Ben de tam tersi.Ütü sevmem
ben ütülerini yaparım kaydirigubbakcemile3
ya o buruşuk şeyler düzleşince böyle içim ferahlıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yemek ajandam dolu annemın tarıflerını en ınce ayrıntısına kadar yazdım
ütü yapmayı sevıyorum
ama temizlik sevmıyorum kötükedihüso
Gelin cnm gelin bekleriz yani:)Vaktiniz varsa gezin bol bol
bende ütüden nefret ederim pzt salı 3 sepet yaptım nevresimlerde kaldı
nefret ediyorum ütüden nefrettt
ben izmire 2 yılda bi gelirim ya dayımın yazlığı var özdere de çok güzel oralar arkalar orman önün deniz limon portakal ağaçları süper yani
eh şimdi de görümcem evlendi izmire yerleşiyor karşıyakaya senede 1 kere geliriz herhalde
ve kocişn teyzesi var yine karşıyaka da ooooo bi sürü kapı açıldı bize izmirde :))
bende ütüden nefret ederim pzt salı 3 sepet yaptım nevresimlerde kaldı
nefret ediyorum ütüden nefrettt
ben izmire 2 yılda bi gelirim ya dayımın yazlığı var özdere de çok güzel oralar arkalar orman önün deniz limon portakal ağaçları süper yani
eh şimdi de görümcem evlendi izmire yerleşiyor karşıyakaya senede 1 kere geliriz herhalde
ve kocişn teyzesi var yine karşıyaka da ooooo bi sürü kapı açıldı bize izmirde :))
Ben AMERİKA'yım dahakaydirigubbakcemile3
Kociş de VOLVOkaydirigubbakcemile3
aaa canım bızde gıdınce özderede kaldık geçen sene
çok guzeldi yaa cidden
bidaha ıstıyorum bu sene:lepi:
Ben Karşıyakalı değilim;ama yine İzmir'de olduğuma dua ediyorum.Aslında Bornova ne bileyim daha iyi ne de olsa orada doğdum,büyüdüm.Gelin cnm İzmir'e yazın geliyorsanız bir de tatil yerlerine de gidersiniz.
evet çok süperdir özdere de biz 10 yıldır gideriz hep
hep beraber gidelim özdere de buluşalım
tabi cnm yaz kış geliriz artık
bende bi çalışmasam neler yapıcam ama
bakalım 3 5 aya kadar hamile kalırsam
kışın çıkarım işten zaten
hayırlısı tabi herşeyin:Saruboceq:
evet çok süperdir özdere de biz 10 yıldır gideriz hep
hep beraber gidelim özdere de buluşalım
tabi cnm yaz kış geliriz artık
bende bi çalışmasam neler yapıcam ama
bakalım 3 5 aya kadar hamile kalırsam
kışın çıkarım işten zaten
hayırlısı tabi herşeyin:Saruboceq:
selam kızlarr
ayy ne guzel olur
biz temuz sonu gibi bi aksilik çıkmazsa gitmeyı planlıyoruz işte 2-3 gun otelde başbaşa kalıp sonra doooğru arkadasların yanına izmire gideriz beraber tatıl yaparız
canım eger bebek istiyorsan inşallah biranonce olur ama bana kalırsa sen yazın hamile kalırsın aşk çocugu olur
Öyle cnm.İnşallah hamiş kalırsın cnm...Ben de dün işten erken çıktım.Anneme gittim ikizler vardı,çok sevimliler yaaa..Ben şimdilik severek çocuk hasretimi gideriyorum
selam kızlarr
sen ne zaman düşünüyosun bebek tatlım
ayy benim kocişte ikiz diye ölüyor:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inş canım
mısrada yaz sonu olacağını hissediyor
bakalım ne olcak
hoşbuldukk çoktandır bu topiğe uğramıyordum mısraaa bebek mi düşünüyorrr çok sevindimmm
Canım bize kalsa hemen ama benim özel sigorta dolmadı daha Aralık'ta 1 sene olacak...1 sene dolduktan sonra tam anlamıyla kullanabiliyorum zaten.Hemde ancak birbirimize doyarızkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?