ya bir düzelse bizde cuma günü karagöle gitmeyi düşünüyoruz hava iyi olursa,çubuğun ilerisindeymiş sanırım,bu üç günlük tatili piknik yaparak geçireceğiz,gezeceğiz sanırım :1rolleyes:,
Çook güzel şimdi inşallah hep böyle gider kaydirigubbakcemile5
iyim mısracım, sen nasılsın?
10 günlük evli oldum, 26 yaşındayım aşkımda 33 yaşında, düğün sonrası balyaına gittik cuma döndük, evimizdeki ilk haftamızı geçiriyoruz bende kendime düzen kurmaya çalışıyorum alışıyoruz.
Bende fena değilim Tubişcim teşekkür ederim.Bu arada gelinliğine bayıldığımı tekrarlamak isterim,çokta yakışmış tatlım:)
inşallah canım ya valla bende dua ediyorum inş havalar güzel olur da herkes bişeyler yapar tatild.piknikte güzel olur valla gidin yaa, bizde ghideriz arada oraya.bu sene ne güzel ya tatiller iyi zamanlara geldi.
ooo çok taze gelin, ne mutlu sana.günlerin çok güzel geçiyodur eminim, balayı nasıldı nereye gittiniz..
günaydın evli bayanlar, bende en taze gelin olarak bir selam vereyim dedim.
iyiyim angelim sen nasılsın bugün iyisinn dimi,
dirim hoşgeldin, pınar geçmiş olsun canım, ankarada havalar böyle gittikçe hiç iyileşemiyeceğiz heralde.güneşi görelim artık alllahım !!!
günaydın canım inşallah güzel bir gün olur :Saruboceq::1rolleyes:
hoşgeldin canım,tanıtırmısın kendini
Herkese günaydın kızlar...
Günaydın yasminciğim,keyfin nasıl bakem hihoyyythihoyyyt
ya tubiş tatilin kötüsü mü olur,ah ya balayı ne güzel oluyor,keşke o günlere dönebilsem,yada keşke bedelli askerlik çıkarda eşim yanımda kalır :Saruboceq:
yoksa bu sene tatik felan zor görürüm
ya numaracı,geçen sene hiç askerlikten bahsetmemişti,daha 3 sene var diyorduEşin askeremi gitcek :uhm:
slm angel, sağolasın. kaydirigubbakcemile5
canım benimde çok işim var ama daha başlayamadım :çok üzgünüm:slm cnm hoşgeldin
hayırlı uğurlu olsun evliliğin
iyiym canımcım sende ne var ne yok
günaydın dirimcim
ay sabah sabah bir yoğunluk vardı
şimdi rahatladım bi çay kaptım geldim:))
kaydirigubbakcemile3merhabalar nasılsınız kızlar
benide aranıza alırmısınız sizin kadar yeni değil ama bende yeni evli hissediyorum 3 seneyi geçti
merhabalar nasılsınız kızlar
benide aranıza alırmısınız sizin kadar yeni değil ama bende yeni evli hissediyorum 3 seneyi geçti
merhabalar nasılsınız kızlar
selam canım ya resimleri bir ben göremiyorum heralde :çok üzgünüm:slm kıslar
nasılsınız bakalım
tubıs arkadaş hayırlı olsun fotolarına baktım çok güzelsin
gunaydinnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?