Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende içiorum folik asit hamilelik düşünmeye başlamadan kontrole gittiğimde folik asit başlanmıştı bebiş gelmeden içmeye başlanıomuş içiorum habiree

bende içiorum folik asit hamilelik düşünmeye başlamadan kontrole gittiğimde folik asit başlanmıştı bebiş gelmeden içmeye başlanıomuş içiorum habiree

hım hamile kalmadan öncemi başlamak gerekiyormuş folik asite canımcım

hmm git biran önce mısarcım geçiştirme muhtemelen mr veya tomografi çekceklerdir tanı için mühim bişi çıkmaz inş canım film konusunda tercih yapma şansın olursa mr iste tamam mı canımcım

Folik asit;
-Brokoli
-Ispanak
-Marul
-Sakatatlar
-Tüm narenciyeler
-Muz
-Karpuz da bolca var canlarım bilgilerinize sunulur.

FOLıK ASıT: Bebeklerde doğum kusurlarını önler ve kalp krizi riskini azaltır.
Gebelikten önceki 3 ayda kullanılması tavsiye edilir.

kızlar size birşey soracağım,aranızda stor perde kullanan var mı????

mısrada sölemiş evet canım 2 veya 3 ay önce başlanıo folik içmeye sende haziranda başlarsın artık :)tabi önce doktora gitte ondan sonra

salona stor perde yaptıracağız.katologlara baktım.bi en açık renk olan süt beyazı var,birde onun bir ton koyusu krem hatta toprak renginede kaçıyor,katologtan baktıksanız hatırlarsınız.hangisi daha iyi olur.süt beyazı istiyorum,aslında ama çok mu açık reng?
kremde koyu geldi.

Evet cnm dr lar öneriyor

anladım cnm o zaman ona göre kontrole gidip başlamak gerek)

mısrada sölemiş evet canım 2 veya 3 ay önce başlanıo folik içmeye sende haziranda başlarsın artık :)tabi önce doktora gitte ondan sonra

zaten perş gitcem kontrole filmden önce gün almak gerekiyomuş
onları halledicem işte mayıstada film bakalım iyi sonuçlar çıkar inş.canım:Saruboceq:

mutfaktakiler ne renk peki?kullanışlı mı mutfakta,hiç yakınlarımda kullanan yok,kararsız kaldım renk konusunda ya :çok üzgünüm:

mersi şeker

koltukların ne renk dirimcim?

koltuklarımın oturulan kısımları bayrak kırmızısı,bir sürü yastığı var,beyaz,beyaz üzerine zeytin dalı işlemeli,siyah,birde kırmızı,kolları da siyah deri,halımda çin halısı bayrak kırmızısı ağırlıklı her reng var,krem,pempe,toprak rengi vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…