Evettttttt kış gelinlerimizden biri daha uyanarak aramıza katılmış ne güzel :))))
Nasıl gidiyor evlilik cnm,biz çok yakın tarihlerde evlendik biliyorsundur.
Sohbete daimi olarak katılımını bekliyoruz
canım zamanla kaşların istediğin gib olur sen gittin gideli hiçbişey kaynamadı kimimiz sıkıntıdan temizlik yaptı kimimiz doğum hikayeleri okudu saçların nasıl oldu peki
evet cnm hatırlıyorum tabikide sen benden iki gün önce evlendin... evliliğim çok iyi gidiyor ama alışamadıgım bir sorun var ki eşimin ailesi onlara hiç ısınamıyorum beni ortama alıştırmak için de hiç bir çabada bulunmuyorlarzaten tek sorunum ailesi ama bunaLINCA HEMEN ANNEMLERE KAÇIYORUM ZATEN AMA EŞİMLE ÇOK MUTLUYUM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN SENİN NASIL GİDİYOR PEKİ SEN ZATEN TEK YAŞIYORDUN SANIRIM DEGİLMİ:):teselli:
bendede bahar yo9rgunluğu var ya sular kesildi cnm temzilk yarıda kaldı zaten canım da pek yapmak istemiyordu saçlarını da güle güle kullan
teşekürler canım
iyi olmuş sende dinlenmiş oldun
işte.yarın neyapıyorsun evdemisin
yarın bir ark a söz verdim dolaşacağız biraz bakalım
yeni evli ark lara bişey sorcam tupperware hiç kullandınız mı önerirmisiniz bana
tuzluğu, kapaklı bi kap , kremşanti yapıcı bi kap, tostluk kullandım
ilk kullandığımda kapaklı kapa maydonoz koymuştum denemek için biraz fazla durdu kapta galiba maydonozlar bozulmuştu.delikafadulden
yeni evli ark lara bişey sorcam tupperware hiç kullandınız mı önerirmisiniz bana
tuzluğu, kapaklı bi kap , kremşanti yapıcı bi kap, tostluk kullandım
ilk kullandığımda kapaklı kapa maydonoz koymuştum denemek için biraz fazla durdu kapta galiba maydonozlar bozulmuştu.delikafadulden
mısraam bir kek delisi olaraktan sonucu bekliyorum
yarın bende zebra kek yapıcam ama nasıl bi tepside yapıcam bende normal kalıp var bide tart kalıbı var o çok ince öbürüde derin nasıl bişeyde yapcam sen nede yapmıştın tatlım:uhm:
hımmmm aslında calışanşlr için ii bir ürün o zaman fiyatları ortalama ne kadarben kullanıyorum tuppeware
çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?