- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
hoşbuldum tatlımmhoşgeldin canım
dün bizdede elektirik bir gitti 3 saat falan gelmedi
buğünde hava kötü akşam inş. gitmez
evde birde tekim çekilmiyor ya.
saol canım iyi dileklerin için
buğünlerde hiç değişik birşey yapmıyorum ben ya
pasta falan elimi kaldıracak halim yok adetimde yeni bitti.
bu havalar beni mahvetti
bende alayım kaktüs:)alcam en kısa zamanda canım hatta bugün olmadı yarın alırım
jnazcım harika bi pizza tarifi o dene çok kolay zaten hemen oluo
kızlar yalnız sadece iki günle sınırlı değil haa bu yumurtlama günleri bir hafta falan sürüyo adetin ilk gününden 12. gün vee 18 . günler şanslı günler aşılama yapan bi doktordan öğrendim ve sonuçç hamişimmm:)
Nedir bu kaktüs olayı kıslarr
iyiyim canım aynen devam
sen nasılsın
evet inş. olur canım
insan evde olunca bebegim eksikliğini daha çok hissediyor galiba
çalışınca tabi zor oluyordurda
yasminde karar vermiş galiba bebege
çoğalıyoz hadi bakalımmm
birsam ben sen yasminn
merhaba kızlarr
anca gelebildim bugün regli oldum hiç halim yok bide nedense erken oldum bu sefer onun verdiği bi şaşkınlıkta var:)
çakırgözlüm dün akşam sohbet ederken net bi gitti bi daha da gelmedi hava felaket olunca kablolar zarar görümüş eşim sabah halletti sağolsun.
inşallah bebişiniz fazla bekletmeden gelir canım
cssa cım verdiğin ne tarifi hayatım bi bakayım geçmişe:)
bu arada kızlar haftasonu misafirlerime kabaklı kek yaptım pasta gibide süsleyince harika oldu kimse anlamadı içinde kabak olduğunu tadı browniye benziyordu :)
kızlar yalnız sadece iki günle sınırlı değil haa bu yumurtlama günleri bir hafta falan sürüyo adetin ilk gününden 12. gün vee 18 . günler şanslı günler aşılama yapan bi doktordan öğrendim ve sonuçç hamişimmm:)
bilgisayarın yaydığı zararlı etkiyi yok edio angelim kaktüs radyasyonuda emdiğini sölüolar ama emin değilim ondan ama her bilgisayarın olduğu yerde olmalı bizde alcaz ya bugün yada yarın
jnazıımm bu kabak bal kabağımı şu tatlısını yaptığımız kabakmı yemek yaptığımız kabakmı
aaaa angel da burdaymışş :)
nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?