Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyi akşamlar kızlarr
geçmişi okuyup geleyim dedim ama bitiremedim maşallah ne güzel sohbet etmişsiniz yine
bugünde her günki gibi sabah erken kalk kursa git akşama eve gel topla temizle yemek yap çamaşırları yıka derken gün bitti nerdeyse ve inanılmaz yorgunum bahar yorgunluğuna veriyorum bu sefer
ve nedense hiç keyfim yok sanırım akşam eşimin teyzesine uğrayacağımızdan kaynaklanıyor inşallah eşimin işi çıkarda gidemeyiz
hiç sevmiyorum bu kadını kızlarya ve sevmediğim insanlarla aynı ortamlarda bulununcada inanılmaz geriliyorum

Sanada iyi aksamlar jnaz canim nasilsin.
Bende esimin teyzesini hic sevmem surekli laf sokan luzumsuz biridir ama bizde tek fark esim hic demez suraya gidelim, buraya gidelim diye ben hep derim ve ilk evlendigimiz zamanlar derdim esime hadi teyzelere gidelim falan diye ozamanlar daha pek tanimiyordum teyzesini ama artik sevmiyorum o yuzden de hiccc demiyorum teyzenlere gidelim diye o da kendiliginden hic demiyor. Ee o halde bana ne dimi. :dance:

iyiyim çok şükür sensicim
sağolsun benim eşimde gidelim diye tutturmaz canım hatta akşam üzeri ben aradım gidelim diye yarın ankaraya gidecekler yolcu edelim istedim eşimde tamam dedi .
bizimkinde de sürekli laf sokma çabası var canım ve hiç hoşuma gitmiyor ve nişanımda olsun düğünümde olsun çok rahatsız etti beni o yüzden de ısınamıyorum bi türlü ...

:)benimkide karşıda oturuyor 40 yılda bir gelir
ağır bi hamilelik geçiriyorum dün dışardan 2 kere bayıldım önceside var tabi eşim bikaçgün işe gidemedi bugünde gitti annesini getirmeye içim rahat etmiyo yanlız bırakamıyorum dedi
halbuki daha zor olacak bnim için,yanlız kalsam daha iydi off

Oyle canim zaten onlardan kotu birsey gormesek neden sevmeyelim degil mi,
dedigim gibi tanimadan once sever gibiydim ama simdi hic tahammul bile edemiyorum o da bana bayilmiyordur herhalde her hareketinde bakislarinda belli ettigine gore. kaydirigubbakcemile3 Neyse canim yine insanlik sende kalmis yolcu eder gelirsiniz bi yarim saat otursaniz yeter de cok bile.

jnazcım sen gene iysin gidip gelirsiniz..
benim bugün kayınvalidem gelicek bana bakmaya sabahtan beri gerile gerile ajdaya döndüm ff

Canim kayinvaliden neden sana geliyor ki, sende mi kalacak?

Keske esine acik acik soyleseydin canim,
birde zor hamileligin ustune bu stressi yasayacak olman bence hic iyi degil canim.
Esin alinacagini dusunuyorsan senden kaynaklaniyormusun gibi hal sergile cok hassas donem geciriyorum olmadik seylere aliniyorum geriliyorum yalniz olsam daha rahat olacagim de, esin de bunu anlayisla karsilamaz mi canim?

canım benimya rabbim yardımcın olsun inşallah ileriki haftalarda geçer sıkıntıların
eşinle konuşsaydın keşke bu durumu

daha önce de oldu ağır bulantılar bayılmalar bursaya götürdü eşim annemin yanına 3 hafta annemlerde kaldım..
şimdi tekrar başladı aynı şikayetler bu yüzden birazda annem baksın diyor eşim,daha önce söylemiştim rahat edemem uzanamam böyle daha iyyim diye ama dün çok kötü şeyler yaşadım şimde yanımdaydı doktora gittik eve çok zor geldik yanlız bırakamam işlerde yoğun gelsin sen uzan boşver çekinme fln diyor
biraz daha üstelesem biliyorum ki tatsızlık çıkacak..

eşinde haklı canımya yalnız kalsan aklı sende kalacak
artık bir süre idare etmeye çalışırsın canım inşallah kayınvaldende anlayışlı davranırsa sıkıntı yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…