Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sıkıyorum dişimi akşama kocişle konuşunca ağlamıcam söz ( şefkate ihtiyacım var ((( valla kızlar ya neden yazmıyosunz kız şunlara made yaaa.zaten havada kötü.sen ne zaman taşınıyosun canım

Him evet ben Konyaliyim canim hihoyyyt

Fakat bu sene turkiye ye gitmiyoruz maalesef, daha çok ozleyecegim ben memleketimi...offfffffffffffffff

ayy ne güzel olsun
ya ikizler şişircek tabi seni:CüvCüv::CüvCüv:

sıla söylüyo pınarım

ay ben sılanın yeni kasetine bayıldım
en çok sevdiğim şarkısıda

ya kıslar ben bu işyerinden iyice soğumaya başladım
2 aydır prim alamıyoruz kuru maaşa talim ki oda zaten bu raporlardan dolayı kesilip duruyor
çok moralim bozuk ya
çıkıp patronla konuşmak istiyorum ben zaten primli sistemle çalışmak istememiştim neyse maaşımı bileyim dedim ama olmaz prim dedi 2 ay sonra vermezsiniz dedik yok dedi ne vermicem kazanın hak edin alın dedi ama yok yani hep aynı şeyler satışcılar araba satamadı hedef tutturamadı diye bu ay kimseye prim vermicem demiş yaaa sigorta ya neyse sanki satıştan
baştan öyle konuşmamıştı alçak patron
benimki hiç iş yapasım yok dün bir hevesle geldim primimi alcam diye ona göre bugün kredimi yatırcaktım aaaa dün bi geldim yanımdaki yok prim vermedi dedi
al işteee şimdi napıcam ben ya

Offf angelcım bu bilgileri patronla konuşan birinden öğrenmiş olmalısın.Canın daha çok sıkılmayacaksa git yanına konuş,aynı şeyleri söyleyeceği kesin.Aslında tüm prim usulü çalışan arkadaşlarla birleşip konuşsanız daha etkili olur.BU ıŞYERıNDE GREV VAR'gibi birşey olur

ay devrem hamarat değilimki yardımcı olayım:jeyyar ne demek onu bile bilmiyorum-tatlicadiarzu-

Hani profesyonel pastacılarda üslü çok süslü pastalar olurya güller kalpler ..vs yaparlar ondan.Ama daha yumuşak.:)
Kocişin doğum günü için değişik birşeyler yapmak istiyorum.
Kalp şeklinde orta boy pasta yapıp süsleyeceğim.
Yine kalp şeklinde kalpler yapıp,tepesini delip kurdeleyle bağlayacağım.
Birde bana kelebeğim dediği için kelebekli bişeyler yapacağım :asigim:

ya burası hem embesil dolu kimse gidip bişey konuşmaz
zaten yanımdakine çok sinirliyim alıyor 1000 tl maaşı oturuyor zaten bekar adam sesi çıkmıyor tabi bana dokunmada naparsan yap diyen cinsinden
350 tl prim çıkmış bana ama alamıyorum
zaten dedim ya ben prim istemiştim
ve bizim patron primide kendi kafasına göre ayarlıyor yani mesela aralıkta 600 civarı prim çıktı aaa bu çok deyip 300 verdi yani düzen yok adamda aman ya aile şirketleri hep böle kurumsallık diye bişey söz konusu bile olamaz babası oğlu kızı hepsi başımızda
sinir oluyorum yaaaa
şimdide telefonlara dinleme cihazı koymuşlar tlf dinleyeceklermiş ve yakında kamera sistemi geliyormuş çok sıkıldım ben burdan çoookkkmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…