aynen bende kalabalık istemiyorum benimle ilgilensinler, bide işin kötüsü benim gittiğim kuaförde aynı gün bi gelin daha varmış ya tereddütüm var o konuda birazcanım yanımızdakılere ne kadar alır bılmıyorum pazar gunu konuşucaz onu ama ben yanımda 1 yada 2 kişi ( eğer ablam gelirse) onu götürücem kalabalık olsun ıstemıyorum
soba yokmu canım yaa nıye usutuyolar bakim senioff bende ya bıktım ay nasıl rahatsız midembizde kayınvalidemle kıyafet almaya çıkınca diyolar kimin düğünü ben diyorum görümcemin aaa sen evlimiisn diyor tezgahtarlar hemde 2 yıllık diyorum ay maşallah acelen neydi diyolarkaydirigubbakcemile3evet açıklık bakımından güzelama bizim işyeri hala soğuk burnum buz gibi vallah
aynen bende kalabalık istemiyorum benimle ilgilensinler, bide işin kötüsü benim gittiğim kuaförde aynı gün bi gelin daha varmış ya tereddütüm var o konuda biraz
evet sormam gerek, bende düğünden bir kaç gün önce gidicem modelime karar vericez.canım merak etme saatlerınız farklıdır dıger gelınle ama ıyıce sor aklına takıldıysa
giğer gelın kaçta gelcek kaçta gıtcek dıye sor
evet sormam gerek, bende düğünden bir kaç gün önce gidicem modelime karar vericez.
Böylesi daha iyi diye düşünüyorum
kızlar ben kuafor işini ayarlamaya çalışıyorum bi tane begendıgım bi yer vardı tanıdıgımızda orda çalışıyomus 250 yaparım demiş gelin saçı ve makyajı
1 hafta oncedende prova yaparım demiş
sizce nasıl uygunmu?
evet benım kendı saç rengımı herkes daha çok begenıyo bende boyatmıyorum hemde daha rahat oluyo yıkayınca keçe gibi elıme gelmıyo yumuşacık oluyo
artık beyazlayınca bişeler düşünürüz
kendi saçımla gelin olucam
soba yokmu canım yaa nıye usutuyolar bakim seni
aynen bende kalabalık istemiyorum benimle ilgilensinler, bide işin kötüsü benim gittiğim kuaförde aynı gün bi gelin daha varmış ya tereddütüm var o konuda biraz
hayatım bende yüzümün porselen gibi olamsını ıstıyorum şöle parlak sankı hiç pürüz yokmuş gibi
ama bu işlerden pek anlamam
ne dicem bu makyaj için
özel bi ismi yada malzemelerın bı markası varmı?
Cnm benim porselen makyajdı resmimi koyabilsem keşke ya da profilime koyayım.Sadece arkadaşlar görüyor ne de olsa :) İstersen bak oradan benim makyajım çok hafif oldu.
Cnm benim porselen makyajdı resmimi koyabilsem keşke ya da profilime koyayım.Sadece arkadaşlar görüyor ne de olsa :) İstersen bak oradan benim makyajım çok hafif oldu.
kıslar nedir bu porselen makyaj olayı
Kızlar yüklüyorum hemen bakın silcem :)
canım çok doğal görünüyo
küçük bi resım ama süper gorunuyo:lepi:
şimdi biz kuafore porselen makyajmı dicez canım*
Daha kalıcı canım,akmıyor makyaj.
Ben o şekilde dedim.Bir de ben sade bir makyaj istiyorum dedim gri ve pembe tonlarında istedim.Sende o şekilde diyebilirsin cnm...
baktım şeker çok tatlı olmuşsun
düğünün bu resimdeki yerdemi oldu
Canım ben gördüm,düzel olmuş kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
benimkide akmadı,okadar ağladım senağlama,ama makyözüm porselen hikaye demişti.makyözüm benim yaptığım makyajda kalıcı merak etme dedi,öle işte haktancığım ben siyah kalem çektirmedim gözüme,saçım siyah ya o bakımdan yane kaydirigubbakcemile3aydınlık makyaj yaptırdım,4-5 çeşit farklı tonlarda fondaten kullandı yüzüme,sen bi konuş bakalım ne diyor
Canım ben gördüm,düzel olmuş kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
benimkide akmadı,okadar ağladım senağlama,ama makyözüm porselen hikaye demişti.makyözüm benim yaptığım makyajda kalıcı merak etme dedi,öle işte haktancığım ben siyah kalem çektirmedim gözüme,saçım siyah ya o bakımdan yane kaydirigubbakcemile3aydınlık makyaj yaptırdım,4-5 çeşit farklı tonlarda fondaten kullandı yüzüme,sen bi konuş bakalım ne diyor
canım bende gri makyaj istiyorum ama tek renk ıkı renk degıl aslına bakarsan makyajım gri değilde karbonlu sıyah denıyo sanırım ondan ıstıyorum ustune kalem bıde altına kalemşimdi modaya bide şeffaf ruj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?