Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kız dirim beni nerden tanıyon ayy çok merak ettim çatlıycammm sabahtan beriii
kız rahatlatayım seni acıdım,şaka yaptım muckkkkk
canım ozaman deki gelinliğe ütü vurmayın,düğüne 3-4 gün yada en geç 1 hafta kala gelinliğimi getiririm.giyerim,bol gelirse daraltırsınız,daralttıktan sonrada ütüsünü basarsınız dersin,yada ütüsünü bassınlar,al düğüne bir hafta kala götür,giy,daraltırlarsa tekrar ütü basarlar,çünki çok kırışıyor eteği canım.bide evde nerde saklayacaksın.biz 3 gün önceden aldık,annemgilin gardrobunun kapağına astık düşün dışarda kaldı gelinlik.kirlenmesin diye annem üstüne örtü örttü,gelinlikçinin sana kılıfın içinde veriyor.ama eve götürünce hemen içinden çıkar yoksa,eteğinin altı kırışıyor,kumaşı ne olursa olsun,benimki ipek taftaydı.kılıfından çıkar,üsütne örtü ört kirlenmesin,ama gelinlikçinle konuş mutlaka 1 aydan çok var çünki

dirim bacım ben çok beğendim valla utanmana gerek yok
ah bacım aaaah o ince olduğum zamandı o halimin üstüne yedi kilo ekle duba kıvamındayım hepsi o adi hapın yüzünden
sağol be bacım :)))o adi haptan bende kullanmak zorunda kaldım,zavallı yaralımda böyle kilo aldı

valla bende buraya transfer oldum kızlar selamm

hoşgeldin canım selammm

dirimcim evet yaa çok erken ,gerçi iki parça benim gelinliğim ama onlarda orda dolapta muhafa etcekler,ben en iyisi alim gelinliğimi bi hafta onceden gotururum ütüyü o zaman vurdururum ,çok saol hayatım yaa fikir verdiğin için yarın konuşurum hepsinin ayrıntısını.valla unutum benımkının kumaşının ısmını abraham bişeyiydi ama unuttum hafif bürümcük gibi duruyo öle kendi kırsıcanı sanmam,
of ya şimdide sıkıntı bastı,heycan gitti

kızlar gelinlik için sütyen alıcam ama çeşit çok karar veremedim bi marka var mı beğendiğiniz

canım niye sıkıntı bassın,herşeyin bir çözümü var.bide ben gelinliğimi herkese göstermedim,eve getirdikten sonra,büyüsü bozulmasın diye,
canım iki parçaysa dolabın içine sığma şansı daha yüksek,ama sen yine gelinlikçinle konuş,gelinlik üzerine oturduğu sürece güzel durur.pot durmasın yani,1 hafta önceden daralttırırsın,belki hiç zayıflamassın belli mi olur,ben salona gidene kadar eteğimi nasıl yukarı kaldırdım,altı yere deyipte kirlenmesin diye,salona girdikten sonra hem kirleniyor,hemde kırışıyor zaten

Son düzenleme:
kızlar gelinlik için sütyen alıcam ama çeşit çok karar veremedim bi marka var mı beğendiğiniz

valla gelinlikçim bana markasına kadar verdi,bende başka bir şey alamadım,bir bildiği var diye,ne bileyim üst tarafı pot durur felan

ben büstiyer almıştım canım aslında jartiyer falan takım ama benim füzeler ağzıma girecek gibi durduğu için onuda takıp gözüme sokmayayım diye giymedim,emekten sıradan bi çamaşırcıdan almıştım canım

bende kimseye gostermemgamyoncuiremsu
artık ben yarın gıdınce bi konuşimde nedir ne degıldır gelınlıgın basına neler gelebılır evde saklarsam herşeyı enıne boyuna konusayım bakalım ne dıyolar,bende mumkun oldugunca geç almak ıstıyodum ama onlar burası kalabalık oluyo deyınce dedimya korktum yani,dedimki orda dolapta durcana burda dursun,2 parca saklaması kolay olur zaten kabarık deil o şeyi takmadan neydi adını unuttum:)
saol canım ilgin için artık yarın ol ahayrola napalım:bbo:

valla gelinlikçim bana markasına kadar verdi,bende başka bir şey alamadım,bir bildiği var diye,ne bileyim üst tarafı pot durur felan

Benim ablamın gelinlikçisi ablanınkini giyin dedi ama rahat edemedim tam göbeğimin üstünde duruyo rahatsız yani marka falan vermedi cnm.

kızlar ben çıktım,yarın görüşürüz
haktancığım her zaman her konuda sorabilirisn,sadece ben değil diğer arkadaşlarda yardımcı olur.rahat ol,ben zamanında çok stres yaptım,başımda çok ağrırdı vs..
angel,mısra,madokaydirigubbakcemile3,dermişim made, lahoya,cssa,mısra,haktan,pınar,diğer arkadaşlar herkese iyi akşamlar

canım güle güle görüşürüz tekrardan,öpüyorum seni iyi akşamlarrrr

çok şanslısın ben çorapla doldurmayı düşünüyorum :)

canım benim bende gelinlikçimle beraber gıdıp aldım::)şu jartıyerlı olanlardan , kızılayda and çarşısında bi yer var çok hoş şeyler vardı gelinlik içi için bende ordan aldım

Yrn oraya da bakıyım ya da bu akşam ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi davranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…