Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

cnm ilerde bir sorun çııkmayacağı için sevindim balayına nereyi düşünüyoruz

cnm ilerde bir sorun çııkmayacağı için sevindim balayına nereyi düşünüyoruz
allaha şükür çıkmicak canım eşlerden biri sağlam olunca çocuklarda ya taşıyıcı oluyolar ya da sağlam:)ama allahtan hasta olmuyolar:Saruboceq:balayı için egede bi yer düşünüyoruz canım ama tam olarak neresı belli degıl benim nişanlım eski reshber oldugu için bu gıbı konuları ona bırakıyorumkaydirigubbakcemile2biz 3-4 gun bı otelde başbaşa kalmayı sonrakı gunlerıde diğer arkadaslarımızla gecırmeyı planlıyoruz

oohhhh ilk günlerin keyfini çıkaracaksınız bakalım hayırlısyla hele birde nişanlın rehber ise iyi hiç zorluk çekmezsiniz

oohhhh ilk günlerin keyfini çıkaracaksınız bakalım hayırlısyla hele birde nişanlın rehber ise iyi hiç zorluk çekmezsiniz

evet gezme tozma konusunda hiç zorluk çekmiyoruzkaydirigubbakcemile3
gezmeyı sevıyoruz
o karar verıyo bana otobuse ya da arabaya bınmesi kalıyo kaydirigubbakcemile3
ilk gunler degıl canım evlendıkten sonrakı gunlerde evımızde olucaz
bız dugunden 2 ay sonra balayına gıdıcez ama onlarda ilk gunler sayılır

ÇIK BEBİŞİM YİNE ÇIK BU YAZDA TATILE GIDERSIZNI 2. BALAYINI ZOLUR BUNDAN KOLAY NE VARkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

Evet ; ama onun kdr tadı olur mu yaaaaaaaaa:) Meyve sepetleri şampanyalar bu sefer parayala gelirkaydirigubbakcemile3

Evet ; ama onun kdr tadı olur mu yaaaaaaaaa:) Meyve sepetleri şampanyalar bu sefer parayala gelirkaydirigubbakcemile3

valla hiç balayına çıkmadıgım için bilemicem o kadar tadı olurmu ama boşver parayı verirsenız şaraba meyve sepetine dah akıymetlı bıle olur belkikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…