Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

benim yerimede yap emi kaydirigubbakcemile2

tamam yapıcam herkesın yerınekaydirigubbakcemile5
ya bılgısayar basında oturmaktan kamburlaştım ıyıce azıcık gevşesin vucudum alışkın degılım böle oturmaya ben
bu arada topici işgal ettık sanırım bizden başka kımse konuşmuyo herkes burda olmasına ragmengamyoncuiremsu

ooo iyiymiş cnm-tatlicadiarzu-
ama canım yüzüğü adet diye kınaya bulamayın sakın

hadi bakalım cnm
rahatlat kendinikaydirigubbakcemile2

ooo iyiymiş cnm-tatlicadiarzu-
ama canım yüzüğü adet diye kınaya bulamayın sakın

hadi bakalım cnm
rahatlat kendinikaydirigubbakcemile2

aaa dzcel bak bunu yazdını gormemiştim, demek yüzük koyacak
valla ben benımkılerın böle bi adetı bılıp bılmedıklerını bıle bılmıyorumkaydirigubbakcemile3ay tekerleme gıbı oldu kaydirigubbakcemile3
bişeyde beklemıyorum zaten
angel valla insan egzersız yapınca vucudu rahatlıyoya stres azalıyo yaa bıde ben 2 gun sonra hastalanıcam o yuzden stres küpü gibiyim kendımı rahatlatmam lazımyerimseniben

evet gerçekten koca topicte bi biz vır vır konuşuyoruz kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar benimkisi geliyomuş, ayakkabı bakıcaz fazlasıylada mesai yaptım bugün işte
ama bedava mesai yani kimse çok kaldım die fazla para vermiyo fisfisfis
yarın görüşmek üzere, sabah ben yine buralarda olucamm..

tamam canım hadi iyi akşamlar
geçmiş olsun bitti mesain
yine görüşmek üzere dikkat et kendineee

ya heryerde adet işte yaparlar bişiler
yapmazlarsada boşver yani çokta önemli değil
benim şimdilik öyle şansım yok ama bende özi gibi belki hamile kalınca başlarım o işlerekaydirigubbakcemile5

aaaa kınasını temızlemedınmı? ölece saklanırmı o altın?
yaa bide bişe sorucam çok gülceksınız ama düğün boyunca elimizde çiçeklemi dolaşıcaz?gelin çiçeğiyle yani?

temizlenmediki zaten cnm kurumuştu ben altınları elime alıncaya kadar
yani yaklaşık 10 gün sonra
kaldı öyle sandıkta hatıra boşver nolcak sanki
yok eb gelin çiçeğiyle gezilirmi tatlım öyle duruyor masanda resim çekilirken falan alırsın eline o kadar yani a.s.

ya heryerde adet işte yaparlar bişiler
yapmazlarsada boşver yani çokta önemli değil
benim şimdilik öyle şansım yok ama bende özi gibi belki hamile kalınca başlarım o işlerekaydirigubbakcemile5

ay yok ben hiç umursamam öle şeyleri herkes herşeyi bilmek ya da uygulamak zorunda degıl ,
ben öle cadı gelin değilim aslında kendime gelin bile demıyorum ben nişanlımın sevgilisiyimkaydirigubbakcemile3
canım inşallah allah gonlune gore verir hamile kalınca ıstedıgını yaparsınhihoyyyt

merhaba.yenı katıldım aranıza arkadaşlar.benimde az kaldı evlılıgımın 1 yıl olmasına.herkese mutluluklar dılerım..

oh beeee valla yok gzemem öle koca çiçekle elimde ay ne bilim öle yapanlar varya bı elınde çiçek bi elinde kese öyle dans edıyolar
fisfisfis
yani ben öle yapamam da bi sorim bi bilene dedim oley o zaman :lepi:
yani bı salona gırerken elımde olcak sonra bırakcam dımı masaya
çok guzelmiş :lepi:

neyse kızlar bende artık kaçayım cidden belim ağrıdı hemde çok fazla mesgul ettım burayısositososito
tekrardan gorusmek uzere
angel canım sadece sen varsın sanırım tekrardan gorusmek uzere sohbet için saol
öpüyoruma.s.

merhaba.yenı katıldım aranıza arkadaşlar.benimde az kaldı evlılıgımın 1 yıl olmasına.herkese mutluluklar dılerım..

slm cnm hoşgeldin
Allah mutluluğunu da mutluluğumuzu da bozmasın inş.

yok cnm ben hemen bırakmıştım ilk salona giriş ve danstan sonra
hatta şu adet olan ve gıcık olduğum kırmızı kuşağı bile çıkardım ben salondayken

ben mesai başlangıcından yani sabah 08:30 tan akşam mesai bitimine yani 18:45 e kadar burdayım canımcım
eğer işim müsaitse tabi ben masa başı çalıştığım için genelde uygun oluyorum sizinle konuşurken bi taraftan fiyat çıkarıp müşterileri arıyor poliçe kesiyorum
2 kişi çalışınca rahat oluyor yani
akşamlarıda 1 saat falan giriyorum
öyle yani canım
sana iyi akşamlar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…