hadi hayırlısı canım
aslen tekirdağlıyım
evlendim lüleburgaza yerleştik şuan çalışmıyorum kendi işimizi kurcaz kurunca ben başına geccem
bu yıl içinde bebek düşünüyoruz ama kararsızızda daha erken dioruz düğün borçları malüm bide işi oturtmak lazım kısmet bakalım
evlilik süper gidiyo sürekli evde olmak biraz can sıkıcı
sen kendinden bahsedermisin:)
ah canım benim üzüldüm vallahi senin adına ben biliosun tokattaydık ordayken nöbetlerinde tek kalıodum ama uyumadan uyayamıorum o ykken
sivasa geldikten sonrada bırakmıolar beni evde tek:)anneme gidiodum bugünde burda kalayım dedim
yok canım gece değil gündüz evde yanlızım gerci arkadaşlarla cıkıp geziyoruz ama hep eşiim yanımda olsun istiyorum ondan
iyi akşamlar kızlarrr
ben geldim yine:)
dün uğrayamadım malesef çünkü kayınvaldemlerin ev boya badana yapıldı yardıma gittim bende ama nasıl yoruldum anlatamam tam işler bitti kitapların tozunu alıyordum ani bi hareket yaptım sanırım boynum burkulduonun ağrısını çekiyorum hala
bugünde kursa gittim geldim temizlikti yemekti derken anca oturuyorum
sizler nasılsınız bakalım herşey yolundadır inşallahh
hoşgeldin canım tabiki sende yeni evlisin:)slm kızlar bende yeni evli sayılırım gerci 26 nisanda 1 yıl olcak ama
doğru canım,bizde seneye gideriz artık
kızlar ben çıkıyorum,yarın taşınıyorum inşallah adamlar mobilyamı iyi taşırlar dua edin,pazartesi görüşürüz:teytey:
ya jnzcım ne kara çok yoruysun kendini üzülürum senin adına ya yama böle dikkat et kndine yıpratma kendini
evet çakırcım öle yapıom keyf çatıom :)çk şükür bulaşık bile yıkatmıolar saolsunlar
balım mrb hoşgeldin beni eşim 24 saat nöbet tutuyo 5 veya 6 gün yanımda beraberiz :)çok seviyorum onu:)
hoşbuldum tatlımm çok sağollhoşgeldin canım.
geçmiş olsun canım
keşke buğün dinlenseydin evde.
ben aynıyım canım
evdeyim.
kayınvaliden geldimi
ya jnzcım ne kara çok yoruysun kendini üzülürum senin adına ya yama böle dikkat et kndine yıpratma kendini
evet çakırcım öle yapıom keyf çatıom :)çk şükür bulaşık bile yıkatmıolar saolsunlar
balım mrb hoşgeldin beni eşim 24 saat nöbet tutuyo 5 veya 6 gün yanımda beraberiz :)çok seviyorum onu:)
hoşbuldum tatlımm çok sağoll
bide bugün regli oldum evde kalırsam iyice hasta moduna girerim diye çıktım ama pişman olsum açıkçası halada geçmedi ağrılarım
kayınvaldem gelmedi canımcım yaz temizliği yaptı görümcem iki tane var burda biliyorsun biri çalışıyor zaten gerek yok dedi ama içim elvermedi benimde koca ev tekbaşına çok yorulur diye düşündüm
sorma canım bu aralar hele hiç bitmiyor işim
bu arada düğünün ertesi günü hiç bi iş yapmayın yoksa işiniz bitmez diyolarya cidden doğruymuş
iyi yapmışın canım yardım etmekle.
evin hertarafını tek başına temizlemek cidden
çok yoruyor.
ben neyapmıştım ya
evliliğin ilk günü
unutmuşum bak
yemek yaptığımı hatırlıyorum ama
temizlikte yapmışmıydımm
:jeyyar::jeyyar:
valla tatlım ben dayanamamıştım ama sağolsun canım kocişim süpürmüştü bende silmiştim sonrasınıda sorma zaten:)
bak hiç aklıma gelmedi acaba kocişim iş yapmaktan gocunmamasının nedeni o gün olabilir mi CADIARZU
slm kızlar ben geldim ee nasılsınız bakalım
aa hadi yazalım ne yaptık ilk gün
koçiş kahvaltı hazırlamıştıı yedik sonra hazırlanıp dışarı çktık takıları bankaya oyduk ren a car gitti araba kirald evimie geldi ertesi günde balayına gitmiştik
düğünün ertesi gün biz evde tembellik etmiştik akşam yemeğinide dışarda yemiştik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?