ya burası hem embesil dolu kimse gidip bişey konuşmaz
zaten yanımdakine çok sinirliyim alıyor 1000 tl maaşı oturuyor zaten bekar adam sesi çıkmıyor tabi bana dokunmada naparsan yap diyen cinsinden
350 tl prim çıkmış bana ama alamıyorum
zaten dedim ya ben prim istemiştim
ve bizim patron primide kendi kafasına göre ayarlıyor yani mesela aralıkta 600 civarı prim çıktı aaa bu çok deyip 300 verdi yani düzen yok adamda aman ya aile şirketleri hep böle kurumsallık diye bişey söz konusu bile olamaz babası oğlu kızı hepsi başımızda
sinir oluyorum yaaaa
şimdide telefonlara dinleme cihazı koymuşlar tlf dinleyeceklermiş ve yakında kamera sistemi geliyormuş çok sıkıldım ben burdan çoookkkmirmirmirmir
Alinyazimsin, aglama be bitanem niye agliyorsun :teselli:
Angel cım otomotiv sektorundemi çalışıyorsun cnm
Hani profesyonel pastacılarda üslü çok süslü pastalar olurya güller kalpler ..vs yaparlar ondan.Ama daha yumuşak.:)
Kocişin doğum günü için değişik birşeyler yapmak istiyorum.
Kalp şeklinde orta boy pasta yapıp süsleyeceğim.
Yine kalp şeklinde kalpler yapıp,tepesini delip kurdeleyle bağlayacağım.
Birde bana kelebeğim dediği için kelebekli bişeyler yapacağım :asigim:
kıyamam kuzum allah yardımcın olsun
Cnm heryer öyle. Bende Dünyanın sayılı cıvata fabrikalarından birinde çalışıyordum. Hiç doğru düzgün maaş alamıyordum.Hem tatillerde gel,hem mesaiye kal çok yoruldum.Evlendikten sonra hemen çıktım.Aldım tazminatımıda..Şimdi babamla beraber çalışıyoruz.Keşke herkesin böyle imkanı olsa...Anlarım halinden canım..yardımcın olsun Allah zor dönemler...
yaralim duygulandım ilgiye ihtiyacım var kocam yok böyle ayrı olmak çok zor, bekarken bile hergün beraberdik.evlendik ayrı kaldık.galiba okuldakilerin ahını aldık((
ya şimdi yeni iş bulmakta zor bide ne kadar mızırdansakta işte uzun yılların alışkanlığı ve rahatlığı var burda ve en önemlisi şimdi ben hamileliği düşünüyorum ee 3 5 aya kadar hamile kalırsam zaten doğumdan sonra 2 3 yıl çalışmak istemiyorum yeni bi işe başlayıncada hemen hamile kalırsam çıkarabilirler
off ya kıslar bu aralar benim kafam çok karışık:bbo:
Oyle deme be bitanem...Aglama lutfen, bitecek bu hasretlik biliyorsun...Lutfen sabirli ol
(benim kocami zorla askere gondericem kizlar karar verdim) bak biz yanindayiz yerimseniben
Misraam, Allah muhabbetinizi arttirsin be cicim, bu ne guzellik, bu ne ask, bu ne sevgi Allah bozmasin canim benim :Saruboceq:
Anamin dogum gunu ya...Ne alsam...
Angelim yaa sinirlenme dicem ama elde degil cunku bende çok sinirliyim bu konuda biliyorsun degilmi, hakkettigim primi de vermediler bana geçen ay :mymeka:
Offffffffffffffffffffff
Cnm bence iyice bir düşün maaleseff otomotiv sektörü böyle...Bana da iyi bir zamn yapmadılar.Birde krizden dolayı para ve sigorta kesintileri olunca tazminatımı alıp çıkayım dedim. Benim kociş hala orda çalışıyo.Adamlar 23 Nisan 1 Mayıs demeden çalıştırıyorlar valla.Kimse de birşey diyemiyor haliyle
haram olsun o vermedikleri paralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?