Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kabul ettim cnm. Şimdi profilime girdiğinizde orda görebilirsiniz foto albümleri var orda...

yasmincim gerçekten çok hoşmuş gelinliğin düğünü nerde yaptınız yaylada falanmı güğzelim yeşillik heryer

Teşekkür ederim cnm. Buca Gölette yaptık düğünümüzü. Eşimde bende çok istiyorduk kır düğünü Allah'ta bizden yana oldu 31 Mayıs'ta dışarda yaptık valla

Kabul ettim cnm. Şimdi profilime girdiğinizde orda görebilirsiniz foto albümleri var orda...

yasmincim çok guzel gelinliğin kına kıyafetın diğer yeşil kıyafet hepside çok guzel maşallah
allah nazarlardan saklasın inşallaha.s.

kızlar pınarın resımleri nerdekaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim cnm. Buca Gölette yaptık düğünümüzü. Eşimde bende çok istiyorduk kır düğünü Allah'ta bizden yana oldu 31 Mayıs'ta dışarda yaptık valla

ayy ne kadar güzel ya
bende çok istedim ama olmadı kısmet değilmiş
olsun
çok sevindim senin adınada istediğin gibi olmasına cnm

Evlerimizin fotolarını da koyalım bence hem yeni evlenecekleri ii bir fikir olur.

benimde öyleydi ama dogumkontrol haplarından sonra çok ama çok hafifledi agrılarım sadece mide agrım oluyo onuda şekerli su içerek yok edıyorumkaydirigubbakcemile3

bende kullanıyorum ama bi faydası yok valla doğum kontrol hapının felan:-(((

bende kullanıyorum ama bi faydası yok valla doğum kontrol hapının felan:-(((

hadi yaaa:çok üzgünüm:
her bunyeyı farklı etkılıyo demekki
benım hep ilk gunlerım dayanılmaz olurdu şimdi hafifledi çok şükür
inşallah senınkılerde bı gun hafifler çünkü çekilmez oluyo yaaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…