ne zor işler ya saç makyaj gelinlik derken bir sürü telaş
ama çok tatlı telaşlar bunlar günler nasıl geçiyo anlamadım kaydirigubbakcemile3
inşallah canım sonucu 24 gun sonra gorurusuz:lepi:
haktan ev ne durumda eşyalar falan geldimiinşallah canım sonucu 24 gun sonra gorurusuz:lepi:
Cnm teşekkürler.Albüm ekle diye bir buton var oradan ekliyorum ben.Ama albüm gizli de yoksa herkese görünür.
evt cnm gidiyoruz birazdan yola cıkıcam 5 gün filan oömayabilirim kendinize iyi bakım
Evet canım.Artık sıra sizde...Resimlerinizi 4 gözle bekliyoruz valla :)
haktan ev ne durumda eşyalar falan geldimi
hım ben bilmiyorum ya yapamıyorum zaten
neyse artık resimlerle msn den görüşürüz
kendine iyi bak canım
dikkat et görümcenede hayırlı olsun
selam kızlarrrrrr
emin ol onlar düzenlenince evden ayrılasın gelmicek şahsen bana öyle oldu bıraksalar o gece evimde yatıcaktım o derece ya kaydirigubbakcemile3hayatım şimdi evde bi köşeli koltuğumla bıde duvar modulum bıde vestıyerım var
9 mayısta gerı kalanların hepsı gelıyo
hepsı aynı gun gelsın dedik
sonra ablamlar falan gelcek memleketten düzeltilcek falan
az kaldı yaa çok az kaldı :icecream:
selam kızlarrrrrr
hayatım şimdi evde bi köşeli koltuğumla bıde duvar modulum bıde vestıyerım var
9 mayısta gerı kalanların hepsı gelıyo
hepsı aynı gun gelsın dedik
sonra ablamlar falan gelcek memleketten düzeltilcek falan
az kaldı yaa çok az kaldı :icecream:
İnş. canım :)
emin ol onlar düzenlenince evden ayrılasın gelmicek şahsen bana öyle oldu bıraksalar o gece evimde yatıcaktım o derece ya kaydirigubbakcemile3
slm madecim nbr
oh oh hadi bakalım süper
ablanlarla felan ne güzel eğlenceli olur şimdi herşeyini yaparlar
valla öle çok milletide götürme ev yerleştirmeye bu sefer kimin eli kimin cebinde oluyor herkes bi yerde bişeyler düzeltmeye çalışıyor
sen arada leyla oluyorsun
ben kendimden biliyorum yanikaydirigubbakcemile3
slm madecim nbr
oh oh hadi bakalım süper
ablanlarla felan ne güzel eğlenceli olur şimdi herşeyini yaparlar
valla öle çok milletide götürme ev yerleştirmeye bu sefer kimin eli kimin cebinde oluyor herkes bi yerde bişeyler düzeltmeye çalışıyor
sen arada leyla oluyorsun
ben kendimden biliyorum yanikaydirigubbakcemile3
Bende ev yerleştirirken sadece annemi almıştım.Hatta direkt annem yerleştirmişti tüm evi:)
ay kıyamam yaa benım annem rahatsız öle ev işi yapamıyo fazla rahatsızlanıyo kıyamam ona hiç
ama ablam ve yengem maşallahı var 1 saat sürmez evı donatmaları kaydirigubbakcemile3
mutfakta bana aıt zaten
bide görümcem ve kayınvalidem gelır sanırım daha konusmadık
Ya vallaa annem de hiçkimseyi istemedi.Kaşındı yani kendisikaydirigubbakcemile3
valla öyle tubiş ya, vakitler az olunca görüşmeler kıymteli oluyo, benim eşim başka şehirde ben ankaradayım.tayin bekliyoruzda.evlendikten 45 gün sonra iş dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldıkta ondan uzağıaz:)) senden sonra bide biz balayı yaplım dedik kıskndık siziyerimseniben sen nasılsın.
iyi tatiller
evet benım kendı saç rengımı herkes daha çok begenıyo bende boyatmıyorum hemde daha rahat oluyo yıkayınca keçe gibi elıme gelmıyo yumuşacık oluyo
artık beyazlayınca bişeler düşünürüz
kendi saçımla gelin olucam
hayatım bende yüzümün porselen gibi olamsını ıstıyorum şöle parlak sankı hiç pürüz yokmuş gibi
ama bu işlerden pek anlamam
ne dicem bu makyaj için
özel bi ismi yada malzemelerın bı markası varmı?
Benimde kendi saç rengim kendi saçımla gelin olmak istedim.
Makyajada gelince bizim orda profosyonel su bazlı olarak geçiyor fakat her yer aynı tarzda yapmıyor. Malzemeler çok önemli, beniim gittiğim yer mac ürünlerini kullanıyor genelde, sulu boya gibi farlar falan sulandırıp kullanıyorlar. En sonda sabitleyici sıkıyorlar.
Saat 11 de makyajım yapıldı gece 1 de halen aynıydı.
valla öyle tubiş ya, vakitler az olunca görüşmeler kıymteli oluyo, benim eşim başka şehirde ben ankaradayım.tayin bekliyoruzda.evlendikten 45 gün sonra iş dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldıkta ondan uzağıaz:)) senden sonra bide biz balayı yaplım dedik kıskndık siziyerimseniben sen nasılsın.
iyi tatiller
Benimde kendi saç rengim kendi saçımla gelin olmak istedim.
Makyajada gelince bizim orda profosyonel su bazlı olarak geçiyor fakat her yer aynı tarzda yapmıyor. Malzemeler çok önemli, beniim gittiğim yer mac ürünlerini kullanıyor genelde, sulu boya gibi farlar falan sulandırıp kullanıyorlar. En sonda sabitleyici sıkıyorlar.
Saat 11 de makyajım yapıldı gece 1 de halen aynıydı.
evet işte su makyajı deyıp duruyorum bende demekki bu suz bazlı olanlarmıs
evet kızlar valal sayenızde guzel bı makyajım olcakkaydirigubbakcemile3
bi porselen dicem bide su bazlı profosyonel makyaj dicem tamamdır
ay inşallah beni maymun etmezler yaa bana çok makyaj yakışmıyoda:Saruboceq:
ay canım benim
heves etmiştir hemde gücü varsa neden olmasın
kızının evını kendı ellerıyel yerleştirmiş işte ne guzel
benım annem fikir anası:)
işi diğerleri yapar
ben kıyamam anneme kız yeni ameliyatlı dahaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?