Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben "engel olmasaydım eşim hapse girerdi diyor"sanki ifal etti gibi anladım.Çok yaş farkı yok,nasıl sevmiş olabilir ki bende anlamadım.dedesi yaşında sayılır ya :sm_confused:İlginç bir konu,sanıyorum ki adamın farklı birkaç özelliği varmış saf kızda burda anlatmamış olsada bir şeylerden kaçarak evlenmiş.
Aklıma ilk gelen para oldu ama sebep bu değildi diyor,karışık bir durum
Ay ben biraz geç kaldım konuya ama .Biz de kızımız olsun istiyoruz.Tabiiki herşeyden önce sağlıklı olması.İsmide "NİCE".İngilizcede hoş anlamına geliyor.Türkçede yüce ulu gibi.
Yasmincim çok değişik bir isimmiş,umarım Nüfus Müdürlüğü kabul eder,farklı isimlerde sorun çıkarıyorlar.
Müzisyen bir arkadaşım vardı,oğlu oldu Arpej ismini koymak için epey uğraştı,kavgalar etti.Nüfusa müzik kitapları götürdü anlamını görsünler diye.Sonuç oğlumuz ARPEJ oldu:)
Bu arada arkadaşlar bebek düşünenler özellikle folik asite başlayın.Ben 2 gündür içiyorum.İsmi FOLİCplus fiyatı:8.90 tl
Angelcım akşam nete gelirsen sana eey şarkı gönderebilirim
Dirimcim bakıyorum konuya şimdi
Bu arada arkadaşlar bebek düşünenler özellikle folik asite başlayın.Ben 2 gündür içiyorum.İsmi FOLİCplus fiyatı:8.90 tl
nabersiniz kızlar ...ne sıkıcı bi hava var kayseride -tatlicadiarzu- sabahtan beri kafamı kaldıramadım iştençok da halsizim
canım ben "engel olmasaydım eşim hapse girerdi diyor"sanki ifal etti gibi anladım.Çok yaş farkı yok,nasıl sevmiş olabilir ki bende anlamadım.dedesi yaşında sayılır ya :sm_confused:
Hoşgeldin camdankalp38:) Sen geldin ben çıkıyorum, tekrar görüşmek üzere arkadaşlar...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Biliyom :))))))))
CANIM BENDE ÇOK YORULDUM AKŞAM HALK MÜZİĞİ KONSERİ VAR,GİTSEM Mİ BİLEMİYORUM.Hoşgeldin dirimcim,bende uyumamak için direniyorum :)