Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kıyamam kuzum allah yardımcın olsun

Cnm heryer öyle. Bende Dünyanın sayılı cıvata fabrikalarından birinde çalışıyordum. Hiç doğru düzgün maaş alamıyordum.Hem tatillerde gel,hem mesaiye kal çok yoruldum.Evlendikten sonra hemen çıktım.Aldım tazminatımıda..Şimdi babamla beraber çalışıyoruz.Keşke herkesin böyle imkanı olsa...Anlarım halinden canım..yardımcın olsun Allah zor dönemler...

Alinyazimsin, aglama be bitanem niye agliyorsun :teselli:

yaralim duygulandım ilgiye ihtiyacım var kocam yok böyle ayrı olmak çok zor, bekarken bile hergün beraberdik.evlendik ayrı kaldık.galiba okuldakilerin ahını aldık ((

Angel cım otomotiv sektorundemi çalışıyorsun cnm

evet canım hyundai satış bayiindeyim

romantik arkadaşım benim
ayy kimbilir neler döktürcen yine:))

kıyamam kuzum allah yardımcın olsun

amin madecim ya

yani aslında bizim firmada olmazdı hiç böle şeyler ben 8.yılınmdayım ama işte bu aralar saçmaladılar iyice ya maaş için geliyoruz buraya herhalde keyfimizden değil bakalım bi ay daha bekliycem sonra çıkıp konuşcam maaşım neyse onu bileyim diye

Oyle deme be bitanem...Aglama lutfen, bitecek bu hasretlik biliyorsun...Lutfen sabirli ol
(benim kocami zorla askere gondericem kizlar karar verdim) bak biz yanindayiz yerimseniben

Misraam, Allah muhabbetinizi arttirsin be cicim, bu ne guzellik, bu ne ask, bu ne sevgi Allah bozmasin canim benim :Saruboceq:

Anamin dogum gunu ya...Ne alsam...

Angelim yaa sinirlenme dicem ama elde degil cunku bende çok sinirliyim bu konuda biliyorsun degilmi, hakkettigim primi de vermediler bana geçen ay :mymeka:
Offffffffffffffffffffff

ya şimdi yeni iş bulmakta zor bide ne kadar mızırdansakta işte uzun yılların alışkanlığı ve rahatlığı var burda ve en önemlisi şimdi ben hamileliği düşünüyorum ee 3 5 aya kadar hamile kalırsam zaten doğumdan sonra 2 3 yıl çalışmak istemiyorum yeni bi işe başlayıncada hemen hamile kalırsam çıkarabilirler

off ya kıslar bu aralar benim kafam çok karışık:bbo:

Anneler günü için ne alacaksınız ,aklıma getirdin yaralım:)
Ben güzel bir hediye alacaktım ama kocişin doğumgünüyle aynı ay olunca biraz sıkıntıya sokacak

yaralim duygulandım ilgiye ihtiyacım var kocam yok böyle ayrı olmak çok zor, bekarken bile hergün beraberdik.evlendik ayrı kaldık.galiba okuldakilerin ahını aldık ((

niye öyle dedin canım ya okuldakilerin ahı felan

üzülme seneye haziranda buluşacaktınız dimi
e napıcan katlanıcan mecbur

sen annenlerdemi kalıyosun cnm

tamam ağlamıyorum sustum, az kaldı koişimle konuşçaz :))

angel ya çok can sıkıcı ya, çalış çalış sonrada alama parayı, allah ıslah etsin patronlarıda (

hım bende hiç düşünmedim ama
anneme ketıl almayı düşünüyorum
kayınvalide zaten uzakta araya kaynacak yine

Cnm bence iyice bir düşün maaleseff otomotiv sektörü böyle...Bana da iyi bir zamn yapmadılar.Birde krizden dolayı para ve sigorta kesintileri olunca tazminatımı alıp çıkayım dedim. Benim kociş hala orda çalışıyo.Adamlar 23 Nisan 1 Mayıs demeden çalıştırıyorlar valla.Kimse de birşey diyemiyor haliyle

canım benim saol, valla kız gönder kocanı bekleyelim beraber.hem oda senin kıymetini iyice anlasın.askere gidenler orada anlıyomuş ???? bana da öyle gelmişti nişanlıykene :))

Aynen o kadar insanın ahını alıyorlar ki...Nasıl geçiyor boğazlarından bilmiyorum.

öyle ya heryer böle işte zaten özel sektöre yok öyle 23 nisan 19 mayıs felan
onlara razıyımda maaş ta sıkıntı olunca olmuyor işte

haram olsun o vermedikleri paralar

amin madecim ya
kul hakkıyla gidecek öteki dünyaya pislik herif
görsün bakalım neler oluyor orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…