Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar bahar gelmeyecek sanırım:)

günaydın madecim
evet bu sene bahar gelmeyecek gerçekten

ohhh herşey süpper havada süper desene cnm senin işler yolundakaydirigubbakcemile5

günydınn herkesee kızlarrrrr

günaydın pınarcım nbr

ee peki test alamadıysan nasıl anladın
hastalandınmı?

ee peki test alamadıysan nasıl anladın
hastalandınmı?

Tabi sende haklısın angelcım,karman çorman yazmışım yani iş çıkışı testi alamadım,diğer işleri hallettikten sonra eşim aldı geldi,gizlice yaptım.Eşim uyuklamış yorgunluktan gittim yanına,hadi kalk dedim,elini göbişime koydum ne yapacak diye,adam fişek gibi fırladı yataktan şok oldum:roflol:

Sonradan söylüyor;çok heyecanlanmış şimdi bebek için uygun zaman değilmiş ama gelenede git denmezmiş :)

hehehhh demez tabi ya
ama iyi olmuş demek hakkınızda hayırlısı buymuş cnm

angelcım pazar günü pikniğe gitmiştik yapmur yağdı heralde ondan üşüttüm bi kırgınlık var üzerimde keyifsizim

bu hafta bizim kıslar hep piknik kurbanı
herkes yağmur piknik havası güneş çarpmış:))

günaydın kızlarrr
bugün kursa geç gideceğim biraz o arada da temizlik yapayım dedim dün rahatsız olunca hiçbirşey yapamadım
bugünde burnum akıyor ve grip halim devam ediyor
mısracımm hakkında hayırlısı olsun canım
pınarcım sanada geçmiş olsun tatlım angelın dediği gibi piknik çarptı bizi
angel canım sen nasılsın ?

ayyy yakaladım seni naber fıstık Şeniz

iyiyim canım bende
sabahtan yoğundu biraz şimdi atlattım yoğunluğu
şimdi çay içiyorum bi taraftan işleri halledip bi taraftanda sizlerle sohbet ediyorum
öle işte şekercim
ben dün eve gittim 8 de bi başladım ütüye 10 a kadar birazını hallettim sonra dedim yeterr
bugün de kalan ütüye devam bu ütüler beni öldürcek off off

amanınnn hemen ben cevaplayım made cim nerde o arkadaşşş bütün sorularını sorsunnn ordünaryus profesör pınar var burda

ayy angelcım bende az önce astım çamaşırları ve bir posta daha yıkanıyor ve inanırmısın en nefret ettiğim şey ütüdür
bu arada kızlaryaa benim ütüme bi haller oldu buhar vermiyo
pınarcım sana bi topik açalım hemen bilgilendirirsin tazeleri yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…