Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

can sıkıntısından takıldım diğer topiclere ya bir tane bile yeter istanbul bencede zor bir şehir ama bnmki istanbul aşığı askerden döner dönmez hemen istanbula gitti buraları beğenmiyor beyfendi

valla benim eşimde çalışıyodu istanbulda ama ankaraya geldi o
yoksa annemler göndermeyecekti istanbula

cnm bnmki bir deişinden dolayı orda olmak zorunda gıda mühendisi buralarda istediği gibi iş bulamz ki oarada iş imkanı daha fazla ona da hak veriyorum ee ne yapalım gülü seven dikenine katlanırmış

Canlarım gözlerim yanıyor,işyerinde çok iş vardı,mahvoldum ki bitmedi.Yarın sabah devamı var
ışçıkışı kocişle deniz kenarında bişeyler yiyip eve geldim.Çamaşır bulaşık vs bu saat oldu.
Birazdan çıkacağım film izleyeceğim muhtemelende yarısında uyuyacağım

Sizler ne yaptınız?

valla benimde öyle cnm
çok yorgunum gözlermde fena
çamaşır makinasının bitmesini bkliyorum
yatıcam

iyi geceler kızlarr
bugün izmite gittik eşimin halasının oğlunun düğünü vardı :) sabah 10 gibi çıktık evden 5 tede döndük sonrasında da eşimin abisi için kurabiye yaptım ve görümcemlere geçtik eve geleli bir saat oluyor ama anca vakit bulabildim
bu arada kızlarya bugün çok sinir olduğum bi olay vardı anlatayım size aslında öyle büyütülecek bir şey değil ama kullanıldığımı düşündüm. eşimin arkadaşları olsun tanıdıkları olsun çocuklarının ingilizce ödevini getiriyorlar ve eşimde sağolsun bana hiç sormadan alıp getiriyor neyse yapıyordum bende. bu akşamda tam oturuyoruz eşime tlf geldi ve gitti hiç bişey söylemeden sonra yarım saat sonra geldi neymiş efendim bir arkadaşının kardeşi lise sona gidiyor kompozisyon yazmışta çevrilmesi gerekiyormuş ing ye ve almış gelmiş oda hani uğraşıp yapmaya çalışsa beceremese tamam diyeceğim ama hiç dokunmamış ve armut piş ağzıma düş durumları resmen ve bende yapmayacağım dedim uğraşsın biraz gerekirse yardım ederim dedim eşimde kızdı bana akşam akşam sinirlerim bozuldu ama inat ettim yapmayacağım bu sefer
sizler nasılsınız bakalım gününüz nasıl geçti ?

bugün benden gelsin ilk günaydın,

Günaydı kızlar kaydirigubbakcemile5

bendende iyilik
işte yoğun bi hafta sonunun ardından yoğun bi haftaya başlangıç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…