Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

teocum benimkide aynen öle ama benim sebebim farklı hamişlikten oluo seninkide kesin strestendir cnm takma kafanı ve sakın oynama sivilcelerinle bide tırnakların uzunmu cnm

yok cnm uzun değil artık eskisi gibi takmamaya calışıyorm artık kabullendim sivilceliyim ben senin nasıl gecti günün

cssa acım cakırgözlü uzun zamandır görünmüyor ya yada ben oldugum zaman cıkmış oluyor haberin var mı ondan merak ettim

takma zaten napalım o da dert Rabbim beterinden saklasın
biz bugün amcamlara ziyarete gittik ordanda koçişin maçı vardı o maça bende annemlere gittim ordan babaannemi ziyaret ettim sonrada koçiş geldi aldı eve geldik dinlenioruz şekerim sen neler yaptın bakalım

evet çakırım girmio bi keresinde pek giremiorum girsemde buraya yazmadan çıkıorum demişti ama bilmiorum ki tam olarak kuran kursuna gitcekti belki o yüzden vakit bulamıodur bide onun koçişi evdeyken o girmio kulübe

canım biz babamla bir yandan tv seyerder bir yuandan yemek yer bir yandan gezer bir yandan da asağı yukarı imndikçe arabaya esya tasıyoruz yavaş yavaş:) 4 günümüz kaldı bakalım

canım bnm uykum geldi ben yatayıom artık ışıkları sen kapatırsın bikaç güündür sanırım topice nazar değdi hareketlilik de yok

tamam canım hadi yat bakalım ii uykular tatlı rüyalar zaten ışıkları bn kapatmasan kimsenin aklına gelmio kapatmak sabaha kadar yanıo yok yeree :)
ii gecelerr

bak ışıkları ben actım ama sabahın nurunda kimse olmaz heralde neyse herkese yine de günaydınnnn

tamam canım hadi yat bakalım ii uykular tatlı rüyalar zaten ışıkları bn kapatmasan kimsenin aklına gelmio kapatmak sabaha kadar yanıo yok yeree :)
ii gecelerr

cssa cım çok tatlısın ya
bayılıyorum senin bu ışık kapatma muhebbetlerinekaydirigubbakcemile3delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…