Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay günaydın kızlar ya çok güldüm,dün ben çıkmıştım o yüzden cevap veremedim,teo iyi silmişsin sabah,süpersin canım,silemeyen yok sanırım kaydirigubbakcemile3

iyidir canım ya sen nasılsın?dün eşim geldi sonunda yani kaydirigubbakcemile2,haliyle mutluyum,haftasonunada az kaldı kaydirigubbakcemile2

ay ya çok güldüm zaten,ya bu arada benimki hala hata veriyor,albüme ekleyim bir tane,çok komikti zaten teolog akşam silememiş :icecream:
canım eşim denetmen:asigim:

günaydın kızlar

günaydın tubis nbr

günaydın bu arada kızlar...hepimiz için hayırlı bir gün olur inş

günaydın camdan kalp bende ancak sabah silebildim yani deneye deneye oldukaydirigubbakcemile3

ay günaydın kızlar ya çok güldüm,dün ben çıkmıştım o yüzden cevap veremedim,teo iyi silmişsin sabah,süpersin canım,silemeyen yok sanırım kaydirigubbakcemile3

günaydın dirimcim akşam bi kriz vardı topikteki sorma
neyseki hallettik:))
kociş gelmiş canım gözün aydın:asigim:

ay ya çok güldüm zaten,ya bu arada benimki hala hata veriyor,albüme ekleyim bir tane,çok komikti zaten teolog akşam silememiş :icecream:
canım eşim denetmen:asigim:

ii bakalım gülün siz bana size de sıra gelecek neyse canım gözün aydın a.s.

günaydın kızlar ben geldim hihoyyyt
öğleye doğru çıkıyorum ben işten, yarın büyük günün başlangıcı kınam var
üzerimden dualarınızı eksik etmeyin

evet canım ya önce silmeyi anlatsaydım keşke
canım eşim geldi çok şükür ya,askerde napıcaksak,hoş evlilik cüzdanıyla evci çıkabiliyormuş :asigim:
ii bakalım gülün siz bana size de sıra gelecek neyse canım gözün aydın a.s.

sağol canım darısı başına kaydirigubbakcemile2
ay dzcel kız 2 gün kaldı,haftaya evlisin,inşallah herşey güzel olacak canım keyfini çıkaralkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…