günaydın kızlar bahar gelmeyecek sanırım:)
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn burada hava epeyce güneşli:)
Gecikmeli cevabım içinde özür dilerim sonuç;hamiş değilim.
İş çıkışı alamadım testi,çarşıya gittk eşimle birkaç gün önce bana aldığı ayakkabıları değiştirmek için.
Oradan ablamlara geçtik,biliyorsunuz ablamlar yeni ev aldılar.Bizim vestiyerimiz yoktu beğendiklerimiz hep 1000 civarıydı alamamıştık.Ablamınkini çok beğeniyordum,saolsun ben birşey söylemeden hem vestiyeri ve balkon masa sandalyelerini verdi :)
günydınn herkesee kızlarrrrr
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn burada hava epeyce güneşli:)
Gecikmeli cevabım içinde özür dilerim sonuç;hamiş değilim.
İş çıkışı alamadım testi,çarşıya gittk eşimle birkaç gün önce bana aldığı ayakkabıları değiştirmek için.
Oradan ablamlara geçtik,biliyorsunuz ablamlar yeni ev aldılar.Bizim vestiyerimiz yoktu beğendiklerimiz hep 1000 civarıydı alamamıştık.Ablamınkini çok beğeniyordum,saolsun ben birşey söylemeden hem vestiyeri ve balkon masa sandalyelerini verdi :)
hasta gibiyim angelcım sen nasılsın
ee peki test alamadıysan nasıl anladın
hastalandınmı?
hayırdıt tatlım neyin var
Tabi sende haklısın angelcım,karman çorman yazmışım yani iş çıkışı testi alamadım,diğer işleri hallettikten sonra eşim aldı geldi,gizlice yaptım.Eşim uyuklamış yorgunluktan gittim yanına,hadi kalk dedim,elini göbişime koydum ne yapacak diye,adam fişek gibi fırladı yataktan şok oldum:roflol:
Sonradan söylüyor;çok heyecanlanmış şimdi bebek için uygun zaman değilmiş ama gelenede git denmezmiş :)
angelcım pazar günü pikniğe gitmiştik yapmur yağdı heralde ondan üşüttüm bi kırgınlık var üzerimde keyifsizim
ayyy yakaladım seni naber fıstık Şenizgünaydın kızlarrr
bugün kursa geç gideceğim biraz o arada da temizlik yapayım dedim dün rahatsız olunca hiçbirşey yapamadım
bugünde burnum akıyor ve grip halim devam ediyor
mısracımm hakkında hayırlısı olsun canım
pınarcım sanada geçmiş olsun tatlım angelın dediği gibi piknik çarptı bizi
angel canım sen nasılsın ?
günaydın kızlarrr
bugün kursa geç gideceğim biraz o arada da temizlik yapayım dedim dün rahatsız olunca hiçbirşey yapamadım
bugünde burnum akıyor ve grip halim devam ediyor
mısracımm hakkında hayırlısı olsun canım
pınarcım sanada geçmiş olsun tatlım angelın dediği gibi piknik çarptı bizi
angel canım sen nasılsın ?
ayyy yakaladım seni naber fıstık Şeniz
amanınnn hemen ben cevaplayım made cim nerde o arkadaşşş bütün sorularını sorsunnn ordünaryus profesör pınar var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?