Kızlar napıyorsunuz,bugün güya evdeyim hiç dinlenemedim.Tam 3 saattir uyuyayım diyorum halen uyumadım.
Eşim yeni işyerini bugün açıyor.Minik kurabiyeler yapıp götüreyim,müşterilerine ikram etsin dedim,her nedense bir kurabiye tarifi beğenemedim.
Sonuç;biraz kolaya kaçarak üzümlü cevizli kek yaptım :)
ay ben bunu yeni gördüm canım ben de zekiye çok memnun oldum tanıştığıma a.s.
yasmink çok güzel bi yazıymış teşekkürler paylaştığın için senağlama
Kızlar napıyorsunuz,bugün güya evdeyim hiç dinlenemedim.Tam 3 saattir uyuyayım diyorum halen uyumadım.
Eşim yeni işyerini bugün açıyor.Minik kurabiyeler yapıp götüreyim,müşterilerine ikram etsin dedim,her nedense bir kurabiye tarifi beğenemedim.
acıktııımmmmmmmmmm cokacimcoook
canım hayırlı uğurlu olur inşallah yerimseniben,canım önemli olan lezzet bence çok güzel yapmışındır cokacimcoookKızlar napıyorsunuz,bugün güya evdeyim hiç dinlenemedim.Tam 3 saattir uyuyayım diyorum halen uyumadım.
canım büsküvi ye,bende yiyorum,öğlen yiyemedim aksiliklerden dolayıacıktııımmmmmmmmmm cokacimcoook
hehe bebeğim nasıl kızlaralkisalkisalkis
canım geçmiş olsun,inşallah bişey çıkmaz,ailende varmı şeker hastalığıkızlar geldm ben gözüm iltihap kapmış damla werdi ayağımdaki yanma için kan testi yaptırcakmışım şeker hastası olabilirmşim :çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun,inşallah bişey çıkmaz,ailende varmı şeker hastalığı
canım annende babanda olmadığına göre sanırım düşük bir ihtimal sende çıkması,ayaktan başka rahatsızlığında varmıydı,pek sanmıyorum ben şeker hastalığı olsun:sm_confused:annmde bbmda yok ama ananemde war dirim abla
hehe bebeğim nasıl kızlaralkisalkisalkis
kızlar geldm ben gözüm iltihap kapmış damla werdi ayağımdaki yanma için kan testi yaptırcakmışım şeker hastası olabilirmşim :çok üzgünüm:
canım annende babanda olmadığına göre sanırım düşük bir ihtimal sende çıkması,ayaktan başka rahatsızlığında varmıydı,pek sanmıyorum ben şeker hastalığı olsun:sm_confused:
Geçmiş olsun canım.Sıkma canını birşeyin yoktur canım.
alkisalkisalkis,ya ben çok sevdim şu avatar değiştirme olayını,hergün değişik bişeyler koyarım artıkÇok süper olmuş canım.Çok tatlı:ecrin_bebek:
alkisalkisalkis,ya ben çok sevdim şu avatar değiştirme olayını,hergün değişik bişeyler koyarım artık
sölemesi ayıptır mesainin bitimine az kaldısositososito
kızlar geldm ben gözüm iltihap kapmış damla werdi ayağımdaki yanma için kan testi yaptırcakmışım şeker hastası olabilirmşim :çok üzgünüm:
ohh ne gzel bn 6 da çıkcam mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?