Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbuldum tatlımm
inşallah gitmezde gireriz rahat rahat
aman tatlım havalardan cidden bahar sendromu diye boşuna demiyolar bide bu sene de havalar düzelmedi hiç
benimde bugün başladı bakalım

alcam en kısa zamanda canım hatta bugün olmadı yarın alırım
jnazcım harika bi pizza tarifi o dene çok kolay zaten hemen oluo
bende alayım kaktüs:)
ellerine sağlık canımcım hemen alıyorum tarifini

evet tatlım bakalım bende hayırlı haberi veririm inşallah :)

bilgisayarın yaydığı zararlı etkiyi yok edio angelim kaktüs radyasyonuda emdiğini sölüolar ama emin değilim ondan ama her bilgisayarın olduğu yerde olmalı bizde alcaz ya bugün yada yarın
jnazıımm bu kabak bal kabağımı şu tatlısını yaptığımız kabakmı yemek yaptığımız kabakmı

o kadar seviniorum ki bebiş istemeye başlayanları öğrenince Rabbim hemen gönderir inş bebişlerinizi kızlar ama takmayın stres yok o kendi ne zaman gelmek isterse gelio siz kasmayın olurmu

hayırlısı cnm hakkımızda ama dediğin gibi insan evde olunca daha çok hisseder şimdi bizim koşturmayla geçiyor ya vakir bazen diyorum bide bebek olsa kimbilir naparım diye

bende geçenlerde bal kabaklı pasta görmüştüm ve bayılmıştım
ayy canım istedi bak şimdi:))

biliyorum bende şekercim 14.günü bekliyorum

anladım tatlım alalım o zaman bir tanede kaktüs alayım ben :))

aaaa angel da burdaymışş :)
nasılsın canım ?

iyiyim jnazcım nasılsın cnm

mrb teologcum
giremedik kk ya
açılmış site

çok alıştım valla sizlere
zaman geçmiyor yoksa

nasılsın teolog nasıl giidyor
tarihl beli oldumu

iim canım ama sen pek ii deilsin sanırım okudum açtığın başlığı üzülme canım densiz insanlar çookkk
takma sen kafana nasıl geçti tatilin neler yaptın

tatilim çok iyiyidi cnm ya biraz önceki sinirim de gecti bakalım babam yarın gelecek en cok da bana koyan 3 senedir kaldığım evi böyle tatsız bir şekilde terk edecek olmam neyse herşeyin hayırlısı tatilde görümcemin nişanı yaptık gece pencere acık uyumuşum üşütmüşüm dolayısıyla ama cok güzel geçti çok şükür

ii çok şükür ikimizin de alıngan oldugu bir döneme denk geldi sanırım öle aramız limonileşti ama çok şükür hemen barıştık sen nalat bakalım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

hamilelik çok şükür çok ii gidio canım bi sorunumuz yok çok şükür inş hep böle gider canım sen napcaksın hemen taşıncakmısın

bilmiyorum ki cnm ya yarın hele bir görüşeyim size haber veririm zaten 15 haziranda cıkacaktım ama erken cıkacamm gibi görünüyor aileme haber vermekten vazgectik bir ark ımı çağıracam evli olan eşiyle birlikte artık ailemi telaşlandırmayalım biliyorum diken üstünde yatarlar duyarlarsa

evet haklısın canım ama üzme kendini ben çıkıorum canım fazla kalamıcam kusura bakma ii geceler görüşürz üzme ii olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…