cssa sen buğün gezmeye gitmeyecekmiydiniz canım
gerimi döndünüz.
ayy kızlar kulagım çınlıyor
bu saatte beni konuşan hayra konuşurmu sizce.
-tatlicadiarzu-
sağ hayra sol şerre derler ya seni iyi anıyorlar cnm hele kötü ansınlarklava:
teo banana ne kadar teşekkür etsen azdır..
benim anne tarafım hep orda kaldı..evlenenler boşandı..aldatmalar..yabancı kadınlarla yaşamalar..içki..kumar..
hayatlar darmaduman oldu..
aa hiç sorm çakırım koçiş nöbetten gelmişti ya yorgunum ben gidemicem dedi annemlerde bizi beklemişlerdi oysa kaç saat gidemedik yani biraz dinlendi dışarı çıktık gezdik biraz geldik evdeydik bgün canım saçlarını güle güle kullan beğendimi koçişin
selamımı alan yokmuuuuuu:çok üzgünüm:
geldim kimse farketmedı bıle yazdığım halde yıne kusecem haaa:çok üzgünüm:
selamımı alan yokmuuuuuu:çok üzgünüm:
geldim kimse farketmedı bıle yazdığım halde yıne kusecem haaa:çok üzgünüm:
hoşbuldum tamam küsmüyorumküsme canımm
hoşgeldin
sen yenimi eve geldin nerdeydin bakım
klava:
evet gündüz kımsecıkler yoktu tatlım , canım gelınlıgımı almayı erteledım ama çokta erteleyemıcem gıbı duruyo çünkü çok kalabalık orası ve dar bı mekan korkuyorum gelınlıgıme bişe olcak dıyekaydirigubbakcemile3sen nasılsın?hoşgeldin cnm kızların hızına yetişemiyorum gündüz kimse yoktu neyse sen gelinliğini aldınmı cnm
evet gündüz kımsecıkler yoktu tatlım , canım gelınlıgımı almayı erteledım ama çokta erteleyemıcem gıbı duruyo çünkü çok kalabalık orası ve dar bı mekan korkuyorum gelınlıgıme bişe olcak dıyekaydirigubbakcemile3sen nasılsın?
çokşükür iyiyim cnm ya inşallah gelinliğine biran önce kavuşursun
amin canım hepimiz inşallah kavuşuruz sağsalim:)
o kadar yorgunumıı saat 3den beri halı perde yatak odası ayakkabı falan bakıyoruz:bbo:
valla eve yenı geldım sayılır, ve o kadar gezmeye bişey alamadık sadece kravat ve mendil alabıldık çok komiğiz dimikaydirigubbakcemile3
ya sizlere o kadar özeniyorum ki ne güzel nişanlınız la filan bakabiliyorsunuz almasanızda en azından bakıyorsunuz beğenmeye calışıyorsunuz[/QUOTE:
:çok üzgünüm:
canım yaaa üzülme nolur,
senın nişanlın nerdeydı? düğün öncesı bıraraya gelmicekmisiniz? eşyaları nasıl halletcektınız?
cnm düğün öncesi biraraya gelecez bakalım nişanlım ist da ama sanki hiçbişi yapmadığım için şimdi yine yapamayacakmışız gibi geliyor esyalara da netten model bakarak aklımda karar veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?