yok kız korkma
canım ankarada da mecbur kan testı o yuzden yaptırdık bız ıyyy bende içimden kanlar gıtcek dıye korkuyodum acıdan degıl
şansıma deneyımsız bı kadın çattı damarıma hava bastı
sonra bılen bırı geldı ben daha gözümü korkudan kapatmadan çoktaan bitmişti bile işikaydirigubbakcemile3
yasmincim balayına temmuzda nişanlımın yıllık ıznınde gitcez allah ızın verırse
teologcum saol canım ama kansızlık degıl benımkısı akdenız anemisi genetık bı rahatsızlık sadece taşıyıcıyım eger eşimde de olsaydı o zaman çocuklar tehlıkedeydı ama allahtan nişanlım sağlamkaydirigubbakcemile3
ama kandırma öyle teolog, korkuyoruz sonra laelaelaelaelae
allaha şükür çıkmicak canım eşlerden biri sağlam olunca çocuklarda ya taşıyıcı oluyolar ya da sağlam:)ama allahtan hasta olmuyolar:Saruboceq:balayı için egede bi yer düşünüyoruz canım ama tam olarak neresı belli degıl benim nişanlım eski reshber oldugu için bu gıbı konuları ona bırakıyorumkaydirigubbakcemile2biz 3-4 gun bı otelde başbaşa kalmayı sonrakı gunlerıde diğer arkadaslarımızla gecırmeyı planlıyoruzcnm ilerde bir sorun çııkmayacağı için sevindim balayına nereyi düşünüyoruz
allaha şükür çıkmicak canım eşlerden biri sağlam olunca çocuklarda ya taşıyıcı oluyolar ya da sağlam:)ama allahtan hasta olmuyolar:Saruboceq:balayı için egede bi yer düşünüyoruz canım ama tam olarak neresı belli degıl benim nişanlım eski reshber oldugu için bu gıbı konuları ona bırakıyorumkaydirigubbakcemile2biz 3-4 gun bı otelde başbaşa kalmayı sonrakı gunlerıde diğer arkadaslarımızla gecırmeyı planlıyoruz
oohhhh ilk günlerin keyfini çıkaracaksınız bakalım hayırlısyla hele birde nişanlın rehber ise iyi hiç zorluk çekmezsiniz
Keşke bende balayına çıksam yine :ecrin_bebek:
kaş yapayım derken göz çıkardım galibakaydirigubbakcemile3
angel cnm nerlerdesin ne yapıyorsun yoksa sende mi kocişe yemek hazırlıyorsun
yok cnm nerdeeee ben çalışıyorum işteyim
simitçi geldi simit aldım bide çay kaptım geldim sırnaşık şey
ÇIK BEBİŞİM YİNE ÇIK BU YAZDA TATILE GIDERSIZNI 2. BALAYINI ZOLUR BUNDAN KOLAY NE VARkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
memurların kaderi bir simit bile nasıl mutlu ediyor onları
Evet ; ama onun kdr tadı olur mu yaaaaaaaaa:) Meyve sepetleri şampanyalar bu sefer parayala gelirkaydirigubbakcemile3
kızlar ii akşamlar ben çıkıyorum arık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?