Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

herkese slm.siteye az önce üye oldum.fazla bilgim yok.yardımcı olursanz sewinirim.bu arada evleneli 9 ay oldu ve aşırı kilo aldım.çok taktım kilo vermm lazm.yürüyüş yapıyorum.az yiyiyorum ama yinede veremiyorum ya:1no2:

canım üzülme ya yaz geldi zaten kışın genelde herkes kilo laır zaten sen yürüyüşünü bırakma yediklerine de dikkat et inşalalh verirsin kilolarını

cnm ben pikniğe gidemedim ama bir yerlere gidip oturduk çay içtik filan yine pineklemeyle gecti sen neler yaptın ansılsın

iyiyim cnm bende dün annemlerle beraber gözyaşı geceleri diye program var ona gittik muhteşem bi şeydi ya ordan eşim geldi aldı annemlerde kaldık sabah kalktık ailecek kahvaltı felan ordan çıktık alşevrişe falan gittik eve geçtik sonra temizliğe bi başladı yeni otrurdum sayılır yemek falan yedil işte öyle yani
sen neler yaptın cnm

ayy teolog sen kaç topik birden takip ediyosun kuzumm:jeyyar:
biaçtm sohbet bölümünü altalta hep teolog yazıyorkaydirigubbakcemile3

ben bir şey yapmadım angel cım ya biraz kırgınlık var havalardan dolayı 2 gündür pinekledim durdum şükür yarın okul var bu arada istanbullu bir arkdaşla görüştüm ist da kiralar cok ucuzlamış krizden dolayı kesene göre cok rahat ev bulursun dedi çok rahatladım

iyi bakalım cnm siz ist oturmayı mı planlıyosunuz
aman zor bi şehir değilmi

benim elim her yere uzanır yavrumsırnaşık şey

ee maşallah o zaman sana ben hiç bakmıyorum başka sitelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…