Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sağol çakırım teşekkür ederim
ne güzel dua etmişsin arkamızdan:1hug:a.s.

cssa canım ben razıyım pabucumun atılmasına....inşallah seninde bebişin olur....ya ben ilk dr dan cıktıgımda hala kendimi inandırmaya calışıyodum nedense bir süre hayalle gercek arasında gidip geldim,garip bi ikilem yasadım hemen eşimi aradım direk söyledim,o da bende seni arayacaktım çünkü bölge müd. oldum dedi karsılıklı güzel haberler verdik birbirimize....akşamda dışarda kutladık güzel bi geceydi,içindekileri döktü eşim,aslında cok istedigini ama benim okul işinde ne kadar istekli oldugumu gördügü için sesini cıkarmadıgını söyledi...dün dr a gittim fakat dr ankaradan ayrılacakmış ama beni okuldan iyi bir arkadasına yönlendirecek bugün arayıp adres ve isim alıcam ha bi de bu arada regl olmaya başladım,akşam acile gittik drlar normal dedi...

Günaydın kızlar,geçmişi şöyle bir okuyup geldim hihoyyyt
made kuzum eşin ne kadarlığına gidiyor ki :uhm:
benim eşimde askere gidiyor,ağustosta şimdiden kara kara düşünmeye başladım
angel canım geçmiş olsun tekrar,canım inşallah geçer bu günler :Saruboceq:
cssa ,inşallah bekliyoruz güzel haberlerini

mısracığım doktor ismi belli olmadı ozaman,hayırlısı ya benim eşimde çok istiyor,inşallah sağlıklı bir şekilde doğar hihoyyyt

Hoşgeldin cnm.
Topiğimizin giriş sorularını biliyorsundur umarım,cevaplarını bekliyoruz:dance:

mısra iyimisin canımcım :1rolleyes:

günaydın dirim bacım:)eşim en az 1 haftalığına gidiyo ama onlara belli olmuyo, bu zaman uzayabiliyo
özi 2 hafta 6 gün yazıyo

Dirimcim sen ozinin takvimini görüyor musun ben göremiyorumda?ışyerinden mi kaynaklı diyeceğim ama diğer takvimleri görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…