kız rahatlatayım seni acıdım,şaka yaptım muckkkkkkız dirim beni nerden tanıyon ayy çok merak ettim çatlıycammm sabahtan beriii
canım ozaman deki gelinliğe ütü vurmayın,düğüne 3-4 gün yada en geç 1 hafta kala gelinliğimi getiririm.giyerim,bol gelirse daraltırsınız,daralttıktan sonrada ütüsünü basarsınız dersin,yada ütüsünü bassınlar,al düğüne bir hafta kala götür,giy,daraltırlarsa tekrar ütü basarlar,çünki çok kırışıyor eteği canım.bide evde nerde saklayacaksın.biz 3 gün önceden aldık,annemgilin gardrobunun kapağına astık düşün dışarda kaldı gelinlik.kirlenmesin diye annem üstüne örtü örttü,gelinlikçinin sana kılıfın içinde veriyor.ama eve götürünce hemen içinden çıkar yoksa,eteğinin altı kırışıyor,kumaşı ne olursa olsun,benimki ipek taftaydı.kılıfından çıkar,üsütne örtü ört kirlenmesin,ama gelinlikçinle konuş mutlaka 1 aydan çok var çünkidirimcim bencede çok erken eve almak için ama gelinlikçim burası çok yogun dedi ki gerçekten çok fazla müşterisi var , burda muhafaza edersem başına bişey gelırse mesulıyet alamam dedi bende tırstım aslına bakarsan banada çok erken gibi geliyo, zayıflarsam yada kılo alırsam o onemlı degıl gotururum iki dakka yaparlar ama sonucta ordada dolapta durcak evde de dolapta durcak aman ne bilim akıl verin kafam karıstıCADIARZU
sağol be bacım :)))o adi haptan bende kullanmak zorunda kaldım,zavallı yaralımda böyle kilo aldıdirim bacım ben çok beğendim valla utanmana gerek yok
ah bacım aaaah o ince olduğum zamandı o halimin üstüne yedi kilo ekle duba kıvamındayım hepsi o adi hapın yüzünden
valla bende buraya transfer oldum kızlar selamm
iyidir sen nasılsın,canım bende birazdan çıkıyorumsıkı duruunn ben geldiiimmm:)
naber kızlar
sayımız arttı hoşgeldinvalla bende buraya transfer oldum kızlar selamm
hoşgeldin canım selammm
dirimcim evet yaa çok erken ,gerçi iki parça benim gelinliğim ama onlarda orda dolapta muhafa etcekler,ben en iyisi alim gelinliğimi bi hafta onceden gotururum ütüyü o zaman vurdururum ,çok saol hayatım yaa fikir verdiğin için yarın konuşurum hepsinin ayrıntısını.valla unutum benımkının kumaşının ısmını abraham bişeyiydi ama unuttum hafif bürümcük gibi duruyo öle kendi kırsıcanı sanmam,
of ya şimdide sıkıntı bastı,heycan gitti
lahoya ben salmıştım valla:)))magic form öneririm sexüüüüüüüüüü
lahoya ben salmıştım valla:)))magic form öneririm sexüüüüüüüüüü
kızlar gelinlik için sütyen alıcam ama çeşit çok karar veremedim bi marka var mı beğendiğiniz
canım niye sıkıntı bassın,herşeyin bir çözümü var.bide ben gelinliğimi herkese göstermedim,eve getirdikten sonra,büyüsü bozulmasın diye,
canım iki parçaysa dolabın içine sığma şansı daha yüksek,ama sen yine gelinlikçinle konuş,gelinlik üzerine oturduğu sürece güzel durur.pot durmasın yani,1 hafta önceden daralttırırsın,belki hiç zayıflamassın belli mi olur,ben salona gidene kadar eteğimi nasıl yukarı kaldırdım,altı yere deyipte kirlenmesin diye,salona girdikten sonra hem kirleniyor,hemde kırışıyor zaten
valla gelinlikçim bana markasına kadar verdi,bende başka bir şey alamadım,bir bildiği var diye,ne bileyim üst tarafı pot durur felan
canım benim bende gelinlikçimle beraber gıdıp aldım::)şu jartıyerlı olanlardan , kızılayda and çarşısında bi yer var çok hoş şeyler vardı gelinlik içi için bende ordan aldımnerden almıştın bi de ankaradasın sanırım
kızlar ben çıktım,yarın görüşürüz
haktancığım her zaman her konuda sorabilirisn,sadece ben değil diğer arkadaşlarda yardımcı olur.rahat ol,ben zamanında çok stres yaptım,başımda çok ağrırdı vs..
angel,mısra,madokaydirigubbakcemile3,dermişim made, lahoya,cssa,mısra,haktan,pınar,diğer arkadaşlar herkese iyi akşamlar
ben büstiyer almıştım canım aslında jartiyer falan takım ama benim füzeler ağzıma girecek gibi durduğu için onuda takıp gözüme sokmayayım diye giymedim,emekten sıradan bi çamaşırcıdan almıştım canım
canım güle güle görüşürüz tekrardan,öpüyorum seni iyi akşamlarrrr
canım benim bende gelinlikçimle beraber gıdıp aldım::)şu jartıyerlı olanlardan , kızılayda and çarşısında bi yer var çok hoş şeyler vardı gelinlik içi için bende ordan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?