Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

saolun kıslarr hoşgeldin aybike zehra hamişsin dimi senin hakkında birazck bilgim var nasıl gidio hamilelik ne kadradır evliisn canımm

valla hemşerim benimkide karışık
annem kırşehirli
babam çorumlu
ben doğma büyüme baselliyim :)
eşimde ünyeli
uyh karman çormanım ben :)

9 aylık evliyim ben kızlar..sizler ne kadarlık evlisiniz?
bu arada bebek tüm isteyenlerin başına inş

oooo yine başladı hamilelik muhabbetleri tek bekar olan ben yine fransız alacam neyse siz devam edin ilerde inşallah bu muhabbetlerinize ben de katılacam

bende 9 aydır evliyim canım vede bebiş istioruz inş hayırlısıyla bu ay gelir dua et olurmu bebiş isteyen herkese Rabbim nasip etsin

evet canlar sayenizde staj yapıyorum ama hemen cocuk bilmiyorum ya bir sorayım nişanlıma ne diyecek

oooo yine başladı hamilelik muhabbetleri tek bekar olan ben yine fransız alacam neyse siz devam edin ilerde inşallah bu muhabbetlerinize ben de katılacam

hihikaydirigubbakcemile3bende hazır değildim ama oldu ne güzel de oldu elh.tam işe başlayacaktım :CüvCüv:
bende 9 aydır evliyim canım vede bebiş istioruz inş hayırlısıyla bu ay gelir dua et olurmu bebiş isteyen herkese Rabbim nasip etsin
inş.canım tüm kalbimle diliyorum bunu bende :Saruboceq:
aslında istiyorum bacım ama şartlarımız müsait değilyani bu yıl tayinciyiz o yüzden biraz bekliyoruz allah bilirde gerçi

şartlara şurtlara pek bakmıyo aslında...
bende çalışmayı düşünüyordum ne heveslerle mezun olmuştum..evimiz kiraa..
amaa:CüvCüv::jeyyar:

hakkınızda daima hayırlısı olsun inş:Saruboceq:

madecim belli olmaz belkide gizliden gizliden gelir belki:)hayırlısı nasılsa öle olsun canımm

benim eşim sürekli görevde dolayısıyla aslında o istemiyo haklı olarak...
aklım hep sende kalır ve ben böyle bir durumda hep yanında olmak istiyorum bir anınını bile kaçırmak istemiyorum diyor

haklısın hemşom:CüvCüv:

aybike nasıl yani siz tedbirini almışmıydınız nasıl geldi siz istemedn ufaklık

hap kullanıyordum dengemi fena halde bozdu
söylemesi ayıp benim erkek korumasına karşı fobim var çocukluktan kalma bi travma...
tarihle korunuyorduk geri çkmeyide kullanarak..duayla bi yandan

ne ilkeeeeeel dediğinizi duyar gibiyim 2 ay sonra oldu..hayırlısı böyleymiş dedik..eşim zaten deli gibi istiodu 32 yaşında o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…