Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yemek ajandam dolu annemın tarıflerını en ınce ayrıntısına kadar yazdım
ütü yapmayı sevıyorum
ama temizlik sevmıyorum kötükedihüso

bende ütüden nefret ederim pzt salı 3 sepet yaptım nevresimlerde kaldı
nefret ediyorum ütüden nefrettt

Gelin cnm gelin bekleriz yani:)Vaktiniz varsa gezin bol bol

ben izmire 2 yılda bi gelirim ya dayımın yazlığı var özdere de çok güzel oralar arkalar orman önün deniz limon portakal ağaçları süper yani
eh şimdi de görümcem evlendi izmire yerleşiyor karşıyakaya senede 1 kere geliriz herhalde
ve kocişn teyzesi var yine karşıyaka da ooooo bi sürü kapı açıldı bize izmirde :))

şimdi bi mail gelmişte size göndermek istedim;

YAŞINA GÖRE KADIN

*15-25 arasında kadın AFRıKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERıKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HıNDıSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70’inden sonra kadın TÜRKıYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok

YAŞINA GÖRE ERKEK

*20 yaşında erkek FıAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir

aaa canım bızde gıdınce özderede kaldık geçen sene
çok guzeldi yaa cidden
bidaha ıstıyorum bu sene:lepi:

Ben Karşıyakalı değilim;ama yine İzmir'de olduğuma dua ediyorum.Aslında Bornova ne bileyim daha iyi ne de olsa orada doğdum,büyüdüm.Gelin cnm İzmir'e yazın geliyorsanız bir de tatil yerlerine de gidersiniz.

aaa canım bızde gıdınce özderede kaldık geçen sene
çok guzeldi yaa cidden
bidaha ıstıyorum bu sene:lepi:

evet çok süperdir özdere de biz 10 yıldır gideriz hep
hep beraber gidelim özdere de buluşalım

Ben Karşıyakalı değilim;ama yine İzmir'de olduğuma dua ediyorum.Aslında Bornova ne bileyim daha iyi ne de olsa orada doğdum,büyüdüm.Gelin cnm İzmir'e yazın geliyorsanız bir de tatil yerlerine de gidersiniz.

tabi cnm yaz kış geliriz artık
bende bi çalışmasam neler yapıcam ama
bakalım 3 5 aya kadar hamile kalırsam
kışın çıkarım işten zaten
hayırlısı tabi herşeyin:Saruboceq:

ayy ne guzel olur
biz temuz sonu gibi bi aksilik çıkmazsa gitmeyı planlıyoruz işte 2-3 gun otelde başbaşa kalıp sonra doooğru arkadasların yanına izmire gideriz beraber tatıl yaparız

canım eger bebek istiyorsan inşallah biranonce olur ama bana kalırsa sen yazın hamile kalırsın aşk çocugu olur

Öyle cnm.İnşallah hamiş kalırsın cnm...Ben de dün işten erken çıktım.Anneme gittim ikizler vardı,çok sevimliler yaaa..Ben şimdilik severek çocuk hasretimi gideriyorum

inş canım
mısrada yaz sonu olacağını hissediyor
bakalım ne olcak

Öyle cnm.İnşallah hamiş kalırsın cnm...Ben de dün işten erken çıktım.Anneme gittim ikizler vardı,çok sevimliler yaaa..Ben şimdilik severek çocuk hasretimi gideriyorum

sen ne zaman düşünüyosun bebek tatlım

ayy benim kocişte ikiz diye ölüyor:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sen ne zaman düşünüyosun bebek tatlım

ayy benim kocişte ikiz diye ölüyor:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım bize kalsa hemen ama benim özel sigorta dolmadı daha Aralık'ta 1 sene olacak...1 sene dolduktan sonra tam anlamıyla kullanabiliyorum zaten.Hemde ancak birbirimize doyarızkaydirigubbakcemile3

inş canım
mısrada yaz sonu olacağını hissediyor
bakalım ne olcak

benimde hislerim çok kuvvetlidir :1closedeyes:
hislerden ziyade insanlar yazın daha rahat ve stressız oldugu için daha kolay hamıle kalınıyor kanımca kendini tatilin güzelliğine bırakınca vücutta rahatlıyo öyle olunca daha kolay oluyo
herşeyin hayırlısı tabi:Saruboceq:

Canım bize kalsa hemen ama benim özel sigorta dolmadı daha Aralık'ta 1 sene olacak...1 sene dolduktan sonra tam anlamıyla kullanabiliyorum zaten.Hemde ancak birbirimize doyarızkaydirigubbakcemile3

ayyy daha erken zaten
inşallah allahım hepimize istediğimiz zaman verir
allah aratmasında
salıklı sıhhatlı onlar bilir ne zaman gelcekelrinigamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…