Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalıkaydirigubbakcemile3
bu kayınvalideler neden böyle ya, manyakmıdırlar ne.kıskanıyolarmış.yok efendim öyle.biriyle yatağını paylaşır, diğeriyle kanını.varmı böyle saçmalaık.anneler oğlu kıskanırmış, eee babalarda kızları kıskanıyoda uyuzluk etmiyolar ama
ay merak ediyorum acaba Misraam nasil bir haberle gelecek bize...
Simdi bir arkadasimi aradim, benden 1 ay sonra evlendi, 3 aylik hamileymis
Evlilik nasil gidiyor diye sordum, super super ! çok mutluyum iyiki evlenmisim dedi
Peki benim için neden igrenç bir tecrube bu ? himm ? ben ki bebeklere duskun bir insanim, neden anne olmaya cesaret edemiyorum ? neden ben ? senağlamasenağlamasenağlama
iyi akşamlar arkadaşlarr
yoğun bir hafta sonu geçirdim ve öyle yorgun ve hastayımkii
anlatayım hemenn
cumartesi akşamı kurstan hocamın nişanı vardı oraya gittik arkadaşlarla güzel bir akşamdı eve 9 gibi geldik eşimin ortağından bahsetmiştim daha önce onun hanımıyla gitmiştik akşam bizde toplandık gece 3 gibi gittiler bizimde ei toparlayıp yatmamız 4ü buldu pazar sabahıda 8 de uyandık eşimle alışkanlık:)
yine hilaller aradı kahvaltıya gittik öğlen 1 gibi eşimin başka bir arkadaşı aradı pikniğe gidelim diye tamam dedik bizde ve çıktık burda dıngıl deresi diye bi yer var oraya gittik tam yemeklerimizi yerken yağmur çiselemeye başladı ama rahatsız edici boyutta değildi neyse saat 4 oldu hadi yaylaya çıkalım dediler ve dağ yolundan yaylaya çıktık ama yok böyle bişey kızlaryaa tam atraksiyon oldu bizim için yükseklerde yağıştan dolayı yollar çökmüş falan 5 dk da bir yolda kaldık nerdeyse araba çamura saplandu durdu neyse karagöl yaylasına çıktık ama yok böyle bir güzellik arkadaşlarya harika bir manzaraydı bi yandan da kar yağıyordu :)
dönüştede taraklı denilen bir belde var oraya uğradık tarihi evleriyle meşhur eve dönmemiz 11 i buldu
çok yoruldum
sabah kalktığımda da grip olduğumu farkettim ama evde kalırsam iyice hasta moduna girerim diye kursa gittim ama ordada duramadım 1 gibi eve geldim ve uyudum yeni kalktım ama hala heryerim ağrıyoo
ne uzun anlattım değil mi
sizler nasılsınız bu arada infantacım da gelmiş uzun bir aradan sonra
ayy ne güzel canım ya öyle manzaralı mis gibi orman yerleri hava tertemiz süper ya
ama tabi temiz hava çarpar seni
dinlenirsin biraz geçer cnm
ne güzel eğlenmiş arkadaşlarla güzel zaman geçirmişsin ben uzun zaman oldu böyle yerlere gitmeyeli arkadaşlarla zaman geçöirmeyeli(
bizlerde iyiyiz canım ya sen nasılsın
canım benimyaa cidden harika bir yerdi gidiş yolundada dağların tepelerin arasından küçükte olsa şelaleler akıyordu ben bu yaşıma kadar hiç görmemiştim
dediğin gibi temiz hava çarptı beni büyük bir ihtimalle birde uzun süre arabada geçince belimin ağrımasıda normal
plan yaptık kısa bir süre sonrada abanta gideceğiz sanırım bu yaz gezmeyle geçecek :)
bende bildiğin gibiyim işte tatlım biraz daha iyi olmayı umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?