Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sağol canım benim
sen nasılsın

ANGEL canım inşallah bugünleride atlatırsınız,herkesin başından dönem dönem böyle şeyler geçiyor,çok şükür eşin ameliyatı atlattı,Allah daha kötü hastalık vermesin,çocukta olduktan sonra rahatlarsınız artık, a.s
canım babam halletirmiş,binanın dışındaki kablodan mı ne kaynaklanıyormuş,ay ya çok sevindim,inşallah akşam gittiğimizde problem yoktur.
madeciğim önemli olan kocanın olduğu yer canım,hangi şehir olursa olsun,eşin yanında olduktan sonra bence problem değil,sevindim şimdi artık eşinin şehir dışı görevleri olmaz sanırım hihoyyyt:jeyyar:

evet cnm çok şükür bugünümüze
ee babalar bugünler için var dimikaydirigubbakcemile5
hallolduğuna sevindim cnm

Ben iyiyim canlarım şu garip sancılarım dışında,acaip şekilde şişiyor vücudum

geçmedimi daha o sancılar cnm dr gittinmi
hastalandınmı peki cnm?

ANGELCIM DAHA ÇOK ARTTIK SANCILAR DÜN GECE MAHVOLDUM,REGL SANCISI GıBı.

Bugünde temizlik personeli sabah beni görür görmez hamilemisiniz demesin mi ?::
Niye öyle dediniz dedim göbeğimdenmi,yok dedi yüzünüzün rengi değişiyor,geçen haftada farkettim emin olamamıştım,hamileyken böyle olur dedi

eee gününüde bilmiyosun son adet tarihini
gitsene dr tatlım ya
ona göre davranırsın

ay ay mısracığım,canım adet günün gecikti mi,bende doğum kontrl hapının bıraktım,2-3 içinde hasta olmam gerekirken.5.gün oldum,stres yaptı iyice ya,niye hastalanmadım diye
of ya mısracığım bir doktora görün istersen :sm_confused:

off bende bıraktım ve hastayım 2 gündür

off bende bıraktım ve hastayım 2 gündür
Canım temelli mi bırakıyorsun artık,benim doktorada gitmem gerekecek,ağrılı oluyorum biraz,dün yağmurda ayaklarımı üşüttüm,spor ayakkabı vardı ayağımda,
of ya :çok üzgünüm:

Canım temelli mi bırakıyorsun artık,benim doktorada gitmem gerekecek,ağrılı oluyorum biraz,dün yağmurda ayaklarımı üşüttüm,spor ayakkabı vardı ayağımda,
of ya :çok üzgünüm:

evet cnm temelli bırakıyorum bakalım hayırlısı hakkımda:Saruboceq:

senin dikkat etmen gerek kendine canım benim benim hala içimde külotlu çorap var yani hiç çıkarmıyorum üşütünce fena oluyoruz çünkü

Canım ben çocukları sağlık ocağına götürdüm,yemeğimi yedim,şimdi 1 raporum var onu tamamlayıp geleceğim.

arkadaşlar mrb ben buğün üye oldum bana yardım edin engin bilgilerinizle 10 mayısta düğünüm var ve pek bilgiye sahip değilimmmm. napıcam ben şimdiiiiikaydirigubbakcemile2

ben geldim
dun bu is bitti deyip anneme goturdu esim beni
bosanmaya karar vermistik
ama geri geldi
bende onunla geri gittim
kotu mu ettim bilmiyorum ama eninde sonunda biz bosaniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…