Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Bende fena değilim Tubişcim teşekkür ederim.Bu arada gelinliğine bayıldığımı tekrarlamak isterim,çokta yakışmış tatlım:)

ya bir düzelse bizde cuma günü karagöle gitmeyi düşünüyoruz hava iyi olursa,çubuğun ilerisindeymiş sanırım,bu üç günlük tatili piknik yaparak geçireceğiz,gezeceğiz sanırım :1rolleyes:,

inşallah canım ya valla bende dua ediyorum inş havalar güzel olur da herkes bişeyler yapar tatild.piknikte güzel olur valla gidin yaa, bizde ghideriz arada oraya.bu sene ne güzel ya tatiller iyi zamanlara geldi.

ooo çok taze gelin, ne mutlu sana.günlerin çok güzel geçiyodur eminim, balayı nasıldı nereye gittiniz..

Bende fena değilim Tubişcim teşekkür ederim.Bu arada gelinliğine bayıldığımı tekrarlamak isterim,çokta yakışmış tatlım:)

Çok sağol canım Şeniz

Antalya belek üç kum tepesi otel burdaymış kaya select adı, tatilin kötüsü olurmu birde aşkımla beraberim evlenmişis sıkıntılarımız bitmiş harikaydı akşamları hava serin olmasa daha iyi olucaktı benim için onun dışında çok güzeldi.

Günaydın yasminciğim,keyfin nasıl bakem hihoyyythihoyyyt
ya tubiş tatilin kötüsü mü olur,ah ya balayı ne güzel oluyor,keşke o günlere dönebilsem,yada keşke bedelli askerlik çıkarda eşim yanımda kalır :Saruboceq:
yoksa bu sene tatik felan zor görürüm

günaydın evli bayanlar, bende en taze gelin olarak bir selam vereyim dedim.

slm cnm hoşgeldin
hayırlı uğurlu olsun evliliğin

iyiyim angelim sen nasılsın bugün iyisinn dimi,

dirim hoşgeldin, pınar geçmiş olsun canım, ankarada havalar böyle gittikçe hiç iyileşemiyeceğiz heralde.güneşi görelim artık alllahım !!!

iyiym canımcım sende ne var ne yok

günaydın canım inşallah güzel bir gün olur :Saruboceq::1rolleyes:

hoşgeldin canım,tanıtırmısın kendini

günaydın dirimcim
ay sabah sabah bir yoğunluk vardı
şimdi rahatladım bi çay kaptım geldim:))

Eşin askeremi gitcek :uhm:

slm angel, sağolasın. kaydirigubbakcemile5

Eşin askeremi gitcek :uhm:

slm angel, sağolasın. kaydirigubbakcemile5
ya numaracı,geçen sene hiç askerlikten bahsetmemişti,daha 3 sene var diyordu klava:
üçkağıtçının başkanı,ağustosta kısmetse kaydirigubbakcemile

slm cnm hoşgeldin
hayırlı uğurlu olsun evliliğin

iyiym canımcım sende ne var ne yok

günaydın dirimcim
ay sabah sabah bir yoğunluk vardı
şimdi rahatladım bi çay kaptım geldim:))
canım benimde çok işim var ama daha başlayamadım :çok üzgünüm:

Günaydın canlarımmm...Bugün çok ama çok iyiyim....Allah nazarlardan saklasın.Sizler nasılsınız??

merhabalar nasılsınız kızlar
benide aranıza alırmısınız sizin kadar yeni değil ama bende yeni evli hissediyorum 3 seneyi geçti

merhabalar nasılsınız kızlar
benide aranıza alırmısınız sizin kadar yeni değil ama bende yeni evli hissediyorum 3 seneyi geçti

Hoşgeldin cnm.
Uzun süredir bizleri takip ediyordun,ismini görüyordum.
Giriş sorularımızı biliyor olmalısın,cevaplarını bekliyoruz

slm kıslar
nasılsınız bakalım
tubıs arkadaş hayırlı olsun fotolarına baktım çok güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…