• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ay ben biraz geç kaldım konuya ama .Biz de kızımız olsun istiyoruz.Tabiiki herşeyden önce sağlıklı olması.ısmide "NıCE".ıngilizcede hoş anlamına geliyor.Türkçede bir hayli birçok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada arkadaşlar bebek düşünenler özellikle folik asite başlayın.Ben 2 gündür içiyorum.ısmi FOLıCplus fiyatı:8.90 tl

İlginç bir konu,sanıyorum ki adamın farklı birkaç özelliği varmış saf kızda burda anlatmamış olsada bir şeylerden kaçarak evlenmiş.
Aklıma ilk gelen para oldu ama sebep bu değildi diyor,karışık bir durum
canım ben "engel olmasaydım eşim hapse girerdi diyor"sanki ifal etti gibi anladım.Çok yaş farkı yok,nasıl sevmiş olabilir ki bende anlamadım.dedesi yaşında sayılır ya :sm_confused:

Ay ben biraz geç kaldım konuya ama .Biz de kızımız olsun istiyoruz.Tabiiki herşeyden önce sağlıklı olması.İsmide "NİCE".İngilizcede hoş anlamına geliyor.Türkçede yüce ulu gibi.

Yasmincim çok değişik bir isimmiş,umarım Nüfus Müdürlüğü kabul eder,farklı isimlerde sorun çıkarıyorlar.

Müzisyen bir arkadaşım vardı,oğlu oldu Arpej ismini koymak için epey uğraştı,kavgalar etti.Nüfusa müzik kitapları götürdü anlamını görsünler diye.Sonuç oğlumuz ARPEJ oldu:)

Yasmincim çok değişik bir isimmiş,umarım Nüfus Müdürlüğü kabul eder,farklı isimlerde sorun çıkarıyorlar.

Müzisyen bir arkadaşım vardı,oğlu oldu Arpej ismini koymak için epey uğraştı,kavgalar etti.Nüfusa müzik kitapları götürdü anlamını görsünler diye.Sonuç oğlumuz ARPEJ oldu:)

Yaaaaaaaaaaa:( Umarım olur.Çünkü Türkçe'de anlamı olan bir kelime ama ...Bir olsun da düşünürüz:)

Çok değişik isimler var ya, ama ben de kesinlikle ismin karaktere yansıdığını düşünürüm, o yüzden ben de çok düşünürüm öyle bir süreçte...:)
Ben de böyle ara ara giriyorum sohbete kusuruma bakmayın, malum işte olunca bir sürü şey giriyor araya:)

nabersiniz kızlar ...ne sıkıcı bi hava var kayseride -tatlicadiarzu- sabahtan beri kafamı kaldıramadım işten :kızgın: çok da halsizim

Angelcım akşam nete gelirsen sana eey şarkı gönderebilirim

Dirimcim bakıyorum konuya şimdi

tamam canım büyük ihtimal girerim isterim bütün müzikleri
mp3 e yüklücem zaten güzel müzikler malum ankara izmir arası 9 10 saat çekiyor dinleye dinleye giderim artık
ayy gece yolculuğundanda korkuyorum ama napim gün kaybetmeyim istiyorumm

Bu arada arkadaşlar bebek düşünenler özellikle folik asite başlayın.Ben 2 gündür içiyorum.İsmi FOLİCplus fiyatı:8.90 tl

ya eşim gitti geçen alamadı doktor tavsiyesinde alın demiş ben eşime kullandırmadım demiş dayımın tanıdığı bi eczacı varda
ben napsamki şimdi gidip doktoramı yazdırsam yoksa alsammı ki eczaneden:uhm:

nabersiniz kızlar ...ne sıkıcı bi hava var kayseride -tatlicadiarzu- sabahtan beri kafamı kaldıramadım işten :kızgın: çok da halsizim

selam camdan kalp burdada aynı cnm çok kasvetli bir hava bunlatıyor iyice:((

canım ben "engel olmasaydım eşim hapse girerdi diyor"sanki ifal etti gibi anladım.Çok yaş farkı yok,nasıl sevmiş olabilir ki bende anlamadım.dedesi yaşında sayılır ya :sm_confused:

Valla bence orada tuhaf bir durum var ve biz bilmiyoruz belli ki, ya da olay gerçek değil... Ben dayanamadım yorum yazdım zaten...kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin camdankalp38:) Sen geldin ben çıkıyorum, tekrar görüşmek üzere arkadaşlar...

Back
X