http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/277432-dengesiz-insanlar.html cnm bu linki bu okur musun konuyu ben actım şu an hiç iyi değilim
akşam sinirliydim üzgündüm şmid çok şükür iyiyim ama gercekten abartmıyorum önce öenemsemedim çalar giderler dedim ben kapıyı açmadıkça inatla hem zili hem kapıyı çaldılar üstüne iyice yumruklamaya başladılar bugün 4 te gelecekler bakalım gelişmeleri yazarım size eger neden kapıyı açmadın derlerse yaptıkları terbiyesizliği yüzlerine vuracağım isterse evden kovsunlar napim bir ay öğretmen evinde kalırım artık
canım bu ay hayırlısıyla gideceğim yer belli olcak haziran da kredi çekip hem yeni okuluma gideceğim hemde ev döşemeye başlayacağız evsahibim satacağını söylemişti evsahibine kızmıyorum kesinlikle adama da gideceğiz diye haber vermemişler bnm için kapıyı açsın diye haber vermişler eşyam az canım küçük bir pikap tutacak babam,sanırım dün olanlardan sonra onlarla fazla muhatap olamam ama 30 mayısta cıkmak istediğimi söylemiştim ne derlerse desinler 30 mayısa kadar duracağım sonucta kiramı peşin vermiştim
Günaydın kızlar,
bende iyim siteye girememek dışında bir sorunum yok şükür ki.
ben cıkıyorumangel cim 10 da dersim inşallah akşam üzeri gibi görüşürüz öptüm
afiyet olsun angel,
bende kepek ekmek içine domates, peynir ve salatalık menümü yedim.
Tubİs sendemı burdans yenıevlıler olarak
kimse yok çünkü sayfaya girilmiyor ki
anasayfadan formdan girebiliyorum ancak
ne oldu anlamadım ya
sitemiz kapanıyormu hayır birazcık sabır
felan yazmışlar(
mrb kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?