bizde bi de izin problemi de olabilir
aynen öyleyız valla canım ,gez allah gez dışarda dolaş dolaş nereye kadar azıcık şöyle birbirimizin tadını çıkaralım evimizin tadını çıkaralım , bi evlendiğimi anlayayyım,evim oldugunu özümseyeyım,sonra giderim tatilime:içelim:
made buralardaydı ama bi keşif yapıp gelmişti şutarafagittiangelim sen yğunsun dimi bugün kolay gelsin canımm
mısırdan türkiyede dimi kızlar yaralımda izinli mısra nerde made de yok ortalarda kaytarıo bunlar benden sölemesi :)
kızlar ben balayına gittim 5 gün,havuza bir iki kere toplamda yarım saati geçmemiştir tabi,sabahları girdim,temizken gireyim dedim,aslında girilmemesi gerekiyor ama ben dayanamadım.denizede 1 kere girdim 5-10 dakika durdum çıktım,onun dışında turlara katıldım,bence güzeldi değişiklik oldu,eşimle tatile gittim.
biz geçtiğimiz yıl gitmişik tatile ama kayınvalidem ve kayınpederimde vardıkızlar ben balayına gittim 5 gün,havuza bir iki kere toplamda yarım saati geçmemiştir tabi,sabahları girdim,temizken gireyim dedim,aslında girilmemesi gerekiyor ama ben dayanamadım.denizede 1 kere girdim 5-10 dakika durdum çıktım,onun dışında turlara katıldım,bence güzeldi değişiklik oldu,eşimle tatile gittim.
angel hogeldin canım nasılsın biz iiz
kızlarr sizi çk ii anlıorum bugünler geçmicekmiş gibi görünür ama bi bakarsınz ki kaç aylık evlisiniz balayı işini naptınız nereye gidiosunuz bakalım
mersin güzel yermiş yengem adanalı da o söyler hepCnm biz bizim yazlıığa Mersin'e gitmeyi düşünüos
kızlar tatilde herşey ayağınıza geliyor,evde olsanız siz yapacaksınız,gez eğlen,herşey önüne gelsin ay ya keşke ogünler bidaha gelse :çok üzgünüm:
şekerim eşim askere gidecek ağustosta :çok üzgünüm:bu sene mümkün değil gidemeyizcanım yıne tatıle gıdersın bu yaz yıne herşey ayagına gelir merak etme allah eşine sana sağlık evrsin sevgınızı daim etsın gerisi herzaman oluryerimseniben
kızlar tatilde herşey ayağınıza geliyor,evde olsanız siz yapacaksınız,gez eğlen,herşey önüne gelsin ay ya keşke ogünler bidaha gelse :çok üzgünüm:
mersin güzel yermiş yengem adanalı da o söyler hep
abimlerde oraya gitmişlerdi benim küçük tatlı yeğenimin temelleri orada atılmış kaydirigubbakcemile3
şekerim eşim askere gidecek ağustosta :çok üzgünüm:bu sene mümkün değil gidemeyiz
Yani sessizsakin güzel bi yer tam kafa dinlemek için. A benim abim de orda atmıştı temeli ehe demekki Mersin önemli bi yer... Çok acıktım kızlaar neyse yarım saat sonra çıkcam
angelim sen yğunsun dimi bugün kolay gelsin canımm
mısırdan türkiyede dimi kızlar yaralımda izinli mısra nerde made de yok ortalarda kaytarıo bunlar benden sölemesi :)
aaaaasenağlamasenağlamabende diorum ama bu kızlar beni dinlemio ki:)dirimcim şimi eişinle tatile gitcek olsan balayıyla aynı şekilde olur mu sence bence olmas çnki o zaman dilimi apayrı dimi kuzum
doğru canım,bizde seneye gideriz artıkolsun sizde öbür sene gidersiniz, demokrasılerde çareler tukenmez ,önemli olan sağlıkyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?