Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sanırım ben yanlış anlaşıldım:)ben şimdilik hamilelik düşünmüyorum.daha doğrusu düşünemiyorum.çünki kullanmakta olduğum antidepresan var.o bitmeden olmaz.ben sadece korktum acaba hamile kalırmıyım die.bir iki ark.a sordum düşükte olsa olma ihtimali var dediler.bide kasıklarımda ağrı vardı adet olcakmışım gibi ama geçti.adetimi bekliycez en doğru sonuç için.ALLAH bilir hakkımda ki en hayırlı zamanı.şuan kalırsam hamile ilaçları pat die bırakmam gerekecek.onun için şimdi düşünmüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/277432-dengesiz-insanlar.html cnm bu linki bu okur musun konuyu ben actım şu an hiç iyi değilim

canım teologcum üzüldüm canının sıkılmasına ama dengesiz insan çok etrafta
ev sahibinin haber vermesi lazımdı sana yada çakırın dediği gibi evsahibininde yanında gelmeleri lazımdı
bide anlamadığım neden kapıları falan yumrukladılar ki hayret ya
sıkma canını tatlım az kaldı sık dişini:)))

akşam sinirliydim üzgündüm şmid çok şükür iyiyim ama gercekten abartmıyorum önce öenemsemedim çalar giderler dedim ben kapıyı açmadıkça inatla hem zili hem kapıyı çaldılar üstüne iyice yumruklamaya başladılar bugün 4 te gelecekler bakalım gelişmeleri yazarım size eger neden kapıyı açmadın derlerse yaptıkları terbiyesizliği yüzlerine vuracağım isterse evden kovsunlar napim bir ay öğretmen evinde kalırım artık

tabi cnm söyleki anlasınlar aptallar
ama sen evdeyken nasıl satıyor ev sahibi anlamadım birde sen şimdi onların kiracısımı olacaksın ay ne karışık işler tatlım ya
eğer varsa öle öğretmenevi gibi şansın en iyisi çık git evden çok eşyan varmıydı tatlım orda yani napıcaksın bu evdeki eşyalarını
diğer ev ne alemde eşyaları falan almışmıydınız siz

canım bu ay hayırlısıyla gideceğim yer belli olcak haziran da kredi çekip hem yeni okuluma gideceğim hemde ev döşemeye başlayacağız evsahibim satacağını söylemişti evsahibine kızmıyorum kesinlikle adama da gideceğiz diye haber vermemişler bnm için kapıyı açsın diye haber vermişler eşyam az canım küçük bir pikap tutacak babam,sanırım dün olanlardan sonra onlarla fazla muhatap olamam ama 30 mayısta cıkmak istediğimi söylemiştim ne derlerse desinler 30 mayısa kadar duracağım sonucta kiramı peşin vermiştim

anladım cnm peşin verceksen oturcaksın tabi ay sonuna kadar
sıkma canını herşey yoluna girer

Günaydın kızlar,

bende iyim siteye girememek dışında bir sorunum yok şükür ki.

günaydın tubişcim
benim açlık dışında bi sorunum yok şu an:)))
bi tost yeyip kendime geleyim

ben cıkıyorumangel cim 10 da dersim inşallah akşam üzeri gibi görüşürüz öptüm

tamam canım
görüşürüz sana iyi dersler
dikkat et kendine:1hug:

kimse yok çünkü sayfaya girilmiyor ki
anasayfadan formdan girebiliyorum ancak
ne oldu anlamadım ya
sitemiz kapanıyormu hayır birazcık sabır
felan yazmışlar(

Tubİs sendemı burdans yenıevlıler olarak

Evet canım yetişmeye çalışıyorum burayada.

kimse yok çünkü sayfaya girilmiyor ki
anasayfadan formdan girebiliyorum ancak
ne oldu anlamadım ya
sitemiz kapanıyormu hayır birazcık sabır
felan yazmışlar(

Bende ilk açtım o çıktı sonra giremedim. Arkadaşım link verdi öyle ulaştım kapatmıyorum hiç açık sürekli birde linki ekledim sık kullanılanlara problem yok şimdi.

mrb kızlar nasılsınız

hoşgeldin şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…