Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mrb gamze sana bişi sölicem yaşın evlilik için çok küçük sonradan pişman olabilirsin neden bu kadar acele ediosun ki evlilik güzel bişi ama acele edip senin yaşında yapılacak bişi deil tatlım senin yaşında kardeşim var ihtial vermiorum onun evliliği düşünmesini çünkü çok küçük yaşanacak çok şey var tamam evlendikten sonrada güzel günler yaşıosun sevdiğin adamla birlikte amaaa bekarken herşey farklı bu yazdıklarım eminim fikrini değiştirmicek ama yazmadan geçemedim ailen ne düşünüo bu konuda evli kimse var mı abin ablan

ewli kmse yok ama ne bileym byle bi karar werdk bn onu sewiyorum allah'ım inş pişman etmez ama öyle yani

ailem çok karşıydı ilk başlarda ama şimdi alıştı çünkü gerçekten çok sewiyorum

canım tabiki seviosun ama sevmek evlenmek için yeterli bi sebep deil ki bu yaşta
umarım beni yanlış anlamıosundur ben sadece bildiklerimi sölüorum yine sev evlenmeden de sevebilirsin ne kadar uzatabilrsen uzat bence flört durumunu bu yaşta evlenmek niee anlamıorum toz pembe görünüo sana belki amaa evlilikte erkeğin sorumluluğu ayrı kadınınki apayrı erkeğe daha kolay gelebilir bu kararı almak ve sorumluluğu taşımak aaa çok yazdım biliorum ama canım sanki kardeşim böle bi karar almışta onla konuşuomuşum gibiyim şuan

saol cnm ama gerçkten ben bunların hepsini düşündm alabilicem yani bu sorumluluğu insallah walla çok korkuyorum ama ne bileym işte

sevgilin ne iş yapıo canım evlenince kayınvalidenlemi oturcaksın onlarla tanışıomusun yani görüşüomusun çok sordum ama cevaplamayabilrsin

sewgilim alüminyum doğrama işi yapıo aynı mahallede oturuyoruz we ewlnnce kirada otrcaz ablacım bikaç sene sonrada kendi ewlernn üstne ew yapcaz ne istersen sorabilirsn cnm estağfrullah

mrb kızlar
buğün hiç giremedim.
vakit bulamadım
ama aklım hep burdaydı

gamzecim inş. hakkında hayırlısıdır canım
evlilik güzel güzel
sorunlarla güzel ama
hele sevdiğinle aynı evi paylaşmak başka güzel
sorunlarla ama

cssa nasılsın canım.

öle yaa çok sorunlar war ama allahın iznyle hepsini atlatıcaz inş cnm

iim çakırım neden hiç gelmedin bende tam çıkıodum seni gördüm nasılsın

misafir vardı canım ondan dolayı.

iyiim canım
ya kk çok yavaş hemen hata veriyor
deniyordum hemen çıkıyorum hata verince.

genel olarak iyiyim canım.
hava buğün güzeldi burda.

nişanlım sali günü yasadıklarımdan dolayı artık rahat uyuyamadığını söyledi bir hafta filan yanıma gelmeyi düşünüyormuş o kadar mutluyum ki her şerde bir hayır vardır derler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…