Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bu rada anne olanların anneler gününü en içten dileklerimle kutluyrm annelerimize hangi hediyeleri aldık söyleyeylimmi ben kahverengi pullu işlemeleri olan triko bluz aldım

Mrb arkadaşlar bir bakiyim dedim.
Teologcum ve angelcım nasılsınız?
Ben pek iyi değilim eşime çok sinirlendim,bugün anneme gitmediği için.Ben kendim gittim,şimdi girdim eve birazdan yatacağım

Ben pek iyi değilim eşime çok sinirlendim,bugün anneme gitmediği için.Ben kendim gittim,şimdi girdim eve birazdan yatacağım

canım sakin ol ya muhakka işi filan vardır ben iyiyim çok şükür sen rahatsızdın iyileştinmi cnm

canım böyle sorunlar ara sıra olabiliyor evliliklerde önceden bende yaşardım daha sonra o bana nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranmaya başladım = :1hug:sonuç düzeldi

topicimize nazar değdi sanırım önceden kızların hızına yetişemezdim şimdi hiç ilerlemiyor hadi hayırlısı bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…