Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar sadece arkadaşlarım görebiliyomuş öyle yapmışım farkında olmayarak kusura bakmayın isteyen talebini gönderebilir

kızlar sadece arkadaşlarım görebiliyomuş öyle yapmışım farkında olmayarak kusura bakmayın isteyen talebini gönderebilir

CANIM ŞİMDİ GÖRDÜMhihoyyyt
ARKADAŞLARIN DIŞINDA KİMSE GÖREMİYOR KIZLAR
CANIM ÇOK ŞİRİN OLMUŞSUN,GELİNLİĞİMİN ALTINI CESARET EDİPTE SENİN GİBİ YAPTIRAMADIM AMA ÇOK ŞİRİN OLMUŞ CANIM,ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN kaydirigubbakcemile3

ben çok severek yaptırmıştım gelinliğimi halada beğeniyorummmm gerçektennn içimde kalan bişey olmadı yani senin ki avatardaki gibi miydi

canım çok şirin olmuşsun ya maşallah,minyonsun sanırım a.s
mutluluklar dilerim canım sanada
ya keşke bende size gösterebilsem çok kıskandım ya :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu

Teşekkür ederim canımmmma.s.

ben çok severek yaptırmıştım gelinliğimi halada beğeniyorummmm gerçektennn içimde kalan bişey olmadı yani senin ki avatardaki gibi miydi
canım okadar güzel model varki,insanın kafası karışıyor,elimde fırsat olsa düğün için 3-4 çeşit alıp giyerim :1rolleyes:
teyzemin kızı yaptırdı seninkine benziyor,kopya olmasın diye marul şeklinde yaptırmadım bende
avatardaki gelinlik modeli evet,ama benimki kırık beyaz ve alt kısmı resimden daha kabarık,bende severek giydim
hey gidi günler ya a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…