Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoş bulduk jnazcım nasılsın eşin mi yoksa senmi hatırlayamadın rahatsızdı nasılsınız gecti mi

iyiyim çok şükür tatlım
boynum incinmişti ama geçti çok şükür canımcım çok sağol ilgin için Şeniz
sen nasılsın bu arada ?

ii çokm şükür cnm biraz cık düştüm de eve gelirken ayagım kaydı iki seksen yere uzandım rezil oldum biraz da kolum acıdı Allah tan tanıdık kimse yoktu etrafta onun şokunu atmaya calışıyorum

ayy canımyaa geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur kolunda boşver rezil olmayıda dediğin gibi tanıdıkta yokmuş yerimseniben

saol cnm ya şükür bişi yok hafif incindi ama çok da korktum yani neyse ucuz atlattım etrafımdakilerde bisiklet aniden fren yaptı sanmışlar bnm kayma sesini ona benzetmişler

he valla Allah korudu ya verilmiş sadakam varmış sen neler yaptın bugün jnazcım ben güünboyu okuldaydım daha yeni geldim eve 23 nisan hazırlıklarımız vardı çocuklara kıyafet filan baktım yoruldum ben

canımcım bende sabahtan kursa gittim dönmem 4,5 buldu sonrasında da temizlik yaptım evi toparladım yemek hazırladım eşim geldi ama yine gitti yemekten sonra şimdide bi yandan nete takılıyorum bir yandanda tv izliyorum trt 1 de doludizgün yıllar isimli bir dizi var ona bakıyordum
sen sınıf öğretmenimiydin canım ?

yok cnm ben din kültürü öğretmnyim ilköğretim sen ne kursuna gidiyorsun jnaz cım sizin işinizde pek zor anacım gerci bnm durumumda ilerde farklı olmayacak ama bir yandan kendi işinde calış bir yandan ev işleri yemek temizlik erkekelrin hiç öle sorunu yok valla

aa ne güzel tatlım bende seneye başlayacağım inşallah ilköğretimde
işimizde zor hakkaten canım ama değiyor bence ama erkeklerde çok yoruluyorlar be canım tabi eşin merhametli olursa yardım eder sana ve yaparsınız her işi birlikte
bende dikiş kursuna gidiyorum canım zevkli ama bir o kadarda yorucu

canım Allah nazarlardan saklasın gercekten cok merhametli bir eşim var hem de cok titiz bu konuda onun yardımcı olacağına bana anlayış göstereceğine eminim ilköğretimde branşın ne senin cnm asklında dikiş nakış ahşap yada cam boyama gibi hobi edinmek istirym ama vakit olmuyotr fırsatını bulsam inşallah hemen baslamayı düşünoyrm insan elinden gelen bir şey varsa kendini geliştirmek için çabalamalı ugrasmalı diye düşünüyorum

maşallah tatlım inşallah herşey gönlünce olur
benim eşimde öyledir sağolsun ve bende zevkle yapıyorum dolayısıyla
bende el sanatlarının neredeyse her dalına gittim tatlım ve yaptığım şeyleri zevkle kullanıyorum evimde öyle hoşuma gidiyorki kendi ürünüm olmaları
ben çevirmenlik bölümü mezunuyum canım ing- türkçe ve kısmetse de sözleşmeli olarak ingilizce öğretmeni olarak başlayacağım
bu arada eşim geldi tatlım çıkmam lazım öpüyorum seni
görüşmek üzereŞeniz

iyiyim çok şükür tatlım
boynum incinmişti ama geçti çok şükür canımcım çok sağol ilgin için Şeniz
sen nasılsın bu arada ?

aa jnazcım geçmiş olsun canım ya hiç haberim yoktu
hep ben giriyorum sen çıkıyosun bi türlü karşılaşamıyoruz

ii çokm şükür cnm biraz cık düştüm de eve gelirken ayagım kaydı iki seksen yere uzandım rezil oldum biraz da kolum acıdı Allah tan tanıdık kimse yoktu etrafta onun şokunu atmaya calışıyorum

aman canım ya sanada geçmiş olsun
Allah korumuş neyseki

öğretmenliğinede sevindim jnazcım ne güzel
çok isterdim öğretmen olmayı

iyidir cnm ben demirbaş her zamanki gibi burdayım sen nasılsın

iyiyim bende yoruldum ya eve geldim geleli yeni oturdum
yemek ye yemek yap tparlan off çok yoruldum
sen nasılsın neler yaptın

angelcim hala kolum ve çanagım agrıyor birde 23 nisan için kıyafet baktım ev için alışveriş yaptım cok yorgunum
sen naptın

canım üzüldüm ya çok geçmiş olsun valla inşallah bişey yoktur morluk çürük felan
bende eve geldim işte bugün kocişle kahvaltı türü yedik
sonra yarın için yemek yaptım
fırında makarna yaptım ve baget yaptım patatesli yine fırında onlar pişiyor şimdi
bende çay içiyorum yorgunluğum gitsin diye
çorbada yapacaktım ama çok yoruldum artık o yarına kaldı
öyle cnm işte ya yorucu geçiyor günler:-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…