Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayyy kendimi gördüm sanki kaydirigubbakcemile3
ne zaman evde dinlenim desem kendime illaki iş bulurum bende
dinlenmek dışında herşeyi yaparım

ay ben bunu yeni gördüm canım ben de zekiye çok memnun oldum tanıştığıma a.s.

yasmink çok güzel bi yazıymış teşekkürler paylaştığın için senağlama

Rica ederim canım. a.s.

Biz kadınlar duramayız canım.ben de evde olsam muhakkak bir iş buluyorum.Rahat batıyorkaydirigubbakcemile3

canım hayırlı uğurlu olur inşallah yerimseniben,canım önemli olan lezzet bence çok güzel yapmışındır cokacimcoook

acıktııımmmmmmmmmm cokacimcoook
canım büsküvi ye,bende yiyorum,öğlen yiyemedim aksiliklerden dolayı

kızlar geldm ben gözüm iltihap kapmış damla werdi ayağımdaki yanma için kan testi yaptırcakmışım şeker hastası olabilirmşim :çok üzgünüm:

kızlar geldm ben gözüm iltihap kapmış damla werdi ayağımdaki yanma için kan testi yaptırcakmışım şeker hastası olabilirmşim :çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun,inşallah bişey çıkmaz,ailende varmı şeker hastalığı

annmde bbmda yok ama ananemde war dirim abla
canım annende babanda olmadığına göre sanırım düşük bir ihtimal sende çıkması,ayaktan başka rahatsızlığında varmıydı,pek sanmıyorum ben şeker hastalığı olsun:sm_confused:

canım annende babanda olmadığına göre sanırım düşük bir ihtimal sende çıkması,ayaktan başka rahatsızlığında varmıydı,pek sanmıyorum ben şeker hastalığı olsun:sm_confused:

başka belirti yok galiba dirim abla bacaklarımada baktı varis için şeker normalse büyük ihtimal varislerdendir dedi ona göre teşhis koycak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…