Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iim canım ne olsun bildiğin gibi çok şükür ..sen nasılsın canım eşin daha iidir inş napıosun aşkı memnu mu?:)

teolog slm iim sen nasılsın senle tanışmadım ama yazdıklarını okudum bilgim var yani:)nasılsın canım

eşim daha iyice alı günü ameliyat günü alıcaz bakalım cnm
evet aşk ı memnu reklamlardada kurtlar vadisi
öyle işte canım
teolog evet cnm yarıda kalmıştı nasılsın

hmm ben 9 aydır evliyim şuan çalışmıorum eşimde bende sağlıkçıyız ve bebiş istioruz:)şimdilik yeterli sanırım dimi

hmm ben 9 aydır evliyim şuan çalışmıorum eşimde bende sağlıkçıyız ve bebiş istioruz:)şimdilik yeterli sanırım dimi

yeterli cnm zmaanla daha ii tanırız birbirimizi hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklı bir bebişiniz olur ma daha yeni evliymişsiniz ya sanki çocuk için erken karar almışsınız gibi geliyor bana bu bnm nacşizane fikrim

bu arada ben bekarım ama tayin işi için nikah yaptık düğünüm daha olmadı angelciğim

bakalım ilk tercihler istanbul nişanlım gıda mühendisi olduğu için oarada daha ii bir iş bulur olmazsa antalya diyoruz bakalım

bakalım ilk tercihler istanbul nişanlım gıda mühendisi olduğu için oarada daha ii bir iş bulur olmazsa antalya diyoruz bakalım

nasıl oluyor bu tayin işleri cnm okul gibimi yani
sen o nereye giderse eş durumundan oraya gideceksin herhalde dimi
sendemi gıda mühendisisin

nasıl oluyor bu tayin işleri cnm okul gibimi yani
sen o nereye giderse eş durumundan oraya gideceksin herhalde dimi
sendemi gıda mühendisisin

ben öğretmenim cnm
nişanlım yeni işe girdiği için eş durumundan tayin isteyemiyorum istanbulu zorunlu hizmet olarak yazacagım ayy bir de cıkmazsa bir 6 ay daha bekleyecem bir de tayin sıkıntım var offffffffffffffbenneyaptımki

hakkınızda hayırlısı canımcım
düğün ne zaman
tayine göre mi karar verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…