Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım yanımızdakılere ne kadar alır bılmıyorum pazar gunu konuşucaz onu ama ben yanımda 1 yada 2 kişi ( eğer ablam gelirse) onu götürücem kalabalık olsun ıstemıyorum
aynen bende kalabalık istemiyorum benimle ilgilensinler, bide işin kötüsü benim gittiğim kuaförde aynı gün bi gelin daha varmış ya tereddütüm var o konuda biraz

soba yokmu canım yaa nıye usutuyolar bakim seni

aynen bende kalabalık istemiyorum benimle ilgilensinler, bide işin kötüsü benim gittiğim kuaförde aynı gün bi gelin daha varmış ya tereddütüm var o konuda biraz

canım merak etme saatlerınız farklıdır dıger gelınle ama ıyıce sor aklına takıldıysa
giğer gelın kaçta gelcek kaçta gıtcek dıye sor

canım merak etme saatlerınız farklıdır dıger gelınle ama ıyıce sor aklına takıldıysa
giğer gelın kaçta gelcek kaçta gıtcek dıye sor
evet sormam gerek, bende düğünden bir kaç gün önce gidicem modelime karar vericez.
Böylesi daha iyi diye düşünüyorum

uygun canım bencede
dediğim gibi ben fiyat bilmiyorum ama normal
ama ben hiç prova falan yapmamıştım yani

ay en güzeli kendi saçınız benimde kendi saçım
çok güzel böle

soba yokmu canım yaa nıye usutuyolar bakim seni

yok ya burda çoktan kapandı kalorifer klima soba vs.

ilgilenirler canım merak etme o gün herkes seninle ilgilenecek
bende teyzemin kısını götürdüm sadece ama oğlan tarfından da vardı görümcem halasının kızı ve bir gelin sonradan biz çıkmak üzereyken kayınvalidem halalar falanda gelmişti ama yine de herkes sadece benimle ilgileniyodu
süperdi herkes etrafımda pervane
kuaförde giyinme odasında biri çorabımı giydiriyor biri gelinliğimi öbürü ayakkabımı bağlıyoır biri oje sürüyor
ay süperdi ya süperalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Cnm benim porselen makyajdı resmimi koyabilsem keşke ya da profilime koyayım.Sadece arkadaşlar görüyor ne de olsa :) İstersen bak oradan benim makyajım çok hafif oldu.

canım çok doğal görünüyo
küçük bi resım ama süper gorunuyo:lepi:
şimdi biz kuafore porselen makyajmı dicez canım*

Ben o şekilde dedim.Bir de ben sade bir makyaj istiyorum dedim gri ve pembe tonlarında istedim.Sende o şekilde diyebilirsin cnm...

Canım ben gördüm,düzel olmuş kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
benimkide akmadı,okadar ağladım senağlama,ama makyözüm porselen hikaye demişti.makyözüm benim yaptığım makyajda kalıcı merak etme dedi,öle işte haktancığım ben siyah kalem çektirmedim gözüme,saçım siyah ya o bakımdan yane kaydirigubbakcemile3aydınlık makyaj yaptırdım,4-5 çeşit farklı tonlarda fondaten kullandı yüzüme,sen bi konuş bakalım ne diyor

Ben o şekilde dedim.Bir de ben sade bir makyaj istiyorum dedim gri ve pembe tonlarında istedim.Sende o şekilde diyebilirsin cnm...

canım bende gri makyaj istiyorum ama tek renk ıkı renk degıl aslına bakarsan makyajım gri değilde karbonlu sıyah denıyo sanırım ondan ıstıyorum ustune kalem bıde altına kalemşimdi modaya bide şeffaf ruj

baktım şeker çok tatlı olmuşsun
düğünün bu resimdeki yerdemi oldu

Hayır canım burada olmadı;ama böyle bir yer diyebilirim.Nikahtan sonra şehiriçinde gezemediğimizden böyle bir yere gittik bizde arkadaşlarla düğün saatine kadar.Bir tane de istemede yaptırdığım bir makyajı koyuyorum ona da bak cnm.Hemn hemen düğünle aynı sayılır o zmnki makyajımda.

Teşekkür ederim cnm.Ben ağlamadım valla:) Ne ruhsuzum:)

canım benım saçım koyu kumral gözlerimde mavi tenımde beyaz
oyle koyu grı bı makyaj ve seffaf ruj ıstıyorum
bakalım nasıl olucak denicez
ama emınım sende harıka olmuşsunudr

Güzel olur canım.Bana çok koyu makyaj yakışmıyor,ondan yaptırtmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…