubbakcemile3Ne olursa olsun arıcam canımcım seni.Ama inşallah aksilik olmaz:Saruboceq:
Canım valla karışık bir iş ya...Ben tamamını alabilmiştim;ama buna da şükür..Tabii rakam büyük bundan dolayı da hepsini iade etmiolardır.Ok de istersen...
bende kıskanırım ama cidden sinir bozuyodirimcim bence hiç haklı değil sonuçta siz kardeşsiniz ve bu şekilde davranmasıda normal abinin
işte böyle kardeşinden annesinden kıskananlara sinir oluyorum bende
öle cnm ya elbet öğrenir:))
heh o olur işte fotoları getir
ben görüşememiştim sen görüş bari:))
ya nasıl haklı olur eğer böle bişi varsa insan kocasını kardeşinden kıskanırmı yaa:1shok:
inşallah canımcım sorma dün mesela o kadar saçma konuştuki görümcem eşi hakkında eşimde kızdı ona kolay değil düzenini bozması diye eve gelirkende konu açıldı bende dedim enişten de haklı diye bu seferde bana kızdı sinir oldum bende daha çok başımız ağrıyacağa benziyordimi çok üzülmeme gerek yok telafisi var kaydirigubbakcemile3
inş boşanmazlar ya öncelikle kendi hayatı için ardındanda senin huzurun için, sonuçta herşey erkek kardeşe yük.allah haklarında hayırlı kararları nasip etsin inş zor bi durum :Saruboceq:
attım şekercim valla süper olur ya bak heyecanlandım valllaaa opuyorumnanaktan
bencede kendi kaybeder valla angelimizi
oluyo bee, bende annesini kıskanmıştım oda beni kaydirigubbakcemile3
aynen canımya bende çok düşkünümdür abimlere onlarda keza öyle yengemlerinde çok hoşuna gidiyor bu durumbencede bitanem ya
benimde görümcem var hiç kıskanmıyorum kocişten samimi olsunlar hiç ayrılmasınlar bir tane benim kardeşim bi tanede kocişin böle aptal şeylerden dolayı kardeşlerimizle aramız bozulursa ne olcak bizim halimiz kardeşten ötesi varmı ya:sinifsinif:
güle güle canımmkızlar ben çıktım iyi akşamlar
boşverrrrrinş canım aksilik çıkmaz bekliyorum telini :))
bende kıskanırım ama cidden sinir bozuyo
inş görüşebilirz angelim dua edin :)
inş canım ya dua ediyorum snin için ama ramazanda ya belki yer olur dua edelim en iisi :))
bu akşam eşimle beraber annemlere yemeğe gitcez kayınvalidemlerde gelcek :)
jazmincim ben nete girmeye çalışrım imkan olursa fırsatın olursa telefonun bekliyorum ok ?
şimdi çıkmam lazım kızlar, hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın perşembeye görüşmek üzere
kızlar ben çıktım iyi akşamlar
inş canım aksilik çıkmaz bekliyorum telini :))
bende kıskanırım ama cidden sinir bozuyo
inş görüşebilirz angelim dua edin :)
inşallah canımcım sorma dün mesela o kadar saçma konuştuki görümcem eşi hakkında eşimde kızdı ona kolay değil düzenini bozması diye eve gelirkende konu açıldı bende dedim enişten de haklı diye bu seferde bana kızdı sinir oldum bende daha çok başımız ağrıyacağa benziyor
hey Allahımyaa benim kayınvaldemde oğlunu kıskanıyor bende gülüp geçiyorum sadece
hatta bir keresinde eşim kendisi dedi annem beni kıskanıyor senden ama sen boşver diye:)
Ok canımcım.Ben seni her şekilde arayacağım canımcım:a015:
Angelcim evet seninle görüşememiştik.kocişe yakalanmıştım benmafoldumben
Canım arkadaşlarım ben bugün izne çıkıyorum. 31 ağustosa yokum. tabiki aralarda uğrarım çünkü çok özlerim sizlerihepiniz gercekten benim için çok değerlisiniz..
jasmin,angel, dirim,mutlukız,jnaz, cssa,simi,necloş,pamuk,dzcell,haktan,mısra,made,alınyazım,birsam..
(ismen unuttuğum varsa affola..) herkonuda çok ama çok yardımcı oluyorsunuz... burada birbirimizin dertlerini ,sıkıntılarını mutluluklarını paylaşıyoruz..iyiki varsınız sizi iyiki tanıdım...
inşallah hepiniz çok amaçok mutlu olursunuz...
kısa bir süreliğine hoşçakalım:a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
sizleri kocaman kocaman seviyorum ve öpüyorummmm:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
Canım arkadaşlarım ben bugün izne çıkıyorum. 31 ağustosa yokum. tabiki aralarda uğrarım çünkü çok özlerim sizlerihepiniz gercekten benim için çok değerlisiniz..
jasmin,angel, dirim,mutlukız,jnaz, cssa,simi,necloş,pamuk,dzcell,haktan,mısra,made,alınyazım,birsam..
(ismen unuttuğum varsa affola..) herkonuda çok ama çok yardımcı oluyorsunuz... burada birbirimizin dertlerini ,sıkıntılarını mutluluklarını paylaşıyoruz..iyiki varsınız sizi iyiki tanıdım...
Kızlar teolog girmedi hiç.Ne zaman dönecekti bilginiz var mı?
evet malesef öle olmuştu
neyse artık bi dahaki sefere
bırakmam peşini :kedi:
iyi akşamlar canım
iyi tatiller
kendine iyi bak
aynen canımyaainş cnm :Saruboceq:
zaten öledir kendileri sölerler biz söyleyince bozulurlar :umursamaz:
ne acayip ya kardeşlerini annelerini oğullarını kıskananlar
ama işte hayat böle napalım biz yine elimizden geleni yapalım da gerisi onlara kalmış:))
oyy oyy oyyy pokacım okurken duygulandımCanım arkadaşlarım ben bugün izne çıkıyorum. 31 ağustosa yokum. tabiki aralarda uğrarım çünkü çok özlerim sizlerihepiniz gercekten benim için çok değerlisiniz..
jazmincim hiç bilmiyorum canım 2 hafta olmuştur düğünü olalı neti yoktur belkiKızlar teolog girmedi hiç.Ne zaman dönecekti bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?