Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hmm olsun canımm tatil yapcaksın ya onu düşün mutlu ol ha bu arada ayakkabı aldınmı bide rüzgar gülü bulabildinizmi o gün canımm

Canım o gün ayakkabı beğenemedim,dün eşim saolsun iki çift birden aldı,ama akşam evde giyince rahat edemedim apartman topuklu olanla,bugün değiştireceğim.

Rüzgar gülünün satıldığı yapı markete yetişemedik,diğer yapı marketleri gezeceğiz diye

valla kimsecikler yok gibi.benvarım bi tek:)ne kadar uzun bi zamandır gelmiyosun.yani ne zamandır

yaaa gercektenmi çok sevindim ya neyse gelsin foruma tebrik edeyim onu zaten istiyordu sen nasılsın birsam cım

iyiyim teologcum nası oluyum.kocişle tartıştık azcık. canım sıkkın.öle önemli bişi değil ama can sıkmaya yetiyo.sen napıyosun

benim korkumdan kontor alamıyomuş.sanki hepsini ben bitiriyorum.gereksiz konuşmalar yapıyomuşum falan felan.karşeşimi arıyorum bi tek ararsam ve eve net bağlandığından beri onuda aramıyorum netten görüşüyoruz die.diyorum ki ben kimseyi aramıyorum kardeşimle netten görüşüyoruz zaten diyorum.

amaan erkek milleti değil mi bir iki kıyafet al hemen ilerde senin kıyafetine para yetiştiremiycez cok para harcıyorsun sanki sadece biz harcarız sen canını sıkma ya her ilişkide olur bu tarz şeyler

oluyo evet malesef.onlara göre bizim yaptığımız harcamaların çoğu gereksiz ve luzumsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…