Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben iim seni merak ettim ee koçişin nasıl sen nasılsın film zormu geçti bebiş çalışmaları başlıo dimi

sağol tatlım ilgin için
kociş iyi sayılır ağrıları var işte :-((

film çok berbattı cnm ya aleti yerleştirmeleri ayrı dert o ilacı içime sıkmaları ayrı dert o film masasında resmen ecel teri döktüm ay nasıl ağladım nasıl anlatamam o kadar ağrılıydı ki:-(( ertesi gün bi daha çektiler o kolaydı sadece filmdi sonuçları aldım dr gösterdim o da bi anormallik var dedi ama tam anlaşılmadı yani tüpler falan açık bi sıkıntı yokta bu rahim anormalliğide ameliyat sonrası normal dedi
sonra kendi bi daha ultrasonda baktı oda beter ve çok ağrılıydı artık bıktım zaten tatlım bu muayenelerden ve sancılardan
sonuç olarak dr dedi ki : şu an için ameliyata gerek yok ama böyle senin gibi ameliyat olan hastalarımızda zaman sizin lehinize işler o nedenle korunmakla zaman geçirme dedi korunmayı bırak hamile kalmaya bak bi an önce dedi 6 ayda hamile kalamazsan tekrar tüm testleri yapıp bakıcaz dedi bu durumlarda hamile kalmak en iyi sonuç dedi
tabi hamile kalabilirsem:çok üzgünüm:

üzülme tatlım ya tabiki yani inş kalcaksın hamile üzme kendini sen çalışmalara başla keçi boynuzu polen bal sütlaç vs başla bunlara artık:)

üzülme tatlım ya tabiki yani inş kalcaksın hamile üzme kendini sen çalışmalara başla keçi boynuzu polen bal sütlaç vs başla bunlara artık:)

inş canımcım bakalım hayırlısı hakkımızda

ayy canım benimyaa kıyamam ben sana
inşallah bir an önce kurtulursun bu sıkıntılardan :Saruboceq:

sağol tatlım inşallah dua edin hepinizde bana
aslında hepimiz birbirimize dua edelim dimi:Saruboceq::Saruboceq:

hadi bende çıkayım da eşimle ilgileneyim biraz kızlarr
öpüyorum hepinizi iyi gecelerr Şeniz

tabi canım ilgilen kocişle
öpüyorum seni
iyi geceler

angelim geçmii okudunmu test yaptım dün biraz bekledikten sonra silik çizgi çıktı yarın sabah bi daha yapcam bi bilgin varmı silik çizgi hakkından canımm

angelim geçmii okudunmu test yaptım dün biraz bekledikten sonra silik çizgi çıktı yarın sabah bi daha yapcam bi bilgin varmı silik çizgi hakkından canımm

yok bitanem ya ben hiç yapmadım ki test
silik çizgi bi tanemiydi
iki tane çıkıncamı hamilelik oluyor
reçetede ne yazıyor yani bu durum hakkında
ay ne çok sordum dimi aslında sen bana sormuştun

canım araştırdım ben gebelik olunca çıkıomuş ikinci silik çizgi ama olmayadabiliomuş şüpheli bi durummuş yarın sabah tekrar yapcam
sana sormamın nedenide yakınlarında duyduğun gördüğün böle bi durum varmı sonu ne oldu hamiş oldu mu falan herneyse sabaha kadar sabretcez cicim

nete bakıyorum da şimdi testlerin çeşidine yani markasına göre sonuç değişebiliyomuş
bazılarında çift çizgi hamilelikken bazılarında artı işareti çıkıyomuş
iyice oku cnm

canım sende 2 çizgi çıktıda ikincisimi silikti

hayırlısı canım
o zaman hamile olabilirsin bak söyliyim
öle yazıyor çünki baktım senin için
neyse sabah bekliyoruz haberlerini
iyi geceler cnm
öpüyorum seni

ay ne çıkcak bende merak ettim şimdi.ama benim de duyumlarım 2. çizgi silikse bile hamilelik olduğu yönünde.

slm kızlar nasılsınız ben 27haziranda evleniyorum Allah nasip ederse ilk gecenizde acı oldumu lütfen beni bu konuda aydınlatırsanız sevınırım çünkü çoook korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…