Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

şimdi anlatmaya başlayayım sabah kalkar kalkmaz test yaptım 15 20 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı vee doğru eski çalıştım hastaneye hemen test yaptık vee pozitif 3 hafta 4 günlükmüş meleğim..bu arada da koçişle hamile beslenmesi hakkında bilgi topluoduk koçişim haftalık yeme planı yapmış gün gün canım benim yaaaa:)

ayy canım negüzel
hemen takvimini değiştir bebek olsun :)):

ayy inş. canımm
Allahım inş. en hayırlı zamanda bizede nasip eder
sendende alırız beslenme planını

duygular nasılll

duygular harikaa herkes çook mutluu ailelerimiz biz çok şükür herkesin gözünün içi gülüo canım yaa

ay canım benim ya canım arkadaşım o kadar sevindim ki anlatamam çok dua ettim senin için şimdi sizde bana dua edin
ay ya demek 3 hafta 4 gün heee
ayyy süper ya süper
çok sevindim
sen kaç ay denedin canım kaçıncı ayda hamile kaldın
biraz bilgi ver bakalım

darısı sana angelimmmm
senden sonrada çakırıma inşşş

amin canım amin
hayırlısıyla inşallah

ayy canım negüzel
hemen takvimini değiştir bebek olsun :)):

ayy inş. canımm
Allahım inş. en hayırlı zamanda bizede nasip eder
sendende alırız beslenme planını

duygular nasılll

amin cnm inş.

duygular harikaa herkes çook mutluu ailelerimiz biz çok şükür herkesin gözünün içi gülüo canım yaa

ayy herkese hemen hbr verdinizmi
yakınmı aileler
bide son soru sen ne kadarlık evliydin kuşum:CüvCüv:

cssa nın göbegi büyüyecek kocaman olacak inş..

koca göbekli olacakk

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canım 4 ay olmuştu bu ay ve geldi bebişş ama bu aylarda yumurtlama günlerine foliik asit içmeye eşimin ve benim beslenmemize çok dikkat ettik vs istersen yazarım sana yaptıklarımızı canım şimdi sende istiosun dimi en acilinden

ailelerimiz yakın canım haber verdik hemen
10 aylık evliyim canım
sıkılmadım sorabilirsin canım arkadaşım

çakırım göbüş için artık bi bahanem var eritmek için çabalamama gerek kalmadıı:)

yazarsan ben çok sevinirim
folik asiti karar verdikten sonramı içmeye başlıyalım
nasıl bir yararı var.

kuşum evet benimki biraz mecburiyetten yani dr 6 ay dedi
aslında psikoljim çok bozuk napıcağımı bile bilmiyorum
ama eşimde zaten çok istiyor o hep çok istedi ilk günden beri bende artık tamam dedim
ve şimdi kesin olmayacakmış gibi bozuk psikolojim:1no2:
sen yaz bana neler yaptığınzı tatlım

Gebelikte folik asit kullanımı neden önemlidir? Folat alyuvarların oluşumundaki temel bileşendir ve enerji üretiminde önemlidir. Onu uygun hücre bölünmesi ve kopyalanmasında temel öğe yapan DNA ve RNA sentezlerinde bir koenzimdir.

Dolayısıyla, sağlıklı cenin gelişimi bu besinin varlığına bağlı olduğundan hamilelik öncesi ve sırasında vücudun bu vitaminden yeteri kadarına sahip olmasını sağlamak özellikle önemlidir. Bu konuda zamanlama yaşamsaldır. Folik asit alımına büyüyen cenin için bu besinden yeteri kadarını sağlamak için hamilelikten önce başlamalıdır.

Hamilelik öncesi folik asit kullanımı için tavsiye edilen süre hamile kalınmadan önceki 3 aylık süredir.

Gebelik öncesi ve de hamileliğin ilk devrelerinden itibaren kullanılmaya başlanan folik asit bebek de oluşabilecek gelişim bozukluklarını engeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…