Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tamam canım görüşürüz yıne
öptüm çok
görüşemezsekte iyi tatıllerrrr yınede pazar pazardıryerimseniben

ay ya sabahtan beri yanlış topikte dolanıyoşum
biizm topikin adında yeni bi top daha açmışlar
yeni evliler buraya diye

mrblar ay evet angelim bende odaydım tıkladım kii aaa bu ne diorum:)
geçmişi okuyup geliorum tatlım

bende aynı canım özdereyi konuşmuşsunuz merak ettim resimlerine baktım çok güzel görünüo yaa

bende aynı canım özdereyi konuşmuşsunuz merak ettim resimlerine baktım çok güzel görünüo yaa

evet cnm çok güzeldir özdere tam bir doğa harikasıkaydirigubbakcemile2
valla gün içinde o kadar çok şey konuşuyoruz ki ben bile bazen geçmişe bakınca şaşırıyorum

haklısın canım unutabilio insan inş bizde gideriz bigün özdereye merkeze çokmu uzak özdere

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istioyurm özellikle evli arkadaşlar.ben evlencem.mobilyaları seçmiştim.şimdi nişanlım başka bi yerden daha uyguna bulmuş.ama modeli göremiyorum çünkü foto çekmek yasakmış.napayım sizce?nişanlımın zevkine güvnip acaba tamammı demeliyim yoksa kendim beğendiğim modelde ısrar mı etmeliyim?acil lütfen yorumlar...

bis gelemyizkii bebiş var ve bu sene tatile ayırcak paramız yok canım üniversitede aldığımız bursları ödüyoruz koçişinde var benimde var ama yarısı bitti çok şükür seneye inş 3 kiş gideriz:)sizde 3 kişi gelirsiniz inş canımm:)

cssa canım şöyle fiyat açısından pek fark yok ama bu bulduğu yer taksit yönünden kolaylık gösterecekmiş.çok taksit yapacakmış

hmm canım ya eşya sürekli değiştirilmioki bi alıosn seneler boyunca kullanıosn bence beğendiklerini al ama ortalığı germeden hallet cicim:)

Evet haklısın.bi görebilsem fotosunu bu kadar ikilem yaşamicam.maddi yönden zorlamasa beğendiğim modelde ısrar etcem ama biraz da maddi yönden sıkışmasın diye düşünüyorum.düğünüstü zaten çok masraf olcak ona

haklısın masraf çok oluo ama canım mobilya kolay değiştirilmioki en zor değiştirilen ve pahalı olan o ben olsam gördüğümü alırdım sana kalmış canım

canım görme ihtimalin yokmu eşyaları
ayrı şehirlerdemisiniz
fiyat farkı yoksa kendi beğendiklerini al bencede cssacımın dediği gibi ortamı germeden hallet bu işi:))

inş canım seneye 3 kişi giderik
ailecek
ay inşallah ya inşallah

cssa sağol ilgilendiğin için tşk ederim.
angel malesef görme şansım yok.istanbulda nişanlım.izin vermemişler foto çekmesine

ha şöle angelim olumlu düşün bebiş işini rahat ol siz bi çalışmalara başlayın gerisi gelcek canım arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…