Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tmm canımcım önemli deil birazdan çıkcam bugün giremem o yüzden aklım sende kalırdı okudumu falan die tamam canım aklında bulunsun tamam mı

ben çıktım öpüyorum angelim mrb çakır görüşürüz cvp yazdım teolag balım hoşçakalın

birazda stresten olabilirmi acaba teolog cım

aaaa bu nu hiç düşünmedim cnm ya hatta yüzümde hala çıkıyor eskiden hiç çıkmazda ayy şimdi ben kuaförün acaba günahını mı aldım eskiden pırıl pırıl cildim vardı herkes cok beğenirdi ahh ahh çirkin bir kız oldum

normal ciltler için sivilceye tonik
250 gr kaynak suda,2 poşet yeşil cay gibi demleyin.Karışımı süzüp hergün suyuyla cildinizi silin.
yarım domates
1 corba kaşığı kil
3 damla limon suyu
1 cay kaşığı susam yağını karıştırıp, haftada bir gün cilde mask yapın. hassas ciltlere uygulamayın.

kuru ciltler için mask
1 adet yumurta sarısı
1 cay kaşığı tuzsuz tereyağ
1 kaşık bal
1 corba kaşığı süt
malzemeleri karıştırın temiz cilde sürün 20 dk beklettikten sonra önce ılık suyla sonra soğuk suyla yıkayın

suna dumankaya doğal mucizeler dergisinden (denemedim)

saol cnm tavsiyelerin için ama o kadar yoğunum ki okulumdan dolayı fırsat bulamıyorum dr a gitmeye cilt analizi yaptırayım diyorum bakalım

bende nişanlıyken
cildim çok bozuldu.
şimdide çok iyi sayılmaz.
streste yapar canım.
daha zayıflarsında canım
hele düğün tarihi yaklaşsın bak gör sen.

bende nişanlıyken
cildim çok bozuldu.
şimdide çok iyi sayılmaz.
streste yapar canım.
daha zayıflarsında canım
hele düğün tarihi yaklaşsın bak gör sen.

stresten heralde dediğiniz gibi artık her duyduğumu uygulamk da istemiyorum maske tonik filan cünkü hergün yeni bir sivilce ile uyanıyrm cildim çok hassaslaştı önceden gercekten hiç böyle değildi yüzünde hemen sivilce cıkanları duydukça şaşırırıdım nasıl oluyor diye demekki oluyormuş

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))

Ben iyiyim Sensicim,sen nasılsın?
Kocişle kahvaltı yapıyoruz.:))))
Bu arada dün akşam epey geç bir saatte 'gazozlu kek yaptım 'inanılmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz güzel'bkesinlikle deneyin

Son düzenleme:
kızlar siz geldinizi ben cıkıyorum malesef carşıda biraz işim var bir iki saate dönerim hepinizi öpüyorum

Oh oh afiyet olsun, bende kendime patates kizartmak istiyorum ama useniyorum.

Ciddi misin canim bende birkere okumustum ama nasil olur bilemem diye gazoz yerine yine de su koymustum ozaman birdaha oyle deneyim mutlaka.

Benim de perdelerimi yikadin utulecek birkac odaninki onlar bana bakiyor ben onlara. :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…