canım son sınıflar rapor almadı mı daha,senin ne işin var ki okulda hıı :sm_confused:
yok dirim abla bizim hala sınawlarımız war gerçe bitti artık cuma günü son sınw war yani benmde bitiyo snra üniwerste allah nasp ederse
anladım canım,hayırlısı inşallah üniversiteye girersin canım,önce okul,iş sonra eş bana göre tabi yerimseniben,kendini sağlama al canım,
CSSA canım hangi modelden sipariş vereceksin
anladım canım,hayırlısı inşallah üniversiteye girersin canım,önce okul,iş sonra eş bana göre tabi yerimseniben,kendini sağlama al canım,
CSSA canım hangi modelden sipariş vereceksin
bnde öyle düşünüyorum dirim abla zaten ew yapcaklar şimdi bnmde anca okulum bter snra ewlilik
canım temmuzda ama ağustostada gidiyor,iş çantası alıcaktım,askerden sonra diyor,aldığın şeyi kullanamayacağım diyor of ya canım sıkılıyor bu duruma :1no2:
ANGEL evet iptal olmuş,haber verilmediği için çok kızdım bu duruma zaten,bu aralar çok hareketsiz kaldım,yürüyerek gideyim dedim.bi gittimki iptal tekrar geri dön,hem yorgunum hemde sinirli kötükedihüso
tmm cnm bak bakalım olur mu:)
neyse en azından eve erken gitmiş olacağım yerimsenibenüzme kendini canım sıkma merak etme hemn gidip gelicek kocişin:asigim:
madem iptal oldu neden söylemilar dimi off ne gcıcıklar
dirim bu arada senin iş ve ev hangi semtteydi unuttumda ben
ya dizayn da pek bişey yok sanki,pek beğenemedim :çok üzgünüm:
neyse en azından eve erken gitmiş olacağım yerimseniben
canım ben dikmen tarafında oturuyorum iş yerimde bahçelide
zkysn canm sen yenimisn
ya dizayn da pek bişey yok sanki,pek beğenemedim :çok üzgünüm:
anladım canım,kalitesine bişey demiyorum da ,nasıl bişey bastırsam karar veremedim,en iyisi bütün resimlere bakayımcanım eğer kendin bişiyler hazırlarsan onlarıda bastırabiliyosun
gerçi o şekilde kaopyalama merkezleri falanda basıyo tshirt ama bunun baskısı çok güzel bozulmuyo
yok canım eşimle birlikte didiyoruz arabayla gamyoncuiremsuyerimsenibenBENCEDE
eğitimler çok sıkıcı ve uyku getirici oluyor zaten kaydirigubbakcemile3
sen otobüsle gidip geliyosun işe dimi şeker
anladım canım,kalitesine bişey demiyorum da ,nasıl bişey bastırsam karar veremedim,en iyisi bütün resimlere bakayım
yok canım eşimle birlikte didiyoruz arabayla gamyoncuiremsuyerimseniben
aslında yeni sayılmam ama bayadır yoktum canım ondan sanırım senle tanışmamıştık daha önce
demek sende benim gibisin rahat yolculuk yapanlardanyerimseniben:asigim:
kızlar bn doktora kadar iniyorum gözüm ne zmandır kanlı onu göstercm bide geceleri acayip ayaklarım yanıyo yıkamadan uyuyamıyorum hemen gelcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?