anladım canım geçmiş olsun tekrar,benimde dişim ağrıyor ya:çok üzgünüm:yok ya azıcık dindiriyor ama sonra devam
dirimcim migren değil sinüzüt
zaten boğazımdada hep bir akıntı var ve kaşlarımın üstü ağrıyor alnım şakaklarım
ay o kadar fenaki hap felan tesir etmiyor azıcık dindiriyor sonra devam((
canım hayırlı olsun,inşallah sağlıklı bir şekilde doğar yeğenin,başka yeğenin yok sanırımgamyoncuiremsuherkese günaydın.sanırım ilk kez sabah sohbetlerine katılıcam ben.normalde kursta olmam lazım bu saatlerde.ama sabah vaktinde kalkmama rağmen gitmedim.sebebini bilmediğim bi surat vardı eşimde sabah aradım iş yerinden baktım hala aynı.benim de cnm sıkıldı gitmedim.bu arada benden 1 ay önce evlenen ağbimin baba olacağını duydum.benim gibi çocuk delisi biri hala oluyo.ay çok güzel bi duyguu
Evetttttttttt fena halde şişmiş olan bademciklerim ve şiddetli kulak ağtısıyla ben geldimmmmmmmmmmmm.Dün akşamdan bu yana bitki karışımı içiyorum,içimde heran ağaç çıkabilir :)
Umarım herkesler iyidir.
hoşgeldin canım naberGünaydın kızlar.Nasılsınız?
hoşgeldin canım naber
canım her zamanki gibi haftasonunu bekliyorum nolsun işte,İyiyim cnm sen nasılsın?
ben kendi adıma cevap vereyim iyi sayılırım sen nasılsıngünaydın kıslarrr?yeni bir gün umarım herkez iyidir?
canım her zamanki gibi haftasonunu bekliyorum nolsun işte,
ben kendi adıma cevap vereyim iyi sayılırım sen nasılsın
anladım canım geçmiş olsun tekrar,benimde dişim ağrıyor ya:çok üzgünüm:
canım hayırlı olsun,inşallah sağlıklı bir şekilde doğar yeğenin,başka yeğenin yok sanırımgamyoncuiremsu
canım her zamanki gibi haftasonunu bekliyorum nolsun işte,
ben kendi adıma cevap vereyim iyi sayılırım sen nasılsın
canım 3.5 ay çok değil mi ya hayret bişey ya bende bu ay vergi dilimine girmeye başlıyorum kötükedihüsoçok sinir bir durumiyiyim canım 3.5 aydır maaş alamıyorumda sözde bugün hesaplara gececekmiş yalancılarrrrrrklava yalıyolar biziikötükedihüso
Allah analı babalı büyütsün canımevet ilk yeğenim olucak hayırlısı ile.
canım ne süpriz yapacaksın alkisalkisalkis
:) Ben de yarını bekliyorum canım.Bu haftasonu kocişin de doğum günü... Buarada doktora gittim. Kist çıktı;ama adetimi bekliyor doktor.Belki adet yüzünden olabilir dedi...
canım 3.5 ay çok değil mi ya hayret bişey ya bende bu ay vergi dilimine girmeye başlıyorum kötükedihüsoçok sinir bir durum
Allah analı babalı büyütsün canım
tahmin ettiğim gibi,sen de hasta olamıyorsun,benimkinide durduramıyor,ama çok şükür benim kistim geçti,ama yinede doktor 3 ya daha kullanmalısın dedi.FSH'ım yüksek çıktı çünki,yine kist oluşabilirmiş yane :sm_confused:,
canım 3.5 ay çok değil mi ya hayret bişey ya bende bu ay vergi dilimine girmeye başlıyorum kötükedihüsoçok sinir bir durum
Allah analı babalı büyütsün canım
tahmin ettiğim gibi,sen de hasta olamıyorsun,benimkinide durduramıyor,ama çok şükür benim kistim geçti,ama yinede doktor 3 ya daha kullanmalısın dedi.FSH'ım yüksek çıktı çünki,yine kist oluşabilirmiş yane :sm_confused:,
herkese günaydın.sanırım ilk kez sabah sohbetlerine katılıcam ben.normalde kursta olmam lazım bu saatlerde.ama sabah vaktinde kalkmama rağmen gitmedim.sebebini bilmediğim bi surat vardı eşimde sabah aradım iş yerinden baktım hala aynı.benim de cnm sıkıldı gitmedim.bu arada benden 1 ay önce evlenen ağbimin baba olacağını duydum.benim gibi çocuk delisi biri hala oluyo.ay çok güzel bi duyguu
Evetttttttttt fena halde şişmiş olan bademciklerim ve şiddetli kulak ağtısıyla ben geldimmmmmmmmmmmm.Dün akşamdan bu yana bitki karışımı içiyorum,içimde heran ağaç çıkabilir :)
Umarım herkesler iyidir.
anladım canım geçmiş olsun tekrar,benimde dişim ağrıyor ya:çok üzgünüm:
canım hayırlı olsun,inşallah sağlıklı bir şekilde doğar yeğenin,başka yeğenin yok sanırımgamyoncuiremsu
Günaydın kızlar.Nasılsınız?
günaydın kıslarrr?yeni bir gün umarım herkez iyidir?
:) Ben de yarını bekliyorum canım.Bu haftasonu kocişin de doğum günü... Buarada doktora gittim. Kist çıktı;ama adetimi bekliyor doktor.Belki adet yüzünden olabilir dedi...
selam birsamcım
ay ne güzel yaa bende hala olmak istiyorum ama önce anne-tatlicadiarzu-
hayırlı olsun canım hayırlısıyla doğar inş bebişiniz
hoşgeldin canım
benim başım felaket ağrıyor onun dışında iyiyim sen nasılsın canım
sağol dirimcim teşekkür ederim güzel arkadaşım:))
selam yasmincim iyiyiz canım sen nasılsın
hoşgeldin canım nbr
off ya sendedemi kist ultrason önemli ama orda çıkmazsa yırttın çünkü genelde adet yaklaşınca ultrasonda kist gibi gözüküyor
adetin 3.günü gideceksin dimi
4 cm kistin cinsine ne dedi dr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?