kızlar merhaba kaydirigubbakcemile2 uzun bir aradan sonra
yine buralardayım, nasılsınız?
hiç sorma ya bir haftayı geçkindir internette problem var ancak yapıldıHoşgeldinde nerelerdeydinklava:
hoşbuldum canım sağol, hazırlıklar neredeyse bitmek üzereHoşgeldin cnm...Nerelerdesin sen??? Nasıl gidiyor son hazırlıklar?
hoşbuldum canım sağol, hazırlıklar neredeyse bitmek üzere
dün aksam halıları serdik mutfağımıda yerleştirdim ev eve benzedi sonunda kaydirigubbakcemile3
dün aksam halıları serdik mutfağımıda yerleştirdim ev eve benzedi sonunda kaydirigubbakcemile3
evet uzun süredir takipdeyim
ev hanımıyım 3 sene 4 aylık evliyim mutluyum şuan için bebiş yok ama çalışmalar başladı.şimdilik aklıma gelenler bunlar başka giriş soruları olursa yanıtlarım sizler kadar yeni evli sayılmıyorum ama bu ortamı çok sevdiğim için katılmak istedim burada mısra gibi bende yemek pasta börek meraklısıyım buradaki tarifleri deniyorum çoğu zaman
evet ya bir ay bile değil sadece 15 gün kaldı, eksik olarak çok ufak tefek şeyler kaldı çok şükürdzcel canım 1 ay sonra evli bir bayan oluyorsun artık,hihoyyythihoyyyt
eksikliklerin kaldı mı?
teşekkür ederim canım çok sağolAllah güle güle oturmak nasip etsin inş. cnm...:Saruboceq:
tabiki müsait bi anda çekip hemen gönderirim canım bakalım beğenecekmisinizEvinin resimlerini bekliyoruz cnm
ayy hiç hatırlatma zaten gerçekten öyle bi şaşkın vaziyetteyimhadi bakalım gerilim hat safhada yani dzcell
merhabalar nasılsınız kızlar
benide aranıza alırmısınız sizin kadar yeni değil ama bende yeni evli hissediyorum 3 seneyi geçti
slm kıslar
nasılsınız bakalım
tubıs arkadaş hayırlı olsun fotolarına baktım çok güzelsin
gunaydinnnnnnnnnnnn
ayy hiç hatırlatma zaten gerçekten öyle bi şaşkın vaziyetteyim
içinde bulunduğum durumu idrak edemiyorum bazen
bakalım nezaman uyanacam kaydirigubbakcemile3
ya numaracı,geçen sene hiç askerlikten bahsetmemişti,daha 3 sene var diyorduklava:
üçkağıtçının başkanı,ağustosta kısmetse kaydirigubbakcemile
slm kıslar
nasılsınız bakalım
tubıs arkadaş hayırlı olsun fotolarına baktım çok güzelsin
evet ya bir ay bile değil sadece 15 gün kaldı, eksik olarak çok ufak tefek şeyler kaldı çok şükür
var biraz yavalla dimi şaka gibi zamanlar gerçekten, inş en güzel şekilde geçecek meraklanma sen hiç. ilk gece korkusu var mı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?