Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben balayına gittim 5 gün,havuza bir iki kere toplamda yarım saati geçmemiştir tabi,sabahları girdim,temizken gireyim dedim,aslında girilmemesi gerekiyor ama ben dayanamadım.denizede 1 kere girdim 5-10 dakika durdum çıktım,onun dışında turlara katıldım,bence güzeldi değişiklik oldu,eşimle tatile gittim.

angelim sen yğunsun dimi bugün kolay gelsin canımm
mısırdan türkiyede dimi kızlar yaralımda izinli mısra nerde made de yok ortalarda kaytarıo bunlar benden sölemesi :)

bizde bi de izin problemi de olabilir
aslında hayalim şöyle 15 gün işe gelmemekti ama malesef :çok üzgünüm:

mısırdan türkiyede dimi kızlar yaralımda izinli mısra nerde made de yok ortalarda kaytarıo bunlar benden sölemesi :)
made buralardaydı ama bi keşif yapıp gelmişti şutarafagitti

ayy ygitsek bile ben gıremem çünkü yüzme bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya biz yıllık ızın alıp şöyle 1 haftayı tatilde geçirmek istıyoruz 3 gun yalnız bı otele gıdıp dıger gerı kalan gunlerımızıde yeni evli olan diğer arkadaslarımızla geçirmeyı planlıyoruz

biz geçtiğimiz yıl gitmişik tatile ama kayınvalidem ve kayınpederimde vardı
ama yinede başbaşa kaldığımız zamanlar güzeldi
tabi balayı dahada güzel olur eminim

angel hogeldin canım nasılsın biz iiz
kızlarr sizi çk ii anlıorum bugünler geçmicekmiş gibi görünür ama bi bakarsınz ki kaç aylık evlisiniz balayı işini naptınız nereye gidiosunuz bakalım

Cnm biz bizim yazlıığa Mersin'e gitmeyi düşünüos

kızlar tatilde herşey ayağınıza geliyor,evde olsanız siz yapacaksınız,gez eğlen,herşey önüne gelsin ay ya keşke ogünler bidaha gelse :çok üzgünüm:

kızlar tatilde herşey ayağınıza geliyor,evde olsanız siz yapacaksınız,gez eğlen,herşey önüne gelsin ay ya keşke ogünler bidaha gelse :çok üzgünüm:

canım yıne tatıle gıdersın bu yaz yıne herşey ayagına gelir merak etme allah eşine sana sağlık evrsin sevgınızı daim etsın gerisi herzaman oluryerimseniben

canım yıne tatıle gıdersın bu yaz yıne herşey ayagına gelir merak etme allah eşine sana sağlık evrsin sevgınızı daim etsın gerisi herzaman oluryerimseniben
şekerim eşim askere gidecek ağustosta :çok üzgünüm:bu sene mümkün değil gidemeyiz

bende diorum ama bu kızlar beni dinlemio ki:)dirimcim şimi eişinle tatile gitcek olsan balayıyla aynı şekilde olur mu sence bence olmas çnki o zaman dilimi apayrı dimi kuzum

ay ya çok güldüm,perde için(kırık beyaz mı yoksa krem mi?)bir topik açtım.millet aman sakın yaptırma hiç memnun değilim vs.yazmış,şimdide rengini geçtim yaptırsam mı diye düşünmeye başladım kaydirigubbakcemile3

mersin güzel yermiş yengem adanalı da o söyler hep
abimlerde oraya gitmişlerdi benim küçük tatlı yeğenimin temelleri orada atılmış kaydirigubbakcemile3

Yani sessizsakin güzel bi yer tam kafa dinlemek için. A benim abim de orda atmıştı temeli ehe demekki Mersin önemli bi yer... Çok acıktım kızlaar neyse yarım saat sonra çıkcam

Yani sessizsakin güzel bi yer tam kafa dinlemek için. A benim abim de orda atmıştı temeli ehe demekki Mersin önemli bi yer... Çok acıktım kızlaar neyse yarım saat sonra çıkcam

kızlaarr yoksa havasından suyundanmı bizdemi gitsek burda temel atıoz atıoz tutmuo

evet cnm yoğunum pzt yi bekliyorum 4 gözle
hemde katılamıyorum konuşmaya okuyup geçiyorum

bende diorum ama bu kızlar beni dinlemio ki:)dirimcim şimi eişinle tatile gitcek olsan balayıyla aynı şekilde olur mu sence bence olmas çnki o zaman dilimi apayrı dimi kuzum
aaaaasenağlamasenağlama
niye öyle söyledin ya,cicim ayları geçti mi yanisenağlama

olsun sizde öbür sene gidersiniz, demokrasılerde çareler tukenmez ,önemli olan sağlıkyerimseniben
doğru canım,bizde seneye gideriz artık
kızlar ben çıkıyorum,yarın taşınıyorum inşallah adamlar mobilyamı iyi taşırlar dua edin,pazartesi görüşürüz :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…