Günaydınnnnnnnnnn şekerler,işleri biraz toparlayıp geldimm
Madecim hayırlı olsun cnm,güzel bir şehre gidiyorsunuz.
Angelcım eşinin ayağa kalkmasına sevindim.Tekrar geçmiş olsun
Dirimcim sen nasılsın?
Ben iyiyim canlarım şu garip sancılarım dışında,acaip şekilde şişiyor vücudum
ANGEL canım inşallah bugünleride atlatırsınız,herkesin başından dönem dönem böyle şeyler geçiyor,çok şükür eşin ameliyatı atlattı,Allah daha kötü hastalık vermesin,çocukta olduktan sonra rahatlarsınız artık,a.s
canım babam halletirmiş,binanın dışındaki kablodan mı ne kaynaklanıyormuş,ay ya çok sevindim,inşallah akşam gittiğimizde problem yoktur.
madeciğim önemli olan kocanın olduğu yer canım,hangi şehir olursa olsun,eşin yanında olduktan sonra bence problem değil,sevindim şimdi artık eşinin şehir dışı görevleri olmaz sanırım hihoyyyt:jeyyar:
Ben iyiyim canlarım şu garip sancılarım dışında,acaip şekilde şişiyor vücudum
ANGELCIM DAHA ÇOK ARTTIK SANCILAR DÜN GECE MAHVOLDUM,REGL SANCISI GİBİ.
Bugünde temizlik personeli sabah beni görür görmez hamilemisiniz demesin mi ?::
Niye öyle dediniz dedim göbeğimdenmi,yok dedi yüzünüzün rengi değişiyor,geçen haftada farkettim emin olamamıştım,hamileyken böyle olur dedi
ay ay mısracığım,canım adet günün gecikti mi,bende doğum kontrl hapının bıraktım,2-3 içinde hasta olmam gerekirken.5.gün oldum,stres yaptı iyice ya,niye hastalanmadım diye
of ya mısracığım bir doktora görün istersen :sm_confused:
Canım temelli mi bırakıyorsun artık,benim doktorada gitmem gerekecek,ağrılı oluyorum biraz,dün yağmurda ayaklarımı üşüttüm,spor ayakkabı vardı ayağımda,off bende bıraktım ve hastayım 2 gündür
Canım temelli mi bırakıyorsun artık,benim doktorada gitmem gerekecek,ağrılı oluyorum biraz,dün yağmurda ayaklarımı üşüttüm,spor ayakkabı vardı ayağımda,
of ya :çok üzgünüm:
Canım ben çocukları sağlık ocağına götürdüm,yemeğimi yedim,şimdi 1 raporum var onu tamamlayıp geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?