Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

herkese selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
çok yorucu bır gunun ardından bi size bakayım dedim eve dah ayeni geldim
nasılsını zkızlar geçmişe bakmadım daha

cssa sen buğün gezmeye gitmeyecekmiydiniz canım
gerimi döndünüz.

ayy kızlar kulagım çınlıyor
bu saatte beni konuşan hayra konuşurmu sizce.
-tatlicadiarzu-

aa hiç sorm çakırım koçiş nöbetten gelmişti ya yorgunum ben gidemicem dedi annemlerde bizi beklemişlerdi oysa kaç saat gidemedik yani biraz dinlendi dışarı çıktık gezdik biraz geldik evdeydik bgün canım saçlarını güle güle kullan beğendimi koçişin

teo banana ne kadar teşekkür etsen azdır..
benim anne tarafım hep orda kaldı..evlenenler boşandı..aldatmalar..yabancı kadınlarla yaşamalar..içki..kumar..
hayatlar darmaduman oldu..

evet cnm ya isviçrede bnm dayımlar oturuyorlar iyiki döndğünüz diyorlar şimdi azıcık aşım kaygısız başım kendi topragın gibi varmı ya

selamımı alan yokmuuuuuu:çok üzgünüm:
geldim kimse farketmedı bıle yazdığım halde yıne kusecem haaa:çok üzgünüm:

daha görmedi canım
şuan işten çıkmış olması gerekiyor
gelmesi bucugu bulur
inş. begenir
kendisi kısa seviyor diye kestiriyorum

hele begenmesinnklava:klava:
dermişimm[
neyse sizde başka bir gün gidersinzi artık
gece çalışınca çok yoruluyorlar/COLOR]

evet öle canım yoruluyolar hastası çok yokmuş ama yinede nöbet yoruyo insanı
benim koçişte kısa sevio saçlarımı
kızz çıkta biras hazırlan gelmeden seninki hadiiii

hoşgeldin cnm kızların hızına yetişemiyorum gündüz kimse yoktu neyse sen gelinliğini aldınmı cnm
evet gündüz kımsecıkler yoktu tatlım , canım gelınlıgımı almayı erteledım ama çokta erteleyemıcem gıbı duruyo çünkü çok kalabalık orası ve dar bı mekan korkuyorum gelınlıgıme bişe olcak dıyekaydirigubbakcemile3sen nasılsın?

çokşükür iyiyim cnm ya inşallah gelinliğine biran önce kavuşursun

çokşükür iyiyim cnm ya inşallah gelinliğine biran önce kavuşursun

amin canım hepimiz inşallah kavuşuruz sağsalim:)
o kadar yorgunumıı saat 3den beri halı perde yatak odası ayakkabı falan bakıyoruz:bbo:
valla eve yenı geldım sayılır, ve o kadar gezmeye bişey alamadık sadece kravat ve mendil alabıldık çok komiğiz dimikaydirigubbakcemile3

ya sizlere o kadar özeniyorum ki ne güzel nişanlınız la filan bakabiliyorsunuz almasanızda en azından bakıyorsunuz beğenmeye calışıyorsunuz

cnm düğün öncesi biraraya gelecez bakalım nişanlım ist da ama sanki hiçbişi yapmadığım için şimdi yine yapamayacakmışız gibi geliyor esyalara da netten model bakarak aklımda karar veriyorum

cnm düğün öncesi biraraya gelecez bakalım nişanlım ist da ama sanki hiçbişi yapmadığım için şimdi yine yapamayacakmışız gibi geliyor esyalara da netten model bakarak aklımda karar veriyorum

canım çok açık konuşmak gerekırse eger para varsa herşeyı almak bir gün bilemedin yorulmayayaım dersen iki gün sürüyo,
sonuçta bişeyler begenıyosun alıyosun zaten genelde insan ne kadar yer dolaşırsa dolaşsın ilk begendıgını dönüp alıyo , biz hep öyle yapıyoruz,kaydirigubbakcemile3
bence hiç stres yapma dedimya para varsa herşey kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…