Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet uzun süredir takipdeyim
ev hanımıyım 3 sene 4 aylık evliyim mutluyum şuan için bebiş yok ama çalışmalar başladı.şimdilik aklıma gelenler bunlar başka giriş soruları olursa yanıtlarım sizler kadar yeni evli sayılmıyorum ama bu ortamı çok sevdiğim için katılmak istedim burada mısra gibi bende yemek pasta börek meraklısıyım buradaki tarifleri deniyorum çoğu zaman

dzcel canım 1 ay sonra evli bir bayan oluyorsun artık,hihoyyythihoyyyt
eksikliklerin kaldı mı?

Güzel tariflerini bekliyoruz o halde cnm

merhabalar nasılsınız kızlar
benide aranıza alırmısınız sizin kadar yeni değil ama bende yeni evli hissediyorum 3 seneyi geçti

selam rachelgreen hoşgeldin nasılsın

slm kıslar
nasılsınız bakalım
tubıs arkadaş hayırlı olsun fotolarına baktım çok güzelsin

slm infantacım biz iyiyiz sen nasılsın cnm

gunaydinnnnnnnnnnnn

günaydın yaralım nbr

kızlar merhaba kaydirigubbakcemile2 uzun bir aradan sonra
yine buralardayım, nasılsınız?

oo hoşgeldin dzcel cim nasılsın cnm
15 gün kaldı demek hadi bakalım hayırlısı
evindede güle güle otur canımcım

hoşbuldum canım sağol, hazırlıklar neredeyse bitmek üzere
dün aksam halıları serdik mutfağımıda yerleştirdim ev eve benzedi sonunda kaydirigubbakcemile3

ayy hiç hatırlatma zaten gerçekten öyle bi şaşkın vaziyetteyim
içinde bulunduğum durumu idrak edemiyorum bazen
bakalım nezaman uyanacam kaydirigubbakcemile3

valla dimi şaka gibi zamanlar gerçekten, inş en güzel şekilde geçecek meraklanma sen hiç. ilk gece korkusu var mı hala

angel canım sağol, iyiyim çok şükür biraz yorgunluk var tabi
evi yerleştir et derken yorulmuşum biraz

ya numaracı,geçen sene hiç askerlikten bahsetmemişti,daha 3 sene var diyordu klava:
üçkağıtçının başkanı,ağustosta kısmetse kaydirigubbakcemile

Okul nedeniyle erteletmiş sanırım, kaç yaşındasınız?

fotolar burada bakabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/275636-tubisin-kina-dugunu-9.html

slm kıslar
nasılsınız bakalım
tubıs arkadaş hayırlı olsun fotolarına baktım çok güzelsin

çok sağol canım.

evet ya bir ay bile değil sadece 15 gün kaldı, eksik olarak çok ufak tefek şeyler kaldı çok şükür

Hayırlısı olsun canım, ufak tefek eksiklerde kalsın düğünden sonra alırsınız yerimseniben

Birkaç Mutfak Püf Noktası buyrunnn,umarım işinize yarar.

*Bayatlamış ekmeklerin üzerine su serpin ve folyo kağıda sarıp 5-10 dakika fırınlayın. Böylece taptaze olacaktır.
*Evde pasta yaparken kullandığınız meyve ve şekerlemelerin dibe çökmesini istemiyorsanız pastanıza bir miktar mısır unu ilave edin. Meyveler pişerken suları yoğunlaşır ve dibe çökmezler.
*Hamur işi ile uğraştığınız zaman mutfağınızın tezgahı kirlenir. ışiniz bitince tezgahı kolayca temizlemek için bir miktar tuz serpin ve nemli bir bezle silin. Böylece tezgahınız kolayca temizlenecektir.
*Domateslerin kolay soyulması için kaynar suya daldırıp bıçağın tersini üstünde yavaş yavaş gezdirirseniz kabuğu kolayca soyulur.
*Portakalın suyunu iyice çıkarmak için sıkmadan önce bir süre soğuk suda bekletin.
*Dondurulmuş gıdalar çözülürken sıcak ortamda bulundurulmamalı. Bakteri ve mikrop üremesine neden olacak bu uygulama yerine, buzdolabının en alt rafında kendi kendine çözdürmeye bırakmak daha doğru olur
*Yumurta salatası yaparken, yumurtaları parçalamadan kesemiyorsanız, kullanacağınız bıçağı önceden sıcak suya koyup ıslatın. Yumurtaları ıslak bıçakla kesin.
*Domates salçanız çok ekşi ise içerisine bir havuç rendeleyin. Havuç, salçanızı (sosunuzu) tatlandıracaktır.
*Et pişirirken, eti soğuk suya koyarsanız, etin vitamini suya geçer, eğer sıcak suya koyarsanız, etin etrafında oluşan tabaka, vitamininin ette kalmasını sağlar.
*Salata ve lahana gibi sebzeleri yıkadığınız suya biraz tuz atar veya limon sıkarsanız içindeki böcekler hemen yüzeye çıkar.
*Krem şantinin hem daha çok hem de daha hafif olması için, içine bir yumurta akı ilave edin.
*Fırında patates yapmadan önce 10-15 dakika haşlayın ve çatalla delin. Böylece daha kolay pişecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…