şimdi anlatmaya başlayayım sabah kalkar kalkmaz test yaptım 15 20 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı vee doğru eski çalıştım hastaneye hemen test yaptık vee pozitif 3 hafta 4 günlükmüş meleğim..bu arada da koçişle hamile beslenmesi hakkında bilgi topluoduk koçişim haftalık yeme planı yapmış gün gün canım benim yaaaa:)
şimdi anlatmaya başlayayım sabah kalkar kalkmaz test yaptım 15 20 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı vee doğru eski çalıştım hastaneye hemen test yaptık vee pozitif 3 hafta 4 günlükmüş meleğim..bu arada da koçişle hamile beslenmesi hakkında bilgi topluoduk koçişim haftalık yeme planı yapmış gün gün canım benim yaaaa:)
darısı sana angelimmmm
senden sonrada çakırıma inşşş
ayy canım negüzel
hemen takvimini değiştir bebek olsun :)):
ayy inş. canımm
Allahım inş. en hayırlı zamanda bizede nasip eder
sendende alırız beslenme planını
duygular nasılll
duygular harikaa herkes çook mutluu ailelerimiz biz çok şükür herkesin gözünün içi gülüo canım yaa
canım 4 ay olmuştu bu ay ve geldi bebişş ama bu aylarda yumurtlama günlerine foliik asit içmeye eşimin ve benim beslenmemize çok dikkat ettik vs istersen yazarım sana yaptıklarımızı canım şimdi sende istiosun dimi en acilinden
çakırım göbüş için artık bi bahanem var eritmek için çabalamama gerek kalmadıı:)
canım 4 ay olmuştu bu ay ve geldi bebişş ama bu aylarda yumurtlama günlerine foliik asit içmeye eşimin ve benim beslenmemize çok dikkat ettik vs istersen yazarım sana yaptıklarımızı canım şimdi sende istiosun dimi en acilinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?